Mikrovalovna pečica GORENJE MO20S4BC
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
Preveri rok dobave in ceno!

Mikrovalovna pečica GORENJE MO20S4BC

AquaClean, 20L

109,90 €

90,08 € Brez DDV

block Preveri rok dobave in ceno!
Ključne prednosti, s katerimi vas bo navdušila GORENJE mikrovalovna pečica MO20S4BC

Pet stopenj moči mikrovalov
Enostavna in čista
Upravljanje z možnostmi natančnih ponovitev
Enajst prednastavljenih programov
Odmrzovanje
Zvočni signal ob zaključku
Več prostora brez vrtljivega krožnika
Samodejno čiščenje brez detergentov

Pet stopenj moči mikrovalov
Visoko moč mikrovalov izberite, če želite nekaj ogreti kakor hitro je mogoče. Gretje vode do vrelišča ali kuhanje ne kremne juhe sta primera, ko boste potrebovali najvišjo moč. Srednjo moč boste izbrali, če želite jed skuhati s paro ali ocvreti, nižje moči pa so nežnejše in delujejo tudi kot sušilnik hrane.

Enostavna in čista
Vrata mikrovalovne pečice so izdelana brez zarez ali robov, kjer se običajno nabirajo nečistoče, zato jih lahko očistite hitro in preprosto.

Upravljanje z možnostmi natančnih ponovitev
Mehansko ali elektronsko upravljanje mikrovalovnih pečic omogoča pregled nad časom in izbiro programa. Večina Gorenjevih mikrovalovnih pečic ima elektronsko upravljanje, ki poleg natančnih nastavitev programov in časov zagotavlja tudi vselej popolnoma enako ponovitev. Ob izjemni hitrosti segrevanja hrane z mikrovalovi je takšna ponovljivost še kako pomembna – na primer pri pogrevanju otroške hrane na vselej enako želeno temperaturo, pa tudi pri ponovitvi najprimernejšega postopka za katerekoli druge jedi, ki jih pripravljate pogosteje.

Enajst prednastavljenih programov
Enajst prednastavljenih programov omogoča še enostavnejšo pripravo določenih jedi. Preprosto izbereš jed, ki jo želiš pripraviti ali živilo, ki ga kuhaš, vneseš težo, mikrovalovna pečica pa bo izbrala idealni program in čas kuhanja ali pečenja, da bo jed popolna.

Odmrzovanje
Ta mikrovalovna pečica ima vse, kar imajo veliki! sem sodi tudi funkcija odtajevanja, ki omogoča učinkovito in enakomerno odtajevanje brez vročih točk.

Zvočni signal ob zaključku
Mikrovalovna pečica vas bo z zvočnim signalom opozorila, da se je kuhanje končalo. Tako ni potrebno, da med delovanjem zrete v pečico, raje pripravite mizo ali preberite novice!

Več prostora brez vrtljivega krožnika
Napredna tehnologija, pri kateri mikrovalovi potujejo pod keramično dno pečice, od koder skozi celotno površino prehajajo v hrano. Zaradi enakomerne razpršenosti je segrevanje optimalno. Posebna keramična plošča nadomešča vrtljivi krožnik in omogoča več uporabnega prostora ter še enostavnejše čiščenje.

Samodejno čiščenje brez detergentov
Preprosto napolnite stekleno ali glineno posodo, primerno za kuhanje v mikrovalovni pečici, z vodo in jo postavite v pečico. Izberite program AquaClean. Nastala para bo zmehčala umazanijo na stenah pečice. Po koncu programa, notranjost pečice obrišite z mehko, vlažno krpo.

Tehnične podrobnosti o GORENJE mikrovalovni pečici MO20S4BC
Vrsta: Mikrovalovna pečica
Barva: Črna
Material čelne plošče: Plastika
Vrata z ročajem
Volumen pečice: 20 L
Št. stopenj moči: 5 stopenj
Št. prednastavljenih programov: 11
Mikrovalovna moč: 700 W
Elektronsko upravljanje
Prikaz ure
AUTO menu
Odtaljevanje čas/masa: Odtaljevanje čas/masa
Zvočni signal: Da, brez možnosti izklopa
AquaClean funkcija
Mere (Š x V x G): 45 x 26 x 34 cm
Bruto mere (Š x V x G): 49 x 28,7 x 36 cm
Neto teža: 13,8 kg
Bruto teža: 15,1 kg
Gorenje
MO20S4BC
Novo