Sušilni stroj AEG T8DEE48S
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
Preveri rok dobave in ceno!

Sušilni stroj AEG T8DEE48S

759,90 €

622,87 € Brez DDV

block Preveri rok dobave in ceno!
100% secure payments

AEG T8DEE48S sušilni stroj energijskega razreda A++ se ponaša z zmogljivostjo 8 kg. Odlikuje ga senzorski nadzor sušenja, ki zagotavlja optimalne rezultate sušenja ob popolnem nadzoru. Prednost sušilnega stroja je sušenje s spreminjanjem smeri obračanja bobna, s čimer poskrbi za manj mečkanja perila.

Dodan ima sistem AbsoluteCare s prilagojenimi programi za natančno kontrolo gibanja bobna in kontrolo pri sušenju, s čimer zagotavlja visoko stopnjo zaščite za vse vrste tkanin. Zahvaljujoč tehnologiji SensiDry stroj izvleče vlago iz perila pri za polovico nižji temperaturi kot običajni stroji, pri čemer se čas sušenja bistveno ne podaljša. Tkanine na ta način niso izpostavljene nepotrebni toploti, zato bodo dlje časa ohranile prvotno sestavo.

Tehnologija ProSense z naprednimi tipali vlažnosti ter temperature poskrbi, da lahko za vsako količino perila nastavite popoln čas sušenja. Izpopolnjena zasnova pretoka zraka v sušilnem stroju poskrbi za hitrejše in učinkovitejše sušenje.

Tehnične podrobnosti:
energijski razred: A++
letna poraba energije: 235 kWh
zmogljivost: 8 kg
glasnost: 66 dB
posebni programi sušenja: posteljnina, bombaž, enostavno likanje, mešano, zunanja oblačila, svila, sintetika, volna, odeja, športna oblačila
samodejni izklop: da
inverter motor: da
prikazovalnik: srednji LCD
zamik vklopa: da
prostornina bobna: 118 l
notranja osvetlitev bobna: da, LED

Garancija: 2 leti

AEG
T8DEE48S
Novo
7332543484805