Mikrovalovna pečica GORENJE MO23A4X
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
Preveri rok dobave in ceno!

Mikrovalovna pečica GORENJE MO23A4X

AquaClean, žar, 23L

139,90 €

114,67 € Brez DDV

block Preveri rok dobave in ceno!
Priročna in zmogljiva

Mikrovalovna pečica Gorenje MO23A4X se ponaša z 23 litri prostornine in izredno praktično uporabo. Odlikuje jo elektronsko upravljanje. Ima 5 stopenj moči in 11 prednastavljenih programov. Avtomatski programi omogočajo, da izberete vrsto hrane in količino, mikrovalovna pečica pa bo samodejno nastavila primerno moč in čas. K praktični uporabi pripomore tudi LED zaslon, ki prikazuje čas do konca programa.

Za čiščenje bo poskrbela funkcija AquaClean. V kozarec, odporen na visoke temperature, natočite vodo in jo postavite v mikrovalovno pečico. Vklopite funkcijo AquaClean. Nastala bo para, ki bo zmehčala mastne madeže. Po končanem programu pečico preprosto obrišite s krpo.
Mikrovalovna pečica Gorenje MO23A4X
Odlični rezultati in enostavno čiščenje

Gorenje mikrovalovna pečica vas bo navdušila s funkcijo žara, s katero boste zlahka pripravili jedi z okusno hrustljavo skorjico. S kombinacijo mikrovalov in žara bodo vaše jedi vrhunsko pripravljene.

Notranjost mikrovalovne pečice je izdelana iz lakirane pločevine. Tako je poskrbljeno za boljše kroženje mikrovalov po pečici, posledično pa tudi za boljše rezultate in enostavnejše čiščenje.

Pečica MO23A4X omogoča tudi pečenje po korakih, ki je idealno za peko kruha, piščanca ali lazanje. Preprosto nastavite izbrano začetno temperaturo, ki se v procesu pečenja nato samodejno spreminja. Za idealno zapečenost lahko uporabite tudi mesno sondo.

Prostornina: 23 l
Število stopenj moči: 5
Število prednastavljenih programov: 11
Število žar programov: 1
Število kombinacij mikrovalovi + žar: 2
Prikaz ure: da
Premer vrtljivega krožnika: 270 mm
Upravljanje. elektronsko
Načini ogrevanja: mikrovalovi + žar
Čiščenje: AquaClean funkcija
Lastnosti: časovnik, večstopenjsko kuhanje, zamik vklopa, pametno upravljanje, odtaljevanje
Dimenzije (Š x G x V): 498 × 378 × 288 mm
Notranje dimenzije (Š x G x V): 345 × 320 × 216 mm
Teža: 12,4 kg
Garancija: 2 leti
Gorenje
MO23A4X
Novo