Kuhalna plošča ELECTROLUX EHF46547XK
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
Preveri rok dobave in ceno!

Kuhalna plošča ELECTROLUX EHF46547XK

329,00 €

269,67 € Brez DDV

block Preveri rok dobave in ceno!
100% secure payments
riročen zaslon je pravzaprav kontrolna plošča, na kateri nastavljamo delovanje. Odziva se na naš dotik, po lestvici lahko drsamo ali pritiskamo, kar je res enostavno, zaslon pa je brezhibno odziven.

Ovalna površina

Posebnost plošče je, da se lahko ena kuhalna površina po potrebi spremeni iz klasične okrogle v ovalno, če zazna, da smo nanjo postavili drugačno obliko posode. Primerna je torej za večje posode, ponve, ovalne ali podolgovate pekače.

Začasna prekinitev

V primeru, da moramo med pripravo nujno nekaj postoriti, lahko vklopimo funkcijo Stop&Go, s katero trenutno zaustavimo kuhanje, dokler se ne vrnemo. Tako se prepreči, da se vsebina ne prismodi ali prekipi.

Ekonomičnost

Plošča ima vgrajen sistem EcoTimer, ki energijo racionalna razporeja, tako da pridobljeno toploto shranjujejo in postopno sprošča. Na ta način kuhanje še poteka, čeprav kuhalna plošča neposredno ne porablja več elektrike.

Ključna značilnost

Pri kuhalni plošči izstopa njena preprosta uporaba, ki temelji na upravljanju prek zaslona na dotik, kjer prilagajamo moč delovanja, lahko pa kuho tudi začasno prekinemo s funkcijo Stop&Go, da se izognemo neljubim zapletom.

Dodatne informacije
Širina 57.60
Upravljanje:senzorsko
Število vseh kuhališč:4
Upravljalni gumbi spredaj:da
Barva kuhalna plošče:črna
Globina (proti zadnji steni):51.60
Električna kuhalna plošča:da
Electrolux
EHF46547XK
Novo
7332543300488