Pralni stroj GORENJE WNEI84BS
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
Preveri rok dobave in ceno!

Pralni stroj GORENJE WNEI84BS

8kg, 1400 o/min

439,90 €

360,57 € Brez DDV

block Preveri rok dobave in ceno!
GORENJE pralni stroj WNEI84BS spada v energijski razred B, ima 8 kg zmogljivosti pranja in deluje z glasnostjo 76 dB.

Ključne prednosti, s katerimi vas bo navdušil GORENJE pralni stroj WNEI84BS
Boben WaveActive
Preprost vmesnik
Elegantna vrata
Štiri globine
Inverterski motor PowerDrive
StableTech
Učinki SoftSound
SterilTub: čist stroj za čisto perilo
Hitro pranje

Boben WaveActive
Edinstven vzorec bobna v obliki valov in posebna 3D rebra v obliki valov zmehčajo vlakna, da je obdelava oblačil izjemno nežna in perilo popolnoma čisto z zelo malo gubami.

Preprost vmesnik z na sredino postavljenim izbirnim gumbom vam omogoča, da začnete prati v samo 3 preprostih korakih; vklopite pralni stroj, izberite program in pritisnite start! Brez vsakih podmenijev za izbiro dodatnih funkcij in nastavitev, a vseeno imate možnost izbirati nastavitve na velikem vmesniku na dotik, zato ste lahko prepričani, da bodo vaša oblačila oprana tako, kot želite vi.
Elegantna vrata

Velika vrata, izdelana iz enega samega kosa iz umetne mase brez vijakov, zagotavljajo stabilnost, preprečujejo nadležno škripanje in cviljenje. Odprejo se za celih 180 stopinj, zato je polnjenje in praznjenje bobna tako zelo enostavno, kot je le lahko.
Štiri globine

Je kopalnica majhna ali imate velike količine perila? Pralni stroji WaveActive popolnoma ustrezajo vašim potrebam. Izbirate lahko med štirimi različnimi globinami: SLIM modeli (43 cm in 46,5 cm) imajo možnost polnitve 6 ali 7 kg perila, medtem ko imajo modeli standardnih dimenzij (54,5 cm in 61 cm) možnost polnitve do 10 kg perila.

Inverterski motor PowerDrive

Varčnejši, tišji in učinkovitejši motor pralnega stroja. Generacija pralnih strojev ima vgrajen izredno učinkovit elektronsko krmiljen motor, ki je pri svojem delovanju v primerjavi z univerzalnim električnim motorjem zanesljivejši in izjemno tih. Minimalna poraba električne energije in lažje prenašanje večjih obremenitev se odražata v njegovi dolgi življenjski dobi. Motor je izjemno učinkovit, saj v najkrajšem času razvije najvišjo moč delovanja.

StableTech

Zahvaljujoč novim stranskim panelom StableTech in gumijastim nogicam z izboljšanim oprijemom pralne stroje SensoCare odlikuje nižja frekvenca vibracij med delovanjem, znižana raven hrupa in znatno povečana stabilnost stroja, tudi ob najvišjih obratih ožemanja.

Učinki SoftSound

Poleg izjemne vizualne oblike, pa so Gorenjevi pralni stroji tudi zvokovno odlični. Privzeti zvočni signali in visoko kakovostni zvočniki dodatno pripomorejo k prijaznejši uporabniški izkušnji. Posebna skrb je namenjena tudi slišnosti premikanja programskega in funkcijskih gumbov, posodice za detergent ter vrat aparata.

SterilTub: čist stroj za čisto perilo

Pranje na nižjih temperaturah in z okolju prijaznejšimi a manj agresivnimi pralnimi praški ustvarja odlično klimo za razvoj bakterij, ki se zadržujejo v kadi pralnega stroja. Zaradi tega lahko sicer normalno oprano in posušeno perilo ob prvem stiku z vlago prične oddajati neprijeten vonj. S programom SterilTub, ki deluje ob praznem bobnu, boste poskrbeli za popolno higieno v notranjosti stroja in s tem za odlično negovano perilo.
Hitro pranje

Se vam nenehno mudi in nimate časa za nič? Pralni stroji Gorenje imajo funkcijo FastWashing, ki je zasnovana prav za te situacije. Ta funkcija vam omogoča, da skrajšate čas pranja. S to funkcijo lahko skrajšate čas pranja vsakega programa, vključno s predpranjem in dodatno vodo.

Tehnične podrobnosti o GORENJE pralnem stroju WNEI84BS
Vrsta: Prostoječi pralni stroj
Barva: Bela
Energijski razred: B
Poraba energije: 49 kWh
Zmogljivost pranja: 8 kg
Poraba vode: 48 L
Učinek ožemanja: B
Glasnost: 76 dB
Energijski razred glasnosti: B
Inverter PowerDrive motor
Elektronsko upravljanje z LED zaslonom
Št. programov: 16 programov
Osnovni programi: Bombaž, Mix sintetika, Volna/ročno pranje, ExtraHygiene
Posebni programi: Otroška oblačila,Srajce,Power 59`, Speed 20, DownWear, Hišni ljubljenčki, Dnevno pranje
Možnost shranjevanja osebnih nastavitev
Funkcija pare
SteamTech - generator pare
Zvočni signali
Zaščita pred izlivom vode
Nastavitev temeprature
Samočistilni program SterilTub
Otroška ključavnica
Št. obratov: 1400 obr./min.
Mere (Š x V x G): 60 x 85 x 54,5 cm
Neto teža: 68,8 kg
Bruto mere (Š x V x G): 64 x 89 x 54,5 cm
Bruto teža: 70,2 kg

5- letna garancija velja ob registraciji aparata
Gorenje
WNEI84BS
Novo
3838782546495