Namizni žar GORENJE TG2000LCB
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
Preveri rok dobave in ceno!

Namizni žar GORENJE TG2000LCB

109,90 €

90,08 € Brez DDV

block Preveri rok dobave in ceno!
Namizni žar TG2000LCBMoč grelca: 2000 W, Površina pečenja (šxd) v cm: 1536, Enostavno pečenje, Obrnljive obojestranske plošče

Ohrani hranila
Zdravo in hitro. Aparati iz skupine žarov vam zagotovijo hiter in zdrav obrok mesa, ribe, zelenjave ali okusen topli sendvič. Kratek čas priprave, močna in enakomerno porazdeljena toplota ter neposreden stik keramične površine ali spodnje in zgornje grelne plošče omogočajo, da v hrani ostanejo vsi naravni sokovi. Živila tako ohranijo visoko hranilno vrednost, vaše jedi pa bodo vedno okusne.

Prevleka proti sprijemanju
Olajša peko in čiščenje. Posebna prevleka preprečuje prijemanje hrane na ploščo žara. To pomeni, da bo hrana tudi izgledala lepo. Ko se grelna plošča ohladi, jo samo obrišite z bombažno krpo.

Nastavitev temperature
Vedno odlični rezultati. Možnost termostatske nastavitve omogoča peko pri natančno določeni temperaturi in s tem vedno odlične rezultate. Temperaturo lahko izbirate med štirimi stopnjami. Kontrolna lučka se ugasne. Ko je dosežena nastavljena temperatura. Grelna plošče se ogreje zelo hitro, kar prihrani veliko dragocenega časa.

Velika površina za pečenje
Za družinske porcije. Zelo velika površinaza pečenje (37 x 27 cm) omogoča pečenje večjih količin hrane naenkrat. Odlično za zabave in uživanje s prijatelji!

Zbiralnik maščobe
Peka brez maščob. Naj vas odvečna maščoba na vašem žaru ne skrbi. TG2514B ima zbiralnik maščobe, ki zbira odvečno maščobo v pladenj pod ploščo. Bolj zdravo in priročno za čiščenje.

Vedno na mestu
S preprostim gumbom boste v trenutku lahko prilagodili višino ene nogice žara. Tako ga lahko položite tudi na neravno površino in izravnate. To vam zagotavlja popolnoma kontrolo in odlične rezultate pečenja.

Enakomerno segrevanje plošče
Namizni električni žar iz kolekcije Life se pohvali z močjo 1800W. Grelni element je zavit in skrit pod grelno ploščo ter učinkovito pokrije celotno površino plošče za peko. Distribucija toplote je zato enakomerna in zagotavlja odlične rezultate.

Rebrasta ali gladka površina plošče
Ustreže vsem zahtevam kuharja. Žar plošča ima na eni strani rebrasto površino za pečenje, na drugi pa je površina gladka. Z obračanjem plošče lahko dobimo različne učinke pečenja. Uživamo lahko ob odlično pečenih steakih ali bolj občutljivi zelenjavi, ki ji s pečenjem na rebrasti površini zagotovimo tisto slastno sled žara. Gladko ploščo pa lahko uporabite za pečenje jajc ali palačink.

Lastnosti:
Material lite plošče: Aluminij
Nanos na plošči za optimalne rezultate
Premaz proti sprijemanju
Nastavljiva višina omogoča pečenje občutljivejših kosov
Funkcija ohranjanja toplote
Delovni položaj širi možnosti uporabe: Odprt - na nogah
Enostavno pečenje

Učinkovitost:
Moč grelca: 2000 W
Površina pečenja (šxd) v cm: 1536
Velikost plošče za pečenje: XXXL
Število stopenj pečenja: 5

Upravljanje:
Indikator temperature za popolno kontrolo
Termostat: Analogni
Indikator delovanja za popolno kontrolo: Rdeč indikator

Oprema:
Obrnljive obojestranske plošče
Plošča za pečenje: Rebrasta
Plošča žara: Snemljiva dvostranska
Grelec: Klasični uporovni
Odvodni kanal in zbirnik olja
Vključena oprema: Zbiralnik tekočine

Dodatki:
Shramba priključnega kabla
Prostor za navijanje priključnega kabla zagotavlja enostavno shranjevanje
Nogice za stabilnost
Gumirane nogice za stabilnost

Tehnični podatki:
Dolžina priključnega kabla: 1200 mm
Širina izdelka: 490 mm
Višina izdelka: 90 mm
Globina izdelka: 325 mm

Garancija: 24 mesecev
Gorenje
TG2000LCB
Novo
3838782178467