Pečica GORENJE BO6727E03X
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
Preveri rok dobave in ceno!

Pečica GORENJE BO6727E03X

BigSpace- 77l volumna

299,90 €

245,82 € Brez DDV

block Preveri rok dobave in ceno!
Vgradna pečica BO6727E03X
Prostornina pečice 77 L
Enostavnejši način pečenja s paro
Za ideje v zadnjem trenutku
Najhitrejši način za peko zmrznjenih dobrot
Za mehke in sočne jedi
Vsakokrat enakomerno pečene jedi
Dvojni grelec za enakomerno hrustljave jedi
Najboljša pica v mestu

Prostornina pečice 77 L

Ste pripravljeni na XXL recepte? Inovativna rešitev v oblikovanju omogoča večjo notranjost in v celoti je uporabljeno širino pečice. Na vsakem pladnju je več prostora, vrhunska tehnologija pa poskrbi, da je hrana enakomerno pečena na vseh nivojih.

Enostavnejši način pečenja s paro
Ta program ustvarja popolno okolje za peko z paro in zagotavlja, da bo vač kruh popolno vzhajal in imel popolno skorjico. Vse kar morate storiti je, da v plitev pladenj vlijete nekaj vode, izberete program ExtraSteam in pustite pečici, da opravi svoje delo.

Za ideje v zadnjem trenutku
OptiBake pečica se segreje na 200 °C v samo 5 minutah kar pomeni, da porabi 30 % manj časa kot standardne pečice in je tako ena izmed najhitrejših pečic na trgu. Ta funkcija je še posebej priročna za pripravo jedi, pri katerih mora biti pečica predhodno že dobro segreta. Ob doseženi temperaturi nas pečica opozori z zvočnim in svetlobnim signalom.

Najhitrejši način za peko zmrznjenih dobrot
Učinkovit program pečenja je idealna izbira za vso zmrznjeno hrano in predpripravljene jedi.

Za mehke in sočne jedi
Ta funkcija je namenjena nežnemu, počasnemu in enakomernemu pečenju. Na ta način hrana ostane izjemno mehka in sočna. Primerno za pripravo mesa, rib ali peciva na enem nivoju.

Vsakokrat enakomerno pečene jedi
Pečice Gorenje so znane po svoji inovativni zaobljeni odprtini, ki je že vrsto let njihova značilnost. Oblika HomeMade je bila navdihnjena s strani tradicionalnih peči na drva in zagotavlja boljše kroženje zraka v primerjavi s konkurenti. Zdaj je oblika HomeMade popolnoma prenovljena in pretok zraka izpopolnjen zaradi nove zasnove grelnika in izboljšane porazdelitve prezračevalnih odprtin. Zato je temperatura enakomerno porazdaljena po celotni pečici. Nikoli več na bodo vaše jedi prepečene na eni in premalo pečene na drugi strani.

Dvojni grelec za enakomerno hrustljave jedi
Najboljše rezultate pečenja dosežemo s kombinacijo večjega in manjšega grelca, kjer je slednji znotraj večjega. Premišljena namestitev grelcev omogoča optimalno porazdelitev toplote, kar vodi v najboljše rezultate pečenja, tako da je hrana vedno hrustljava od zunaj in mehka od znotraj.

Najboljša pica v mestu

Program omogoča nastavitev temperature do 300 °C in je posebej oblikovan za peko pice, fokače, tortilij in podobnih pekovskih dobrot.

Kombinirana kuhalna plošča GE680X
Preprosta in priročna
Prilagodljiva za vse okuse

Preprosta in priročna
Zaradi enoročnega vžiga gorilnika je upravljanje vašega plinskega kuhališča še udobnejše in preprostejše. Plinski gorilnik prižgete tako, da z eno roko enostavno pritisnete gumb in ga obrnete na želeno stopnjo, pri čemer je vaša druga roka povsem prosta. Hitro, preprosto in učinkovito.

Prilagodljiva za vse okuse
Nova plinska kuhališča lahko ugodijo vsem željam in okusom, saj so na voljo v različnih dimenzijah, barvah in materialih, vključno z nerjavnim jeklom, kovino in kaljenim steklom. Poleg tega so izdelana iz izboljšanih materialov, zato so odpornejša na praske, enostavnejša za čiščenje in imajo daljšo življenjsko dobo.

Vrsta: Vgradna pečica
Energijski razred: A
Prostornina pečice: 77 L
Poraba energije za konvencionalno pečenje: 0,82 kWh
Poraba energije za večsistemsko pečenje: 0,97 kWh
Nerjavna barva, odporna na prstne odtise
HomeMade Plus kaminska oblika pečice
Maks. temperatura pečice: 300 °C
Površina največjega pekača: 1360 cm²
Mehansko upravljanje
Osvetlitev pečice: Zgoraj
Dvojna steklena pečniška vrata z enojno refleksijo
Termično varovalo za samodejni izklop
Poraba energije ventilacijske pečice: 0,821 kWh
Priključna moč: 3,5 kW
Mere (Š x V x G): 59,5 x 59,5 x 56,4 cm
Bruto mere (Š x V x G): 62 x 66 x 67,5 cm
Neto teža: 30,2 kg
Bruto teža: 28,2 kg
Gorenje
BO6727E03X
Novo
3838782477096