Pralni stroj GORENJE WNPI84BDS
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Pralni stroj GORENJE WNPI84BDS

8kg, 1400 o/min

389,99 €

319,66 € Brez DDV

check NA ZALOGI
100% secure payments
Total WeightControl
Senzor prilagodi vse parametre pranja količini perila v bobnu. Tako je poraba energije in vode optimalnejša, krajši čas pranja in bolj tiho delovanje.

Inverterski motor PowerDrive
Motor pralnega stroja je varčnejši, tišji in učinkovitejši. Generacija pralnih strojev ima vgrajen izredno učinkovit elektronsko krmiljen motor, ki je pri svojem delovanju v primerjavi z univerzalnim električnim motorjem zanesljivejši in izjemno tih. Minimalna poraba električne energije in lažje prenašanje večjih obremenitev se odražata v njegovi dolgi življenjski dobi. Motor je izjemno učinkovit, saj v najkrajšem času razvije najvišjo moč delovanja.

Zdržljiv grelec DuraHeat
DuraHeat je nov grelec v pralnih strojih Gorenje z varnostnim sistemom za zaščito pred pregretjem. Grelec ima daljšo življenjsko dobo in delovanje stroja je bolj varno.

SterilTub: čist stroj za čisto perilo
S programom SterilTub, ki deluje ob praznem bobnu, boste poskrbeli za popolno higieno v notranjosti stroja in s tem za odlično negovano perilo. Pranje na nižjih temperaturah in z okolju prijaznejšimi a manj agresivnimi pralnimi praški ustvarja odlično klimo za razvoj bakterij, ki se zadržujejo v kadi pralnega stroja. Zaradi tega lahko normalno oprano in posušeno perilo ob prvem stiku z vlago prične oddajati neprijeten vonj.

Otroška zaščita
Vrat pralnega stroja Gorenje med pranjem ni mogoče odpreti. Za dodatno zagotavljanje varnosti je mogoče stroj z enostavnim pritiskom na kombinacijo gumbov na upravljalni plošči tudi zakleniti.

SpaDrum
Boben pralnih strojev SensoCare je oblikovan iz najkakovostnejšega nerjavečega jekla z izjemno gladko površino. Perilo je zato dobro oprano, izprano in ožeto brez morebitnih poškodb.

Tehnični podatki:
Vrsta aparata: prostostoječi
Polnjenje spredaj
16 programov
Poraba energije na 100 ciklov: 49 kWh
število obratov: 1400 obr/min
Zmogljivost pranja: 8 kg
Glasnost: 76 dB
Inverter motor
Otroška zaščita
Zaščita pred prelivom
Zamik vklopa
Prilagajanje parametrov pranja glede na količino perila
Barva: bela

Dimenzije in teža:
Višina: 85 cm
širina: 60 cm
Globina: 54,5 cm
Teža: 64,4 kg

Garancija:
24 mesecev
Gorenje
WNPI84BDS
Nov izdelek
3838782562648