Kuhalna plošča GORENJE IS645BG
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
Preveri rok dobave in ceno!

Kuhalna plošča GORENJE IS645BG

AreaFlex-, Večja kuhalna površina, indukcija

569,90 €

467,13 € Brez DDV

block Preveri rok dobave in ceno!
100% secure payments
GORENJE IS645BG indukcijska kuhalna plošča, 4 indukcijske ogrevalne površine, IQgrill pečenje (možnost nastavitve stopnje zapečenosti)

PowerBoost
Vsa indukcijska kuhališča Gorenje imajo izjemno funkcijo PowerBoost, ki poveča moč delovanja kuhališča in znatno skrajša čas priprave jedi. Za segretje dveh litrov vode na 90 °C potrebuje le 5,7 minute, kar pomeni, da so skoraj 50 % hitrejša od običajnih kuhališč HiLight.

Timer
Nekdo namesto vas gleda na uro. Če iz izkušenj vemo, da je kakšna jed najboljša po natančno določenem številu minut, lahko časovno omejitev priprave enostavno nastavimo. S pomočjo programske ure se bo kuhališče po nastavljenem številu minut samodejno izklopilo. Na izklop bo opozoril tudi zvočni signal.

Stop&Go
Vzemite si čas za premor, kadarkoli. Funkcija Stop&Go prekine postopek kuhanja, po ponovnem aktiviranju pa nadaljuje z enakimi nastavitvami.

SoftMelt
Ena, dve, čokolada! Funkcija SoftMelt je namenjena taljenju čokolade ali masla pri stalni temperaturi 42 °C, kar ustvari idealne pogoje za počasno taljenje brez smojenja.

StayWarm
Topel obrok tudi za zamudnike. Funkcija StayWarm ohranja stalno temperaturo 70 °C. Tako jedi ohranijo svoj prvotni okus in temperaturo vse, dokler se jih ne postreže.

IQgrill
Idealno za ljubitelje žara. S kuhališčem IQcook je peka na žaru navdušujoče preprosta, tudi z malo ali nič olja. To je bližnjica do najokusnejše in najbolj zdrave hrane z žara.

IQboil
Niti ena kapljica ne bo ušla iz posode. Hitro segrevanje do vrelišča in vzdrževanje konstantne temperature je mogoče brez ene same prelite kapljice. V kuhinji bo odslej vse varno in pod nadzorom.

Nastavitve po meri
Nekatere nastavitve lahko prilagodite v skladu s svojimi željami. Nastavite lahko dolžino in glasnost zvoka. Zdaj je lahko svojo kuhinjo uglasite s svojim slogom kuhanja, naj bo ta glasen in kaotičen ali tih in miren.

EggTimer
Namen te funkcije je pomoč pri odmerjanju časa za jajca, čaj, rezance ali kar koli drugega. Ni povezana s kuhalnimi polji, ampak deluje neodvisno. Nastavite čas in ko bo potekel, vas bo aparat na to opozoril s posebnim zvočnim signalom. Nikoli več ne boste razkuhali testenin, pretrdo skuhali jajca ali pozabili čajne vrečke v svoji skodelici.

AreaFlex
Dva navpična kuhalna polja se lahko povežeta v enega in ustvarita veliko kuhalno površino za enakomerno kuhano ali pečeno hrano v večjih loncih in pekačih.

Priklic zadnjih nastavitev
Ta funkcija je zelo koristna, kadar kuhališče nenamerno izklopite. Za priklic nazadnje uporabljenih nastavitev na kuhališču imate na voljo 5 sekund, kar je zelo priročno, kadar kuhate več kot eno jed. V 5 sekundah po nenamernem izklopu kuhališča ga znova vklopite in v naslednjih 5 sekundah pritisnite funkcijo StopGo.

Groove
Dodan je bil poseben in edinstven utor, ki usmerja in naravno omejuje gibanje prstov med drsenjem po drsniku za upravljanje. Ta estetski element še bolj poudari osupljiv dizajn kuhališča, hkrati pa omogoča preprosto, hitro in intuitivno uporabo.

TimeAssist
Vedno na tekočem. Ta funkcija vam pomaga beležiti, kako dolgo že kuhate. Nič več vam ne bo treba pogledovati na uro ali se spraševati, kdaj ste začeli pripravljati obrok. Zdaj lahko preverite čas neposredno na kuhališču.

Funkcija brisanja nastavitev
Izbris nastavitev z enim dotikom. Ta funkcija je še zlasti uporabna, kadar kuhate več jedi hkrati. Ko želite izklopiti eno kuhalno polje ali polje AreaFlex s funkcijo IqGrill in nastavljenim časom, preprosto pritisnite X in že ste gotovi. Nič več številnih dotikov.

IQsimmer
Kuhalni maraton ni bil še nikoli tako preprost. Funkcija IQsimmer zagotavlja preprosto pripravo jedi, ki zahtevajo več časa ter daljše segrevanje ali kuhanje pri nizki in stalni temperaturi. Naravnost popolna je za pripravo jedi, kot je golaž.

Lastnosti:

Barva: črna
Brušeni utor
IQ programi
IQboil, kuhanje z veliko vode
IQgrill pečenje (možnost nastavitve stopnje zapečenosti)
IQsimmer
BoilControl, zaščita pred prevretjem
AreaFlex
TimeAssist funkcija
Funkcija priklica nastavitev
Odštevalnik EggTimer
Timer kuhališča
Brisanje nastavitev
StopGo, funkcija varnega kuhanja
Funkcija StayWarm
Funkcija SoftMelt
StepZone
Povečana moč delovanja PowerBoost


Upravljanje:

SliderTouch, drsno upravljanje z dotikom
Personalizirane nastavitve


Kuhališča:

4 indukcijske ogrevalne površine
Levo spredaj: Ø 21X19 cm, 2.1/3 kW
Desno spredaj: Ø 21X16 cm, 1.4/1.85 kW
Levo zadaj: Ø 21X19 cm, 2.1/3 kW
Desno zadaj: Ø 21 cm, 2.3/3 kW

Varnost:

Pokazatelj preostale toplote
Otroška zaščita Pro

Tehnični podatki:

Mere (ŠXVXG): 60 x 5,4 x 52,5 cm
Mere vgradne odprtine (ŠXVXG): 56-56,2 x 7 x 49 cm
Neto teža: 8,9 kg
Poraba v stanju mirovanja: 0,5 W
Priključna moč: 7.400 W

Garancija: 60 mesecev
Gorenje
IS645BG
Novo
3838782152955