Postopek nakupa

Postopek nakupa

V nadaljevanju je opisan natančen postopek nakupa

Ogled izdelkov

Že na predogledu imate naveden vse ključne podatke o izdelku kot so cena, zaloga, morebitne ključne prednosti izdelka.

Za natančen ogled podatkov o izdelku kliknite na sliko in odpre se vam okno izdelka z vsemi podatki.

V vseh fazah imate možnost izdelek dodati v košarico, kar pa še ne pomeni nakupa, kadar koli pozneje lahko izdelek odstranite iz košarice in spremenite količino.

Dodajanje v košarico

Izdelek dodate v košarico s klikom na gumb "Dodaj v košarico", potem se odpre pojavno okno, v katerem je natančno navedena cena izdelka in strošek dostave.

S klikom na gumb "Nadaljuj nakupovanje" se vrnete nazaj v trgovino in nakupujete naprej, s klikom na gumb "Na blagajno" pa ste preusmeri na pregled košarice, kjer lahko spreminjate količine, odstranjujete izdelke in ste natančno seznanjeni s stroški dostave.

To še vedno ne pomeni nakup izdelka!

Zaključek nakupa

Z gumbom "Nadaljuj z nakupovanjem" se ponovno vrnete v trgovino, s klikom na gumb "Na blagajno" pa ste preusmerjeni na blagajno, kjer si lahko še zadnjič ogledate izdelke in količine, strošek dostave, izberete naslov in način plačila.

Vsem izdelkom lahko še vedno spremenite količino ali jih odstranite iz košarice, vedno imate na voljo tudi ažurno informacijo o stroških dostave.

Če ste že registriran uporabnik, kliknite gumb "Obstoječ uporabnik" in vnesite svoje uporabniško ime in geslo, izberite naslov za dostavo in račun, način dostave in plačila ter zaključite nakup s klikom na gumb " Zaključi nakup".

Če prvič uporabljate našo trgovino ali nakupujete kot gost (neregistriran uporabnik), natančno vnesite svoj naslov, izberite način dostave in plačila in ko ste prepričani, da je vse v redu, s klikom na gumb "Zaključi nakup" potrdite naročilo.

Če nakupe opravljate večkrat priporočamo registracijo, kar vam bo občutno skrajšalo čas naročila v prihodnje.