Kuhalna plošča GORENJE ECT643BX
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
Preveri rok dobave in ceno!

Kuhalna plošča GORENJE ECT643BX

Steklokeramična plošča

269,90 €

221,23 € Brez DDV

block Preveri rok dobave in ceno!
Hitro pripravljene jedi – tudi za zamudnike

Steklokeramična kuhalna plošča Gorenje ECT643BX se ponaša s funkcijo FishZone. To razširjeno kuhalno polje je idealno za večje lonce. Zahvaljujoč njegovi ovalni obliki je primerno za pripravo rib, večjega kosa mesa ali enolončnic v ovalnih posodah.

Cenili boste funkcijo StayWarm, ki bo poskrbela, da bodo tudi zamudniki deležni toplega obroka. Funkcija ohranja stalno temperaturo 70 °C, s čimer poskrbi, da jedi ohranijo svoj prvotni okus in temperaturo.
western-digital
Vaš čas je dragocen

Na voljo je funkcija Stop&Go. Ta omogoča, da enostavno prekinete postopek kuhanja, po ponovni aktivaciji pa bo plošča nadaljevala z enakimi nastavitvami kot pred premorom. Tako si lahko kadarkoli vzamete čas za odmor!

Da vam ne bo treba ves čas gledati na uro, so ploščo opremili s časovnikom. Ta omogoča časovno omejitev priprave hrane. Zahvaljujoč delovanju programske ure se bo kuhalna plošča po nastavljenem številu minut samodejno izklopila, na kar vas bo opozoril zvočni signal.
western-digital
Preprosto in varno

ChildLock funkcija zaklepanja aparata poskrbi za varnost otrok. Tudi če ostanejo v kuhinji brez nadzora, ne morejo spreminjati nastavitev na kuhalni plošči.

Prikazovalniki preostale toplote bodo z lučkami opozarjali, katera kuhalna mesta so še vedno topla. Dokler lučke svetijo, se polj ne smete dotikati, lahko pa jih uporabite za ohranjanje temperature jedi ali za taljenje živil.

Popolnoma enostavno uporabo plošče zagotavlja sodobna UseLogic senzorska tehnologija za preprosto upravljanje z dotikom. Senzorji omogočajo upravljanje z vsakim posameznim grelom.

Tehnične podrobnosti:
moč: 7000 W
kuhalna polja: 4 HiLight ogrevalne površine: levo spredaj: Ø dvokrožna 12/21 cm, 0.8/2.2 kW, desno spredaj: Ø 14.5 cm, 1.2 kW, levo zadaj: Ø 14.5 cm, 1.2 kW, desno zadaj: Ø razširjeno 17×26.5 cm, 1.5/2.4 kW
upravljanje: na dotik
časovnik: da
zaščita pred prevretjem: BoilControl, da
FishZone: da
pokazatelj preostale toplote: da
otroška zaščita: da
mere: 60 × 5,4 × 52 cm (Š×V×G)
mere vgradne odprtine: 56 × 5 × 49 cm (Š×V×G)
teža: 7,7 kg

Garancija: 5 let
Gorenje
ECT643BX
Novo
3838782103889