Kuhinjski robot GORENJE MMC1000RLR
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
Preveri rok dobave in ceno!

Kuhinjski robot GORENJE MMC1000RLR

1000W, 4,5L.

299,90 €

245,82 € Brez DDV

block Preveri rok dobave in ceno!
Vse v enem
Z vsemi priloženimi nastavki boste lahko ta kuhinjski stroj uporabljali
skoraj kot vse-v-enem aparat. Mletje metlice, rezanje zelenjave ali priprava piškotov še nikoli ni bilo tako enostavno. Skupaj s tem še dodatna skledavam bo pomagal pri večjih količinah. Kakšen bonus za vašo kuhinjo!

Enostaven dostop
Posoda iz nerjavečega jekla daje aparatu sodoben in eleganten videz
ter podaljša življenjsko dobo. Prozorni pokrov omogoča nadzor nad postopkom mešanja, preprečuje brizganje vsebine in omogoča dodajanje
sestavine med postopkom mešanja. Ker je posoda primerna za pomivanje v pomivalnem stroju, vam bo olajšala vsakodnevno delo v kuhinji.

Popolno mešanje
Mešalni nastavek se vrti okoli svoje osi, medtem ko se mešalna glava vrti
v nasprotni smeri, s čimer poskrbi, da so vse sestavine popolnoma in enakomerno pomešane. Zrak bo ostal v testu, zaradi česar bo mehko in prožno.Vse, kar morate storiti, je, da izberete pravi nastavek za svoj najljubši recept in navdušite z odličnimi rezultati.

Štirje dodatki
Mešanje, mešanje, gnetenje. Naprava je priložena s kavljem za testo, metlico,ravnim in inovativnim gibkim tekačem. Mešalnik zrači in meša sestavine, ko iščete mehko in puhasto konsistenco; testokavelj bo
učinkovito obvladal tudi najtrše testo; stepalnik bo zmešal izvrstno smetano ali občutljivo peno iz beljakov, medtem ko je flex stepalnik odlično orodje za najbolj občutljive kremaste mešanice in prelive.

Spremenljiva hitrost
Z gumbom za upravljanje lahko nastavite različne hitrosti. To zagotavlja popolno vsestranskost v fazah priprave, ki zagotavlja, da lahko naredite vse, od običajnega mešanja do stepanja jajčnih beljakov do prave konsistence. The nastavitev minimalne hitrosti in priročen pokrov preprečujeta brizganje sestavin ob zagonu aparata.

Mešanje prostoročno
Kuhinjski robot prihrani čas in energijo, hkrati pa zagotavlja izjemne rezultate. Zmogljiva naprava, ki ponuja odlično mešanje in natančen nadzor pri vsaki hitrosti. Od najdebelejšega piškotnega testa do najbolj občutljivegajajčni beljak, ima kuhinjski robot Gorenje moč, hitrost in finost, da se loti katerega koli kuhinjskega opravila. Njegov močan motor omogoča gnetenje, mešanje in bičanje vetra.

Gumijaste noge
Če želite tako močan aparat trdno namestiti, potrebujete dobro arhitekturno obliko in gumijaste noge. Gumijaste noge poskrbijo, da ne bo prišlo do nenadzorovanega gibanja. Varno je tudi, ko s posodo ravnate, dodajate sestavine ali čistite.

Tehnične podrobnosti o kuhinjskem robotu Gorenje MMC1000RLR
Moč motorja (največ): 1.000 W
AC motor za zanesljivo delovanje
Motor z mehkim zagonom
Varno za pomivalni stroj za hitro in učinkovito čiščenje
Tiho delovanje za več udobja
3D mešanje temeljito premeša sestavine
Enostavno čiščenje
Gumb za vklop / izklop in nastavitev vrtenja
Število stopenj hitrosti za hitre rezultate: 7
Samodejna regulacija vrtljajev za želeno mešanico
Material: aluminij
Barva: rdeča
Material za prenos: kovina
Dolžina električnega kabla: 1,1 m
Mere (Š × V × G): 36 × 37,2 × 27 cm
Mere embaliranega izdelka (Š × V × G): 42,2 × 30,2 × 43 cm
Neto teža: 9,3 kg
Bruto teža: 10,6 kg
Priključna obremenitev: 1.000 W
Gorenje
MMC1000RLR
Novo