Sušilni stroj GORENJE DNE92/GN
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
Preveri rok dobave in ceno!

Sušilni stroj GORENJE DNE92/GN

9kg, toplotna črpalka

569,99 €

467,20 € Brez DDV

block Preveri rok dobave in ceno!
Vrsta izdelka: Kondenzacijski sušilnik perila s toplotno črpalko
Vrsta grelca: Toplotna črpalka
Polnitev sušenje: Velik volumen bobna - 9kg
Energijski razred: A++

Energijski razred: A++
Razred kondenzacijske učinkovitosti: B
Barva izdelka: Bela barva

Učinkovitost
Boben WaveActive: Boben WaveActive
Polnitev sušenje: Velik volumen bobna - 9kg
Dvosmerno vpihovanje zraka TwinAir: Dvosmerno vpihovanje zraka TwinAir
Premer vrat: 35 cm
Kot odpiranja vrat: 180
Reverzibilno gibanje bobna: Reverzibilno gibanje bobna
Možnost direktnega odtoka AutoDrain: Možnost direktnega odtoka AutoDrain

Upravljanje
Personalizirane nastavitve za vse programe: Personalizirane nastavitve za vse programe
Prednastavitev začetka StartDelay: Prednastavitev začetka sušenja StartDelay
Nastavitev konca DelayEnd: Nastavitev konca DelayEnd
Vrsta prikazovalnika: LED prikazovalnik
Tipke: Start/Pavza

Programi
Število programov: 16 programov
Programi: Posteljnina, Volna, Srajce, Športna oblačila, Časovno sušenje, Prezračevanje, Mix suho, Mix suho za likanje, Baby, Hitri 89', Brisače, Puh
Izbira časov sušenja: stopenjsko

Funkcije
Polovično polnjenje: Polovično polnjenje
Dodatno sušenje: Dodatno sušenje
Sistem proti mečkanju AntiCrease: Sistem proti mečkanju AntiCrease
Funkcija prezračevanja: Funkcija prezračevanja
Načini sušenja: Načini sušenja

Značilnosti
Prijazen zvočni signal SoftSound: Prijazen zvočni signal SoftSound
Preprost vmesnik: Preprost vmesnik
Enostavno čiščenje filtra: Enostavno čiščenje filtra
Signal za polno posodo kondenzata: Signal za polno posodo kondenzata
Digitalni prikazovalnik preostalega časa delovanja: Digitalni prikazovalnik preostalega časa delovanja
Senzor vlažnosti: Senzor vlažnosti

Varnost in trajnost
Otroška zaščita: Otroška zaščita
Material bobna: Boben iz nerjaveče pločevine

Tehnični podatki
Nivo hrupa sušenja: 65 dB
Ocenjena letna poraba električne energije: 259 kWh
Hermetično zaprto: Da
Vrsta hladilnega sredstva: R290
Potencial tople grede (GWP): 1430 GWP
Količina fluoriranega toplogrednega plina: 0,09 kg
Količina izražena v ekvivalentu CO2: 0,54 t
Aparat vsebuje fluorirane toplogredne pline: Da
Mere (Š×V×G): 60 × 85 × 62,5 cm
Mere embaliranega izdelka (Š×V×G): 64 × 87 × 69 cm
Neto teža: 45 kg
Bruto teža: 46,9 kg
Poraba v stanju mirovanja: 0,61 W
Priključna moč: 800 W
Nazivni tok varovalke: 10 A
Šifra: 741320
EAN koda: 3838782652967

Evropska kakovost: Sušilne stroje Gorenje je zasnovala, razvila in proizvedla ekipa strokovnjakov v Evropi, ki na trgu postavlja nove tehnološke trende. Vsak aparat je izdelan skrbno, da najbolje ustreza vašim potrebam.
NatureDry: Perilo najbolje posušite tako, da ga obesite na svež zrak v naravi, zato smo ustvarili program, ki posnema prav to. Z uporabo nižje temperature naš program učinkovito posuši vse vrste perila, vključno z občutljivim perilom in športnimi oblačili.
Fast89': Se vam nenehno mudi in nimate časa? Funkcija Gorenjevega sušilnega stroja Fast 89' je zasnovana prav z mislijo na to. Ta program občutno skrajša čas sušenja na hitrih 89 minut. Ta sušilni stroj Gorenje omogoča popolno izkušnjo sušenja brez stresa in hkrati prihrani vaš čas.
Preprost vmesnik: Preprost vmesnik s sredinskim programskim gumbom vam omogoča, da začnete sušiti v samo 3 preprostih korakih; vklopite sušilni stroj, izberite program in pritisnite start! Brez podmenijev za izbiro dodatnih funkcij in nastavitev. Vseeno pa imate možnost izbirati nastavitve na velikem vmesniku na dotik, zato ste lahko prepričani, da bodo vaša oblačila posušena tako kot želite vi.
TwinAir: Zahvaljujoč patentiranemu dvosmernemu sistemu pihanja zraka bodo tudi največji kosi perila mehki, enakomerno posušeni in manj zmečkani neposredno iz sušilnega stroja.
SportProgramme: Občutljiva športna oblačila in druge visokotehnološke tkanine zahtevajo posebno obravnavo. Prav zato smo razvili poseben program za sušenje oblačil, ki jih običajno ni mogoče sušiti v sušilnem stroju.
Toplotna črpalka: Sušilni stroji s toplotno črpalko se ponašajo z visoko energijsko učinkovitostjo, ki omogoča velike prihranke, poleg tega pa sušijo bolj nežno kot običajni sušilni sistemi. Temperatura v sušilnem stroju s toplotno črpalko doseže približno 50 °C, kar omogoča sušenje skoraj vseh oblačil, hkrati pa preprečuje prekomerno sušenje in krčenje.
Bedding: Sušenje velikih rjuh in ostale posteljnine lahko vodi v nastanek velikega vozla v sušilnem stroju. Program za posteljnino s skrbno premišljenimi algoritmi in vrtenjem bobna v obe smeri preprečuje zvijanje in zagotavlja odlične rezultate sušenja.
Baby: Včasih lahko majhna otroška oblačila na koncu programa sušenja ostanejo nekoliko vlažna. Ta poseben program je zasnovan tako, da je tudi čisto zadnji pajac popolnoma suh in celo manj zmečkan.
StartDelay: Vnaprej nastavite konec sušenja in pustite, da sušilni stroj deluje takrat, ko vam najbolj ustreza, na primer ko je elektrika cenejša. Oblačila bodo posušena s predhodno nastavljenim programom in pripravljena, da jih polikate ali pospravite v omaro.
SleekDoor: Velika vrata, narejena iz enega kosa plastike brez vijakov, zagotavljajo stabilnost in hkrati preprečujejo nadležno škripanje. Odprejo se za polnih 180 stopinj in tako naredijo praznjenje in polnjenje stroja kar se da enostavno.
AutoDrain: Kondenzacijski sušilni stroj s cevjo AutoDrain lahko priključite na vaš vodovodni sistem in se tako izognete ročnemu praznjenju kondenzacijske posode.
ChildLock: Upravljalno ploščo lahko zaklenete s pritiskom na posebno kombinacijo gumbov, s čimer otrokom preprečite uporabo aparata, ko vas ni v bližini in onemogočite nenamerno spreminjanje nastavitev.
SensorDrying: Pametna senzorska tehnologija samodejno nadzoruje proces sušenja glede na izbrani program, vrsto perila in želeno stopnjo suhosti. Senzorji ustavijo sušenje, ko oblačila dosežejo želeno stopnjo in tako preprečijo njihovo presušenje.
AirRefresh: Poseben program, namenjen osvežitvi oblačil po športni aktivnosti ali večerji. Sveži zrak pomaga odstraniti neprijetne vonjave, vonj po hrani in cigaretah. V 30 minutah so vaša oblačila pripravljena za nošenje in skoraj tako sveža, kot bi bila pravkar oprana.
Funkcija AntiCrease: Sušilne stroje Gorenje odlikuje sistem proti mečkanju Anti-Crease. Vrtenje bobna in posebna oblika 3D reber preprečujeta zapletanje oblačil in tako zagotavljata večjo učinkovitost sušenja. 10-minutna faza na koncu sušilnega cikla perilo ohladi in tako dodatno prispeva k manjšemu mečkanju oblačil. Tudi v primeru, da sušilnega stroja ne uspete izprazniti, se vaša oblačila ne bodo zmečkala, saj se boben samodejno obrača vsaj še 1 uro po končanem ciklu.
Pillow: S tem programom lahko svoje puhovke, odeje in vzglavnike enostavno posušite doma, s čimer prihranite čas in denar.
Boben WaveActive: Edinstven vzorec bobna v obliki valov zmehča vlakna za najbolj nežno obdelavo oblačil. Vaše perilo bo popolnoma suho in z zelo malo gubami.
PowerPlusMotor: PowerPlusMotor je motor nove generacije z nizkoenergijskim delovanjem. Primeren je za večje količine perila z nizko porabo energije, minimalnim oddajanjem toplote in nizkim nivojem hrupa. Ta motor se uporablja v sušilnih strojih za doseganje boljših učinkov in večje zmogljivosti.
Gorenje
DNE92GN
Novo
3838782652967