Sesalnik GORENJE VCEA21GPLW
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Sesalnik GORENJE VCEA21GPLW

120,90 €

99,10 € Brez DDV

check NA ZALOGI
GORENJE VCEA21GPLW sesalnik z vrečko, energijski razred: A, prostornina vrečke za prah: 3 l, dolžina dosega (kabel + cev): 8 m, način shranjevanja: Shranjevanje stoje ali leže

HepaFiltration
Učinkovita Hepa filtracija. Hepa filter odstrani do 99,95 % delcev v zraku ter zadrži tudi cvetni prah in iztrebke pršic, kar je ključnega pomena za obolele za astmo ali alergijami. Zato ves vsesan zrak prehaja skozi hepa filter, kjer se delci prahu in nečistoče oprimejo vlaken in tam tudi ostanejo.

FullIndikator
Kazalnik polnosti vrečke/posode. Kazalnik polnosti vas opozori, kdaj je vrečka oz. posoda za prah polna in jo je treba zamenjati oz. izprazniti. Ima dvojno prednost – poleg tega, da skrbi za redno čistočo, tudi ščiti motor pred izgorevanjem. Zaradi polne vrečke/posode namreč zrak težje prehaja skozi sesalnik, kar obremenjuje motor. FullIndikator se vklopi tudi v primeru zamašene cevi oz. podobne situacije, ki onemogoči pretok zraka.

RubberWheels
Gumirana kolesa preprečujejo morebitne poškodbe občutljivejših talnih oblog, kot je npr. parket, in zagotavljajo stabilen oprijem s tlemi. Sesalnik med premikanjem po gladkih ali trdih površinah ne pušča sledov in prask.

BagClue
Nalepka s tipom vrečke in rezervnim filtrom. S sesalnikom Gorenje vam ni treba skrbeti, kateri tip vrečke ali filtra morate kupiti, saj lahko to vedno preverite na nalepki znotraj aparata.

EasyHandle
Ročaj za prenašanje sesalnika. Ročaj vam omogoča varno prenašanje sesalnika iz prostora v prostor. Pri nekaterih sesalnikih je ročaj že del ohišja, pri drugih pa je pritrjen na sredino ohišja, kar omogoča hkratno prenašanje in sesanje v vodoravni legi.

AutoCabel
Samodejni navijalec kabla. Samodejni navijalec kabla je del standardne opreme sesalnikov Gorenje, ki po uporabi poskrbi za samodejno navijanje kabla nazaj v notranjost aparata.

Lastnosti:
- Za suho čiščenje
- Xpand Zone Brush
- Vrsta cevi: Teleskopska
- Indikator napolnjenosti vrečke
- Zaščita ohišja (Active Bumper)
- Gumiran ročaj
- Navijalo za priključni kabel
- Dolžina dosega (kabel + cev): 8 m
- Način shranjevanja: Shranjevanje stoje ali leže
- Nastavek za odlaganje cevi
- Število koles: 3
- Gumirana kolesa
- Termo varovalo
- Dolžina priključnega kabla: 6 m
- Barva: Bela

Upravljanje:
- Upravljanje: na aparatu
- Nastavljiva moč motorja z vrtljivim gumbom

Oprema:
- 1 HEPA filter
- Število priloženih mikrofilter vrečk: 1
- Število dodatnih nastavkov: 3

Tehnični podatki:
- Energijski razred: A
- Pretok zraka: 27,2 l/s
- Prostornina vrečke za prah: 3 l
- Premer cevi: 35 mm
- Dolžina cevi: 90 cm
- Material cevi: Aluminij
- Mere (Š×V×G): 43,3 × 27,7 × 31 cm
- Neto masa: 5,3 kg
- Priključna moč (max): 700 W
Garancija: 24 mesecev
Gorenje
VCEA21GPLW
Novo
3838782070457