Pečica GORENJE BOS67372CLI
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
Preveri rok dobave in ceno!

Pečica GORENJE BOS67372CLI

BigSpace- 77 litrov, pizza stopnja

499,90 €

409,75 € Brez DDV

block Preveri rok dobave in ceno!
Ključne prednosti, s katerimi vas bo navdušila GORENJE vgradna pečica BOS67372CLI
77 L volumna
Varno in energijsko učinkovito
Učinkovit nadzor toplote
Enostavnejši način pečenja s paro
Za ideje v zadnjem trenutku
Za mehke in sočne jedi
Vsakokrat enakomerno pečeno
Dvojni grelec za enakomerno hrustljave jedi

77 L volumna

Ste pripravljeni na XXL recepte? Inovativna rešitev v oblikovanju omogoča večjo notranjost in v celoti je uporabljeno širino pečice. Na vsakem pladnju je več prostora, vrhunska tehnologija pa poskrbi, da je hrana enakomerno pečena na vseh nivojih.
Varno in energijsko učinkovito

Posebna inovativna izdelava in premaz na vratih izolirata pečico, da toplota ostane ujeta in tako ne uhaja iz pečice, kar optimizira enegijsko porabo. Pečica je tako tudi bolj varna za otroke in hišne ljubljenčke ter ne segreva prostora po nepotrebnem.

Učinkovit nadzor toplote
Sistem DynamiCooling učinkovito hladi zunanjost pečice in tako prepreči škodo, ki bi lahko nastala zaradi visoke temperature. V pečicah s sistemom DynamiCooling+, toplotni senzorji regulirajo hlajenje zunanjih sten, dokler temperatura ne pade na 60 °C. To je še posebej priročno pri pečicah s pirolitičnim čiščenjem, ki dosežejo izredno visoke temperature.

Enostavnejši način pečenja s paro
Ta program ustvarja popolno okolje za peko z paro in zagotavlja, da bo vaš kruh popolno vzhajal in imel popolno skorjico. Vse kar morate storiti je, da v plitev pladenj vlijete nekaj vode, izberete program ExtraSteam in pustite pečici, da opravi svoje delo.

Za ideje v zadnjem trenutku
OptiBake pečica se segreje na 200 °C v samo 5 minutah kar pomeni, da porabi 30% manj časa kot standardne pečice in je tako ena izmed najhitrejših pečic na trgu. Ta funkcija je še posebej priročna za pripravo jedi, pri katerih mora biti pečica predhodno že dobro segreta. Ob doseženi temperaturi nas pečica opozori z zvočnim in svetlobnim signalom.

Za mehke in sočne jedi
Ta funkcija je namenjena nežnemu, počasnemu in enakomernemu pečenju. Na ta način hrana ostane izjemno mehka in sočna. Primerno za pripravo mesa, rib ali peciva na enem nivoju.

Vsakokrat enakomerno pečeno
Pečice Gorenje so znane po svoji inovativni zaobljeni odprtini, ki je že vrsto let njihova značilnost. Oblika HomeMade je bila navdihnjena s strani tradicionalnih peči na drva in zagotavlja boljše kroženje zraka v primerjavi s konkurenti. Zdaj je oblika HomeMade popolnoma prenovljena in pretok zraka izpopolnjen zaradi nove zasnove grelnika in izboljšane porazdelitve prezračevalnih odprtin. Zato je temperatura enakomerno porazdaljena po celotni pečici. Nikoli več na bodo vaše jedi prepečene na eni in premalo pečene na drugi strani.

Dvojni grelec za enakomerno hrustljave jedi
Najboljše rezultate pečenja dosežemo s kombinacijo večjega in manjšega grelca, kjer je slednji znotraj večjega. Premišljena namestitev grelcev omogoča optimalno porazdelitev toplote, kar vodi v najboljše rezultate pečenja, tako da je hrana vedno hrustljava od zunaj in mehka od znotraj.

Tehnične podrobnosti o GORENJE vgradni pečici BOS67372CLI
Vrsta: Vgradna pečica
Energijski razred: A
Prostornina pečice: 77 L
Poraba energije za konvencionalno pečenje: 0,97 kWh
Poraba energije za večsistemsko pečenje: 0,82 kWh
HomeMade Plus kaminska oblika pečice
Maksimalna temp. pečice: 300 °C
Površina največjega pekača: 1360 cm²
Upravljanje: Mehansko
Elektronska programska ura z analognim prikazom
Ergonomski gumbi
Enonivojska izvlečna vodila z delnim izvlekom s klik sistemom
Trojna steklena pečniška vrata z enojno refleksijo
Termično varovalo za samodejni izklop
Mere (Š x V x G): 59,5 x 59,5 x 56,4 cm
Teža: 29 kg
Gorenje
BOS67372CLI
Novo