Pralni stroj GORENJE WNPI72B
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
Preveri rok dobave in ceno!

Pralni stroj GORENJE WNPI72B

7kg, 1200 o/min

369,90 €

303,20 € Brez DDV

block Preveri rok dobave in ceno!
Ključne prednosti, s katerimi vas bo navdušil GORENJE pralni stroj WNPI72B

Boben WaveActive
Močan, a tih motor
Vaši najljubši kosi so vedno pripravljeni, da jih oblečete
Trije koraki in ste pripravljeni
Brez tresenja med delovanjem
Vedno prijetno dišeče perilo
Popolna vrata
Popolna prilagoditev vašim potrebam za pranje
Varno za radovedne otroke
Postavite ga lahko kamorkoli
Dodajanje perila po vklopu
Skrajšajte čas pranja
Zmanjšajte mečkanje oblačil

Boben WaveActive

Edinstven vzorec bobna v obliki valov in posebna 3D rebra v obliki valov zmehčajo vlakna, da je obdelava oblačil izjemno nežna in perilo popolnoma čisto z zelo malo gubami.
Močan, a tih motor

Ta tih, a zelo učinkovit motor je zasnovan za dolgo življenjsko dobo pralnega stroja, kjer z energijo varčujete vsakič, ko perete perilo.
Vaši najljubši kosi so vedno pripravljeni, da jih oblečete

Potrebujete manj kot eno uro, da operete oblačila, zahvaljujoč temu hitrem in intenzivnemu programu pranja, ki je primeren za polovico polnitve.
Trije koraki in ste pripravljeni

Preprost vmesnik z na sredino postavljenim izbirnim gumbom vam omogoča, da začnete prati v samo 3 preprostih korakih; vklopite pralni stroj, izberite program in pritisnite start! Brez vsakih podmenijev za izbiro dodatnih funkcij in nastavitev, a vseeno imate možnost izbirati nastavitve na velikem vmesniku na dotik, zato ste lahko prepričani, da bodo vaša oblačila oprana tako, kot želite vi.
Brez tresenja med delovanjem

Povečana stabilnost in znatno zmanjšanje vibracij zaradi stranskih in spodnjih panelov StableTech pomeni znatno zmanjšano raven hrupa tudi pri najvišjih vrtljajih ožemanja.
Vedno prijetno dišeče perilo

Pranje s pralnim praškom pri nižjih temperaturah lahko vodi do idealnih pogojev za razvoj bakterij, kar lahko povzroči neprijeten vonj vašega perila. Program Čiščenje bobna odstrani morebitne bakterije v notranjosti stroja in zagotovi, da je perilo vedno sveže.
Popolna vrata

Velika vrata, izdelana iz enega samega kosa iz umetne mase brez vijakov, zagotavljajo stabilnost, preprečujejo nadležno škripanje in cviljenje. Odprejo se za celih 180 stopinj, zato je polnjenje in praznjenje bobna tako zelo enostavno, kot je le lahko.
Popolna prilagoditev vašim potrebam za pranje

Naša tehnologija zagotavlja pranje vseh vrst tkanin na najboljši možni način z optimalno kombinacijo temperature, količine vode, časa cikla pranja in hitrosti ožemanja. Te nastavitve je mogoče dodatno prilagoditi različnim načinom pranja, kar vam omogoča, da najdete pravo kombinacijo za svoje trenutne potrebe.
Varno za radovedne otroke

Med pranjem vrata ostanejo zaklenjena, kar preprečuje, da bi jih celo najbolj vedoželjen otrok odprl. Za dodatno zaščito lahko čelno ploščo zaklenete s pritiskom na posebno kombinacijo tipk, da nastavitev ni mogoče nenamerno spreminjati.
Postavite ga lahko kamorkoli

Je kopalnica majhna ali imate velike količine perila? Pralni stroji WaveActive popolnoma ustrezajo vašim potrebam. Izbirate lahko med štirimi različnimi globinami: SLIM modeli (43 cm in 46,5 cm) imajo možnost polnitve 6 ali 7 kg perila, medtem ko imajo modeli standardnih dimenzij (54,5 cm in 61 cm) možnost polnitve do 10 kg perila.
Dodajanje perila po vklopu

S funkcijo StopAddGo lahko začasno prekinete cikel pranja v začetnih fazah in dodate ali odstranite perilo.
Skrajšajte čas pranja

Se vam nenehno mudi in nimate časa za nič? Pralni stroji Gorenje imajo funkcijo FastWashing, ki je zasnovana prav za te situacije. Ta funkcija vam omogoča, da skrajšate čas pranja. S to funkcijo lahko skrajšate čas pranja vsakega programa, vključno s predpranjem in dodatno vodo.
Zmanjšajte mečkanje oblačil

Če ne morete takoj po končanem pranju vzeti perila iz pralnega stroja, ne skrbite, funkcija proti mečkanju bo poskrbela, da se vaše perilo ne bo dodatno zmečkalo. Funkcija pralnih strojev Gorenje, imenovana Anti-crease, je zasnovana za zmanjšanje gub na oblačilih. Vaš boben se bo vrtel še 2 uri po pranju, da zmanjša mečkanje oblačil. To funkcijo lahko kadar koli ustavite s pritiskom na gumb Start/stop ali vklop/izklop.

Tehnične podrobnosti o GORENJE pralnem stroju WNPI72B
Vrsta: Pralni stroj
Barva: Bela
Energijski razred: B
Poraba energije: 45 kWh
Zmogljivost pranja: 7 kg
Poraba vode: 46 L
Učinek ožemanja: C
Glasnost: 74 dB
Energijski razred glasnosti: B
Linija izdelka: Primary Line
Enojna zasteklitev vrat
Prostornina bobna: 54 L
Št. obratov na minuto: 1200
Boben WaveActive
Inverter PowerDrive motor
LED prikazovalnik
Št. programov: 16 programov
Prijazen zvočni signal SoftSound
Personalizirane nastavitve za vse programe
Senzor za temperaturo, senzor za polnitev, senzor penjenja, senzor za nivo vode
Triprekatna dozirna posoda
Zaščita pred prelivom
Otroška zaščita
Mere (Š x V x G): 60 x 85 x 54,5 cm
Teža: 64,2 kg

5-letna garancija velja ob registraciji
Gorenje
WNPI72B
Novo
3838782546976