Rezalnik GORENJE R708A
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Rezalnik GORENJE R708A

119,90 €

98,28 € Brez DDV

check NA ZALOGI
GORENJE R708A rezalnik s 100 W moči in servirnim pladnjem.

2 v 1 Solingen nož
Kakovost brez primere. Natančno in gladko rezanje vam zagotavlja visoko kakovostno nerjaveče rezilo Solingen 2 v 1, iz najbolj cenjene tovarne rezil. 2 v 1 rezilo je oblikovano tako, da je primerno za različne vrste hrane - surovo meso, suho mesnati izdelki, trd ali mehek sir, zelenjava, kruh različne trdote...

Domača kakovost
Ponosno narejen v Sloveniji. Rezalnik hrane je razvit, oblikovan in proizveden v Sloveniji. Narejen je iz plastike brez BPA.

Oblikovan za varnost
Varnost je na prvem mestu. Rezalnik ima razvit varnostni sistem, ki zagotavlja preprosto in varno rezanje. Za delovanje morate najprej vklopiti kontrolni – varnostni gumb in potem gumb za vklop. Ko aparata ne uporabljate, gumb za nastavitev debeline reza obrnite na 0, ki pomeni "varen način".

Nastavljiva debelina rezanja
Od delikatesno tankih do debelih rezin. Narežite meso, kruh, sir, sadje in zelenjavo hitro in preprosto. Z gumbom za nastavitev debeline rezine lahko odmik rezila nastavite od 0 do 15 milimetrov. Visoko kakovostno Solingen rezilo zagotavlja gladek in natančen rez.

Prihranek denarja
Kupujte v kosih. Z nakupom večjih kosov boste veliko prihranili, hkrati pa vedno postregli s popolnimi rezinami sira, mesnih izdelkov, kruha, zelenjave ali sadja. Tudi sveže meso boste zdaj lahko kupili v večjih kosih in si zrezke željene debeline narezali kar sami.

Enostavna nega in shranjevanje
Vedno pripravljen. Rezalnik vam bo prihranil mnogo časa pri osnovnih kuhinjskih opravilih, hkrati pa je preprosto razstavljiv in sestavljiv. Dele po uporabi operete v mlačni vodi ali obrišete z mehko krpo. Priročno kompaktna velikost zagotavlja, da se bo za rezalnik našlo mesto na vsakem kuhinjskem pultu.

Tehnične značilnosti
Družina izdelka: Rezalnik
Material rezila: Solingen
Oblika rezila iz nerjavnega jekla: Valovito brušeno kakovostno rezilo iz nerjavnega jekla
Moč motorja (max): 100 W
Premer rezila: 17 cm
Vklop aparata: Gumb za trenutni vklop z varovalom
Varnostno stikalo za popolno varnost

Oprema:
Servirni pladenj
Odstranljive sani za lažje čiščenje

Dodatki:
Shramba priključnega kabla: Prostor za navijanje priključnega kabla zagotavlja enostavno shranjevanje
Nogice za stabilnost: Vakumske nogice za popolno stabilnost

Mere in teža:
širina izdelka: 360 mm
Višina izdelka: 230 mm
Globina izdelka: 260 mm
Neto teža: 2.5 kg

Garancija: 24 mesecev
Gorenje
R708A
Novo
3838782678967