Hladilnik BOSCH KIS86AFE0
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
Preveri rok dobave in ceno!

Hladilnik BOSCH KIS86AFE0

Vgradni hladilnik z zamrzovalnikom spodaj, avtomatsko super zamrzovanje.

1.009,00 €

827,05 € Brez DDV

block Preveri rok dobave in ceno!
100% secure payments
Bosch vgradni hladilnik z zamrzovalnikom KIS86AFE0 vas bo navdušil s svojim modernim dizajnom in z vrhunskimi, inovativnimi funkcijami.

Hladilnik razreda A++ z zamrzovalnikom spodaj in predalom VitaFresh plus: do dvakrat dlje ohrani svežino vašega sadja in zelenjave - zelo učinkovit.
LED osvetlitev: enakomerno in brez bleščanja osvetli hladilnik celotno življenjsko dobo aparata.
VarioZone: večja fleksibilnost s pomočjo večnamenskih steklenih polic in predalov v zamrzovalnem prostoru.
Avtomatsko super zamrzovanje: optimalno za hitrejše zamrzovanje manjših količin živil, pri čemer že zamrznjena živila hkrati ščitite pred odtaljevanjem, saj aparat zazna porast v temperaturi in jo po potrebi avtomatsko zniža.
Predal za zamrznjena živila BigBox: tako za zlaganje posod za shranjevanje kot za večja zamrznjena živila.
EasyAccess polica: izvlečna steklena polica, ki jo udobno polnite in praznite zahvaljujoč dobremu pregledu nad živili.

LED luč: poskrbi za to, da bo vsebina vašega v središču pozornosti.
LED luči prinašajo povsem nov koncept osvetlitve hladilnikov in zagotavljajo enakomerno osvetlitev notranjosti brez bleščanja. LED luči porabijo manj energije kot običajne luči v hladilnikih in trajajo celotno življenjsko dobo aparata.

Zamrznjena živila ščiti pred odtaljevanjem.
Da bi se ohranili vitamini, hranilna vrednost, videz in okus, mora biti hrana zamrznjena čim hitreje. S funkcijo super zamrzovanja lahko hitreje zamrznete manjše količine živil, pri čemer že zamrznjena živila hkrati ščitite pred odtaljevanjem. Zamrzovalnik zazna porast v temperaturi in jo avtomatsko prilagodi, da bi zagotovil najboljše pogoje shranjevanja.

Manj pogosto odtaljevanje vam prihrani trud in energijo.
Neprestano odtaljevanje običajnih zamrzovalnikov zahteva veliko časa in energije. Sistem LowFrost zmanjša nastajanje ledu v zamrzovalniku, zaradi česar ga ni več treba tako pogosto odmrzovati. Če je odmrzovanje vseeno potrebno, so naši hladilniki z zamrzovalnikm s funkcijo LowFrost opremljeni s priročnim odvodom na spodnjem delu aparata, ki omogoča hitro in priročno delo. Izberite zamrzovalnik, ki skrbi za vas in zase.

Manj pogosto odtaljevanje vam prihrani trud in energijo.
Neprestano odtaljevanje običajnih zamrzovalnikov zahteva veliko časa in energije. Sistem LowFrost zmanjša nastajanje ledu v zamrzovalniku, zaradi česar ga ni več treba tako pogosto odmrzovati. Če je odmrzovanje vseeno potrebno, so naši hladilniki z zamrzovalnikm s funkcijo LowFrost opremljeni s priročnim odvodom na spodnjem delu aparata, ki omogoča hitro in priročno delo. Izberite zamrzovalnik, ki skrbi za vas in zase.

Hladilnik ki ve, kako ostati hladen.
Funkcijo SuperCooling vklopite, preden se odpravite po nakupih, kar bo za kratek čas znižalo temperaturo v hladilniku, tako da bodo vaša sveže kupljena živila shranjena na pravi temperaturi. Temperatura se ob pritisku tipke zniža (na do 2 °C). Da se prepreči nepotrebno porabo energije, se funkcija po približno šestih urah samodejno izklopi.

Razred energijske učinkovitosti A++: 25% nižja poraba energije v primerjavi z aparati razreda A+.
Hladilniki z zamrzovalnikom razreda energijske učinkovitosti A++ porabijo 25 % manj energije kot aparati razreda A+, ki so primerljive velikosti in podobno opremljeni.

Popolna prilagodljivost v zamrzovalnem prostoru.
Iz zamrzovalnega dela lahko enostavno odstranite vse steklene police iz varnostnega stekla in ustvarite več prostora za večnadstropno torto ali celega purana. Velika živila, kot je družinska pica, se zlahka zloži na steklene police.

Predal BigBox vam nudi veliko prostora za XXL zamrznjena živila.
Posebej globok predal za zamrznjena živila za praktično zlaganje posod z zamrznjenimi živili ali večjih zamrznjenih živil, kot so torte ali pice. Ne glede na to, ali morate prirediti otroško rojstnodnevno zabavo ali zamrzniti poročno torto – v predalu BigBox boste našli dovolj prostora za večja zamrznjena živila.

Polica EasyAccess: živila položite ali vzemite s police, kot bi mignil.
Police iz varnostnega stekla se lahko izvleče do 12 cm navzven, kar omogoča še posebej enostavno zlaganje živil v hladilnik oziroma jemanje iz njega. Obenem imate odličen pregled nad vso vsebino – tudi na živila, ki so spravljena povsem zadaj, ne boste pozabili.

VarioShelf: potrebujete prostor. Imate ga.
Deljivo polico VarioShelf, izdelano iz varnostnega stekla, lahko z lahkoto prilagodite, da bi živila zložili v hladilnik ali jih vzeli iz njega. Idealna je za večje artikle, kot so pokončne steklenice ali posode, in ko potrebujete več prostora, vam ponuja popolno prilagodljivost. Druga polovica police gladko zdrsne pod prvo polovico, kar zagotavlja še posebno priročnost.

Prihrani energijo, ko ste zdoma.
Ko je funkcija Holiday Mode vklopljena, je temperatura v hladilnem predelu približno +14°C, v zamrzovalnem predelu pa približno -18°C, kar poskrbi za zaščito zamrznjenih živil in prepreči potratno porabo energije v hladilniku.

Tehnične podrobnosti o Bosch vgradnem hladilniku z zamrzovalnikom KIS86AFE0
Energijski razred: A++ (na lestvici energijskih razredov od A+++ do D)
Poraba energije: 218 kWh letno
Skupna uporabna prostornina: 265 l
Glasnost: 36 dB(A) re 1 pW
Klimatski razred SN-ST
LED osvetlitev hladilnega dela
Elektronsko uravnavanje temperature z digitalnim prikazom
FreshSense - konstantna temperatura, ki jo zagotavlja inteligentna senzorska tehnika
Ločeno upravljanje temperature v hladilnem in zamrzovalnem delu
Super hlajenje
Holiday mode
Akustični opozorilni signal pri odprtih vratih
Akustični in optični alarm pri povišani temperaturi, s spominsko funkcijo
Hladilni del: 191 l
Št. odlagalnih površin iz varnostnega stekla: 5 (nastavljive po višini: 4), od tega 1 VarioShelf deljiva steklena polica, 1 EasyAccess izvlečna polica
Št. odlagalnih polic na vratih: 5, od tega 1 predal za maslo / sir
VitaFresh plus predal z nastavljivo vlažnostjo - ohranja sadje in zelenjavo do 2x dlje sveže
Low Frost
Zamrzovalni prostor: 74 l
Zmogljivost zamrzovanja: 7 kg v 24 h
Shranjevanje ob motnjah: 32 h
VarioZone - odstranljive police iz varnostnega stekla za več prostora
Št. prozornih zamrzovalnih predalov: 3, od tega 1 BigBox
Dimenzije aparata (V x Š x G): 177 x 56 x 55 cm
Vgradne dimenzije (V X Š x G): 177.5 x 56 x 55 cm
Desno odpiranje vrat, prestavljivo
Priključna moč: 90 W
Napetost: 220 - 240 V
Transportni ročaji
Nosilec za jajca, Posodica za ledene kocke, A**0024
Ocena temelji na standardnih rezultatih testov za 24 ur. Dejanska poraba je odvisna od načina uporabe aparata in kje se aparat nahaja
Bruto uporabna prostornina: 272 l
Bosch
KIS86AFE0
Novo
4242005188536