Ravnalink las REMINGTON ceramic glide S3700
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Ravnalink las REMINGTON ceramic glide S3700

34,99 €

28,68 € Brez DDV

check NA ZALOGI
100% secure payments
Znano je, da titan deluje kot odličen prevodnik toplote, kar zagotavlja enakomerno porazdelitev toplote, s čimer pripomore k ustvarjanju bleščečih, mehkih las, kar zmanjšuje morebitne frizne ali leteče lase. Antistatični, turmalinski ionski in gladko drsni aditivi, ki se vnesejo v keramični premaz, zagotavljajo gladko prenašanje plošče čez lase, zaščito pred zagozditvijo in dodatnim lomom.
Ceramic Glide 230 ima inovativno regulacijo temperature z vrtljivim gumbom, ki ponuja osem spremenljivih nastavitev toplote do 230ºC.
Enostavno prilagajanje, klik pri premikanju zagotavlja, da ne boste pomotoma spremenili temperature med uporabo.
Primerno za vse tipe las, kar omogoča vrhunsko glajenje las, tako da lahko uživate v enostavnem in hitrem oblikovanju. S 15 sekundnim časom segrevanja, res ni treba čakati, da dobite želeni slog. Keramični drsnik 230 je hiter, preprost, učinkovit in nudi popolno zaščito vaših las.
Pripravljen za uporabo v samo 15 sekundah, lahko začnete z oblikovanjem v trenutku. Osem temperaturnih nastavitev je na voljo na inovativnem obračalnem kolescu, ki se med oblikovanjem zaskoči, da se zagotovi skladnost toplote!
4 x zaščita premaz za extra svetleče in manj statične lase
Gladke, elegantne lase lahko dosežete z antistatičnimi, keramičnimi, turmalinskimi ionskimi ploščami. Novi dodatek titana v kombinaciji z ionskimi lastnostmi pomaga zmanjšati toplotne poškodbe.​

Lastnosti:
Nastavitev temperature: 8
Segrevanje do: 230 °C

Garancija:
24 mesecev
Remington
S3700
Novo
4008496975815