Kuhalna plošča BOSCH PXV901DV1E
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
Preveri rok dobave in ceno!

Kuhalna plošča BOSCH PXV901DV1E

Indukcijska kuhalna plošča, Flexinduction, PerfectFry.

1.599,00 €

1.310,66 € Brez DDV

block Preveri rok dobave in ceno!
BOSCH indukcijska kuhalna plošča PXV901DV1E s PerfectFry senzorjem: dosega odlične rezultate praženja zahvaljujoč samodejnemu nadzoru temperature.
DirectSelect Premium: neposreden, preprost izbor želenega kuhališča, stopnje moči in dodatnih funkcij.
FlexInduction kuhališče: več fleksibilnosti s kombiniranjem kuhališč v eno veliko cono za kuhanje v majhnih lončkih ali velikih posodah.
Kuhališče premera 32 cm s tremi možnostmi kuhanja: razširljivo kuhališče za manjše in večje lonce in ponve.
PerfectFry: za popolno praženje živil zahvaljujoč senzorskemu nadzoru s 5 stopnjami moči.
Home Connect: pametna podpora, pametne rešitve – vse to že ob dotiku tipke.

Ključne prednosti, s katerimi vas bo navdušila BOSCH indukcijska kuhalna plošča PXV901DV1E
Uporabnost v večjem merilu.
Izberite katero koli mesto za svoje lonce, ponve in pekače.
Za pripravo popolnega zrezka obstaja več načinov. Tukaj je bližnjica.
Daljinsko diagnosticiranje: podpora na pametnejši način.
Kuhajte kot pravi kuharski mojster.
S svojim kuhanjem navdušite, kot še nikoli poprej.
Upravljanje nape prek vaše kuhalne plošče.
Kuhanje se začne veliko hitreje.
Shrani vaše nastavitve.
Pražite hitreje.
Hitrejše kuhanje, manjša poraba energije. To je indukcija.

Uporabnost v večjem merilu.
Sistem DirectSelect Premium z dolžino 30 cm ponuja odlično uporabnost med pripravo hrane. Za intuitivno preprosto izbiro stopenj moči in dodatne funkcije. Uporabniški vmesnik prikazuje samo funkcije, ki jih dejansko potrebujete. Uporabniški vmesnik v izklopljenem stanju ni viden, zato je kuhalna plošča videti čista in elegantna.

Izberite katero koli mesto za svoje lonce, ponve in pekače.
Če uporabljate eno posodo ali več, jih lahko postavite eno za drugo ali eno ob drugi. Boscheva tehnologija FlexInduction vam omogoča izbiro. Ker indukcija segreva dno posode in ne same kuhalne plošče, lahko pripravljate jedi kjer koli na površini kuhalne plošče. Štedilnik lahko uporabite kot običajno indukcijsko kuhalno ploščo z ločenimi kuhališči ali s preprostim pritiskom na tipko združite več kuhališč. Tako lahko pridobite dodaten prostor in lahko večje posode, npr. pekač, položite, kamor koli želite.

Za pripravo popolnega zrezka obstaja več načinov. Tukaj je bližnjica.
Pri pečenju je idealna temperatura ključnega pomena. Če je temperatura previsoka, se tudi najboljši zrezek prehitro speče ali zažge. Ne glede na to, kakšni zrezki vam najbolj teknejo – rožnati, srednje pečeni ali dobro pečeni – peka mesa zdaj ne bi mogla biti bolj preprosta. Senzor PerfectFry nenehno uravnava temperaturo med pečenjem in jo po potrebi natančno prilagaja.

Daljinsko diagnosticiranje: podpora na pametnejši način.
Če vaši hišni aparati ne delujejo tako, kot bi morali, je to lahko precej stresno. Tu vam priskoči na pomoč daljinsko diagnosticiranje. Enostavno pokličite številko Home Connect za pomoč uporabnikom in se dogovorite za termin za daljinsko diagnosticiranje vašega povezanega aparata prek spleta. Z vašim dovoljenjem bodo serviserji Bosch na daljavo pregledali vaš aparat, opredelili problem in vam dali jasen nasvet. Če težave ni mogoče odpraviti na omenjeni način, se obvesti serviserja Bosch, ki se nato z ustreznimi deli oglasi na vašem domu in odpravi težavo. Pametna podpora, pametne rešitve – vse to že ob dotiku tipke.

Kuhajte kot pravi kuharski mojster.
MoveMode poskrbi za povsem intuitivno in priročno kuhanje. V preteklosti ste morali stopnjo moči prilagoditi, ko ste želeli jed po prvotnem kuhanju v vreli vodi pustiti lahko vreti. Funkcija MoveMode zdaj to stori namesto vas. Z vklopom funkcije MoveMode se kuhališče razdeli na več območij s prednastavljenimi stopnjami moči. Vse, kar morate storiti, je premakniti lonec s prednjega dela kuhališča, kjer se jedi kuhajo oziroma pečejo, na zadnji del, kjer se priprava nadaljuje z lahnim vrenjem.

S svojim kuhanjem navdušite, kot še nikoli poprej.
Še dodatna moč: izboljšana funkcija PowerBoost naših indukcijskih kuhalnih plošč nudi še večjo moč za hitrejšo pripravo hrane. Zdaj lahko 2 litra vode, na primer zavrete skoraj trikrat hitreje, kot na običajni steklokeramični kuhalni plošči.

Upravljanje nape prek vaše kuhalne plošče.
S funkcijami nape upravljajte prek vaše kuhalne plošče. Tako električna kuhalna plošča in z njo povezana napa sta opremljeni z modulom Wi-Fi, ki jima omogoča medsebojno interakcijo. Ob vklopu kuhalne plošče se avtomatsko vklopi tudi napa in prične odvajati nadležno paro takoj, ko začnete kuhati. Ko zaključite s kuhanjem, napa še kratek čas deluje in se nato avtomatsko izklopi, tako da ste lahko prepričani, da bodo neprijetne kuhinjske vonjave resnično izginile. Če želite z napo neposredno upravljati, na upravljalnem vmesniku kuhalne plošče z enim dotikom tipke enostavno vklopite ročni način. S stopnjami moči nape lahko nato upravljate prek uporabniškega vmesnika na kuhalni plošči. Poleg stopnje odvajanja lahko prek kuhalne plošče nastavite tudi osvetlitev nape. Z le enim sklopom upravljalnih enot lahko nadzorujete vse: vašo kuhalno ploščo in vašo napo.

Kuhanje se začne veliko hitreje.
Funkcija QuickStart zazna, kam ste postavili lonec, in na upravljalnem vmesniku avtomatsko prikaže ustrezno kuhališče. Nemudoma lahko pričnete s kuhanjem in takoj izberete želeno nastavitev kuhanja za vaš lonec.

Shrani vaše nastavitve.
Če kuhalno ploščo izklopite, za kratek čas shrani zadnje izbrane nastavitve. Če kuhalno ploščo čez kratek čas ponovno vklopite, bodo nastavitve še vedno na voljo.

Pražite hitreje
PanBoost segreje ponve in s premazom obložene lonce še hitreje – ne da bi vas pri tem moralo skrbeti zaradi škode, ki bi jo povzročila previsoka temperatura. Funkcijo PanBoost lahko enostavno izberete prek uporabniškega vmesnika. Tako bo vaša ponev pripravljena na praženje že v tridesetih sekundah.
Hitrejše kuhanje, manjša poraba energije. To je indukcija.

Indukcijske kuhalne plošče proizvajajo toploto le tam, kjer je treba – na dnu posode. Kaj to pomeni za vas? Več varnosti in več udobja. Pri nižji temperaturi so tako vaše roke kot ročice vaših malčkov varne pred opeklinami.To še ni vse. Z indukcijsko kuhalno ploščo zavrete 2 litra vode dvakrat hitreje kot s steklokeramično kuhalno ploščo, kar prihrani tudi veliko energije.

Tehnične podrobnosti o BOSCH indukcijski kuhalni plošči PXV901DV1E
Vrsta: Indukcijska kuhalna plošča
PerfectFry senzor za popolno praženje živil s 5 stopnjami moči
Za vgradnjo v kamnito ali granitno delovno površino
PanBoost - PowerBoost funkcija za ponve
PowerBoost funkcija za vsa kuhališča
5 indukcijskih kuhališč s prepoznavanjem velikosti dna posode
MoveMode (3 nivoji)
Trokrožno kuhališče, 2 FlexInduction kuhališči
DirectSelect Premium: neposreden in preprost izbor želenega kuhalnega polja, nivoja moči in dodatnih funkcij
Digitalni zaslon TopControl
Elektronska programska ura s funkcijo izklopa in opomnikom za vsako kuhališče
Štetje časa kuhanja
ReStart funkcija
QuickStart funkcija
Home Connect funkcija (WLAN) - samo v državah, kjer je na voljo storitev Home Connect
Upravljanje nape prek kuhalne plošče (s kompatibilno napo)
Kuhališča: 1 x Ø 400 mm x 230 mm, 3.3 kW (najvišja moč 3.7 kW) ali 2 x Ø 230 mm, 2.2 kW (najvišja moč 3.7 kW); 1 x Ø 320 mm, 3.3 kW (najvišja moč 3.7 kW);1 x Ø 400 mm x 230 mm, 3.3 kW (najvišja moč 3.7 kW) ali 2 x Ø 230 mm, 2.2 kW (najvišja moč 3.7 kW)
Nastavitev moči: 17 stopenj
Digitalni dvostopenjski indikator preostale toplote za vsako kuhališče
Glavno stikalo
Zaznavanje velikosti dna posode
PowerManagement funkcija
Varnostni izklop
Otroška varnostna ključavnica
Zaščita pri brisanju
Prikaz porabe energije
Moč: 11100 W
Napetost: 220-240 V
Frekvenca: 60; 50 Hz
Mere (Š x V x G): 89,2 x 5,6 x 51,2 cm
Neto teža: 23,778 kg
Število indukcijskih kuhališč:4
Vrsta kuhališča:Indukcija
Garancija:24 mesecev
Upravljanje:Elektronsko
Število vseh kuhališč:4
Barva:Črna
Širina:89.2 cm
Višina:5.6 cm
Globina:51.2 cm
Bosch
PXV901DV1E
Novo
4242002944364