Načini plačila

Na voljo so naslednji načini plačila:

Plačilo ob prevzemu pošiljke

  • Plačilo ob prevzemu pošiljke je možno z gotovino, pošiljko plačate uslužbencu Pošte Slovenije, ki vam dostavi paket na dom. 
  • Če pošiljko prevzamete na enoti Pošte Slovenije, lahko plačate z gotovino in plačilnimi ali kreditnimi karticami.
  • Če se odločite za prevzem v trgovini v Žireh, lahko plačate z gotovino ali plačilnimi in kreditnimi karticami.

Plačilo s PayPal računom

Če uporabljate PayPal lahko na preprost in varen način plačate s PayPal računom.

Plačilo s kartico

Plačate lahko s kreditnimi karticami VISA, MASTERCARD ali AMERICAN EXPRESS, plačila procesira PayPal.

Plačilo z bančnim nakazilom

Plačilo opravite s svojega bančnega računa. Natančne podatke za plačilo prejmete ob naročilu.

Blago odpošljemo takoj po prejemu plačila, lahko ga tudi osebno prevzamete v trgovini v Žireh.

Nakup na obroke Leanpay

Na blagajni si pri načinu plačila lahko izberete hitro obročno plačilo - "Nakup na obroke Leanpay" - ki ga omogoča družba Leanpay.

Leanpay je storitev, ki uporabniku omogoča financiranje plačila blaga ali storitev pri nakupu v trgovini Gluhicom z nudenjem namenskih potrošniških kreditov (»Nakup na obroke Leanpay«).

Uporabnik lahko koristi storitev Leanpay za plačevanje blaga ali storitev, pri čemer z Leanpay sklene Kreditno pogodbo, v skladu s katero Leanpay odobri in zagotovi posojilo uporabniku, ter izvede črpanje posojila na način, da Pogodbeniku v celoti poravna znesek plačila za blago ali storitev, naročeno v trgovini Gluhicom. Obenem se uporabnik/kreditojemalec z uporabo storitev Leanpay in sklenitvijo Kreditne pogodbe zaveže družbi Leanpay nadomestiti predmetni znesek posojila v izbranem številu obrokov ter plačati za storitev Leanpay v skladu z vsakokratnim veljavnim cenikom storitev.

Ta način plačila lahko izberete za artikle v vrednosti nad 100 €, izbirate lahko med 6, 12, 18, 24 in 48 obroki.

Pogoji so navedeni na spletni strani Leanpay.

Leanpay storitve lahko uporabljajo le polnoletni državljani/ke Republike Slovenije. Kreditno pogodbo lahko sklene le neomejeno poslovno sposobna fizična oseba, ki je dopolnila 18 let starosti, in ima v Republiki Sloveniji stalno prebivališče ter izkaže kreditno sposobnost skladno z ZPotK- 2 in splošnimi pogoji Leanpay.

V primeru kreditnih pogodb s študenti je dodatni pogoj za uporabo Leanpay storitev dano soglasje za posredovanje podatkov o prihodkih študenta/ke iz naslova študentskega dela kreditodajalcu s strani študentskega servisa.

Za uporabo storitev Leanpay uporabnik nujno potrebuje dostop do mobilnega telefona v izključni uporabi, na katerega z namenom verifikacije prejme vsakokratno Enkratno geslo ter druga važna obvestila za pravilno uporabo storitve Leanpay. Posledično je bistvenega pomena, da so podatki o pripadajoči mobilni številki pravilni, ter da Leanpay nemudoma ažurno obveščate o morebitnih spremembah teh podatkov. Uporabnik/Kreditojemalec je v celoti odgovoren za to, da mobilni telefon v povezavi s storitvijo Leanpay uporablja varno in da dostopa do njega ne dovoli drugim osebam. V primeru posredovanja napačne številke, opustitve dolžnosti skrbi za varnost oziroma opustitve dolžnosti obveščanja ne moremo prevzeti nobenih negativnih posledic uporabe ali zlorabe storitve Leanpay.

Leanpay ima prosto presojo pri odobritvi kredita Leanpay in si pridržuje pravico, da zahtevo uporabnika za odobritev kredita zavrne brez obrazložitve.

 

V primeru denarnih vračila kupnine, Gluhicom, Žiri, d.o.o. celotni znesek vrne plačniku (Leanpay).