Kontaktni žar GORENJE KR1800 SDP
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Kontaktni žar GORENJE KR1800 SDP

59,90 €

49,10 € Brez DDV

check NA ZALOGI
100% secure payments
GORENJE KR1800SDP kontaktni žar, število stopenj temperature za popolno prilagoditev: 4, število stopenj pečenja: 4, širina delovne plošče za pečenje: 34 cm

Obrnljive plošče
Neskončno možnosti. Dvostranski odstranljivi in obrnljivi plošči (na eni strani z rebrasto in na drugi z gladko površino) zagotavljata ekstremno uporabnost tega žara. Odlične rezultate boste dobili pri peki na rebrasti površini, ko želite, da se na zrezku vidijo znaki peke na žaru ali pri pečenju občutljivejše zelenjave. Rebrasta plošča je torej primerna vedno, ko si želite videza žara, gladke plošče pa so odlične za pečenje jajc ali palačink.

Trije položaji peke
Zadovolji vse okuse. Kratek čas priprave, močna in enakomerno porazdeljena toplota ter neposreden stik s spodnjo in zgornjo grelno ploščo je primeren za pripravo jedi, na katerih radi vidite sledi žara. Dvignjena zgornja plošča bo prišla prav za pripravo odprtih sendvičev ali gratiniranih jedi. Žar lahko tudi popolnoma odprete in pridobite dodatno površino za peko.

Ohrani hranila
Zdravo in hitro. Aparati iz skupine žarov vam zagotovijo hiter in zdrav obrok mesa, ribe, zelenjave ali okusen topli sendvič. Kratek čas priprave, močna in enakomerno porazdeljena toplota ter neposreden stik keramične površine ali spodnje in zgornje grelne plošče omogočajo, da v hrani ostanejo vsi naravni sokovi. Živila tako ohranijo visoko hranilno vrednost, vaše jedi pa bodo vedno okusne.

Nastavitev temperature
Vedno odlični rezultati. Možnost termostatske nastavitve omogoča peko pri natančno določeni temperaturi in s tem vedno odlične rezultate. Temperaturo lahko izbirate med štirimi stopnjami. Kontrolna lučka se ugasne. Ko je dosežena nastavljena temperatura. Grelna plošče se ogreje zelo hitro, kar prihrani veliko dragocenega časa.

Premaz proti sprijemanju
Zdrava peka brez maščobe. Posebna prevleka z granitnim učinkom preprečuje prijemanje hrane na ploščo žara, omogoča bolj zdravo pečenje brez maščobe, živila pa ohranijo hranila, aromo in barvo. Ko se grelna plošča ohladi, jo samo obrišete z bombažno krpo.

Lastnosti:
- Obrnljive obojestranske plošče
- Aluminij
- Premaz proti sprijemanju za optimalne rezultate
- Rebrasta plošča za pečenje
- Plošči s premazom proti sprijemanju
- Klasični uporovni grelec
- Nastavljiva višina omogoča pečenje občutljivejših kosov
- Shranjevanje v navpičnem položaju zavzame manj prostora
- Ročaj za prenašanje
- Prilagodljiv tečaj

Funkcije:
- Število stopenj temperature za popolno prilagoditev: 4
- Število stopenj pečenja: 4
- Odprt ali zaprt delovni položaj širi možnosti uporabe
- Indikator temperature za dober pregled
- Brezstopenjska nastavitev temperature za popolno prilagoditev
- Enostavno pečenje

Tehnični podatki:
- Material izdelka: Lakirana pločevina
- Širina delovne plošče za pečenje: 34 cm
- Globina delovne plošče za pečenje: 23 cm
- Dolžina priključnega kabla: 1 m
- Mere (Š×V×G): 37,5 × 13,5 × 31,5 cm
- Neto masa: 4 kg
- Priključna moč (max): 1.800 W
Garancija: 24 mesecev
Gorenje
KR1800SDP
Novo
3838782070037