Pečica GORENJE BOS6747A01BG
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
Preveri rok dobave in ceno!

Pečica GORENJE BOS6747A01BG

Samodejni programi pečenja, ExtraSteam, pizza funkcija

469,90 €

385,16 € Brez DDV

block Preveri rok dobave in ceno!
100% secure payments
GORENJE vgradna pečica BOS6747A01BG energijskega razreda A+, prostornino 77 L in vsakokrat enakomernim pečenjem.

Ključne prednosti, s katerimi vas bo navdušila GORENJE vgradna pečica BOS6747A01BG
77 L volumna
Varno in energijsko učinkovito
Učinkovit nadzor toplote
Enostavnejši način pečenja s paro
Za ideje v zadnjem trenutku
Vsakokrat enakomerno pečeno
Za boljši pregled nad pečenjem
Pečenje na več nivojih
Dvojni grelec za enakomerno hrustljave jedi
Teleskopska vodila

77 L volumna
Ste pripravljeni na XXL recepte? Inovativna rešitev v oblikovanju omogoča večjo notranjost in v celoti je uporabljeno širino pečice. Na vsakem pladnju je več prostora, vrhunska tehnologija pa poskrbi, da je hrana enakomerno pečena na vseh nivojih.

Varno in energijsko učinkovito
Posebna inovativna izdelava in premaz na vratih izolirata pečico, da toplota ostane ujeta in tako ne uhaja iz pečice, kar optimizira enegijsko porabo. Pečica je tako tudi bolj varna za otroke in hišne ljubljenčke ter ne segreva prostora po nepotrebnem.

Učinkovit nadzor toplote
Sistem DynamiCooling učinkovito hladi zunanjost pečice in tako prepreči škodo, ki bi lahko nastala zaradi visoke temperature. V pečicah s sistemom DynamiCooling+, toplotni senzorji regulirajo hlajenje zunanjih sten, dokler temperatura ne pade na 60 °C. To je še posebej priročno pri pečicah s pirolitičnim čiščenjem, ki dosežejo izredno visoke temperature.

Enostavnejši način pečenja s paro
Ta program ustvarja popolno okolje za peko z paro in zagotavlja, da bo vač kruh popolno vzhajal in imel popolno skorjico. Vse kar morate storiti je, da v plitev pladenj vlijete nekaj vode, izberete program ExtraSteam in pustite pečici, da opravi svoje delo.

Za ideje v zadnjem trenutku
OptiBake pečica se segreje na 200 °C v samo 5 minutah kar pomeni, da porabi 30% manj časa kot standardne pečice in je tako ena izmed najhitrejših pečic na trgu. Ta funkcija je še posebej priročna za pripravo jedi, pri katerih mora biti pečica predhodno že dobro segreta. Ob doseženi temperaturi nas pečica opozori z zvočnim in svetlobnim signalom.

Vsakokrat enakomerno pečeno
Pečice Gorenje so znane po svoji inovativni zaobljeni odprtini, ki je že vrsto let njihova značilnost. Oblika HomeMade je bila navdihnjena s strani tradicionalnih peči na drva in zagotavlja boljše kroženje zraka v primerjavi s konkurenti. Zdaj je oblika HomeMade popolnoma prenovljena in pretok zraka izpopolnjen zaradi nove zasnove grelnika in izboljšane porazdelitve prezračevalnih odprtin. Zato je temperatura enakomerno porazdaljena po celotni pečici. Nikoli več na bodo vaše jedi prepečene na eni in premalo pečene na drugi strani.

Za boljši pogled nad pečenjem
Ali ste vedeli, da odpiranje vrat med pečenjem povzroči padec temperature in lahko uniči vašo jed? Povečano okno nove pečice OptiBake, odlična halogenska osvetlitev in preglednejša razvrstitev nivojev pečenja, vam omogočajo popoln pregled nad pečenjem brez odpiranja vrat.

Pečenje na več nivojih
Kombinacija pametnega gibanja zraka, enakomerno porazdeljenih prostorov med pladnji in posebne rahlo zaobljene votline zagotavljajo enakomerno pečenje hrane na vseh nivojih, ker je prostornina pečice večja, je tudi pregled nad pečenjem boljši.

Dvojni grelec za enakomerno hrustljave jedi
Najboljše rezultate pečenja dosežemo s kombinacijo večjega in manjšega grelca, kjer je slednji znotraj večjega. Premišljena namestitev grelcev omogoča optimalno porazdelitev toplote, kar vodi v najboljše rezultate pečenja, tako da je hrana vedno hrustljava od zunaj in mehka od znotraj.

Teleskopska vodila
Teleskopska vodila nudijo popoln pregled nad pečenjem, kot tudi varnejše in enostavnejše rokovanje s pekači. Odvisno od modela, imajo Gorenje OptiBake pečice funkcijo 3/4 podaljšanja teleskopskih vodil na enemu ali dveh nivojih. Dodatna funkcija so fleksibilna teleskopska vodila, ki jih namestimo po želji.

Tehnične podrobnosti o GORENJE vgradni pečici BOS6747A01BG
Vrsta: Vgradna pečica
Barva: Črna
Energijski razred: A+
Prostornina pečice: 77 L
Poraba energije za večsistemsko pečenje: 0,97 kWh
Poraba energije za konvencionalno pečenje: 0,71 kWh
HomeMade Plus kaminska oblika pečice
Maksimalna temperatura pečice: 300 °C
Površina največjega pekača: 1360 cm²
Ergonomski gumbi
Osvetlitev pečice: Zgoraj in na strani
Pečenje na več nivojih hkrati
Dvonivojska izvlečna vodila z delnim izvlekom
Trojna steklena pečniška vrata z enojno refleksijo
Dinamično ohlajevanje pečice plus - DC+
Mere (Š x V x G): 59,5 x 59,5 x 56,4 cm
Teža: 31 kg
Gorenje
BOS6747A01BG
Novo