Depilator PANASONIC ES-EL9A-S503
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Depilator PANASONIC ES-EL9A-S503

Za kar 30 procentov širša glava.

128,10 €

105,00 € Brez DDV

check NA ZALOGI
Epilator za mokro/suho epilacijo Panasonic ima povsem novo obliko, 30 procentov širšo glavo in dvojne diske s 60 pincetami, ki omogočajo hitro in učinkovito odstranjevanje dlak. Nova glava se obrne za 90 stopinj, da se prilega različnim krivuljam vašega telesa za izjemno gladko kožo.

30 procentov širša glava

32,4 mm široka glava v primerjavi z običajnimi modeli pokrije 30 % širše območje in odstrani več dlak v eni potezi, kar omogoča hitrejšo epilacijo. * V primerjavi z običajno serijo ED.

Dvojni diski s 60 pincetami za dvojno učinkovitost
Dvojni diski zagotavljajo, da je ujeta vsaka dlačica, saj drugi disk ujame dlačice, ki jih je zgrešil prvi. Pincet je zdaj skupaj kar 60, kar je velik preskok v tehnologiji epilacije, saj zdaj z eno potezo mogoče ujeti več dlak.

Ujame dlake, ki so prekratke za voskanje
Dve konici pincet, ki zagrabita dlako, se natančno poravnata in zagrabita celo dlake, dolge samo 0,5 mm, ki jih z voskanjem ne bi odstranili, in jih odstranita s korenino.

Fleksibilna vrtljiva glava 90 stopinj se prilega vsem krivuljam
Glava se lahko premika do 90 stopinj , zato je v tesnejšem stiku s kožo. Vrtljiva glava se gladko prilega neravnim oblikam telesa in s tem prepreči, da bi kje ostale dlake. Prav tako vam omogoča, da težko dosegljiva mesta obdelate brez napora.

Nežna epilacija v kopalni kadi in pod prho
Suha in mokra epilacija pod tušem Ta vodoodporna zasnova omogoča udobno rabo naprave v kadi. Topla voda zmehča kožo, zato boste s to napravo lažje odstranili neželene dlake. Epilacija s peno Gel za prhanje nanesite neposredno na glavo, da nastane pena. Fina pena se nabere okoli vsake neželene dlake, tako da jo lahko nežno in previdno izpulite iz korenine.

Nežni pokrovček, primeren za začetnike
Nežni pokrovček preprečuje, da bi se diski dotikali kože. Kožo drži na mestu, da epilator med odstranjevanjem dlak ne vleče za kožo, zato je odstranjevanje dlak manj boleče.

Zvočna ščetka za drgnjenje za nežni piling
Glava ščetke omogoča hitri piling s hitrim vibriranjem približno 3100-krat na minuto. S približno 60.000 gostimi ščetinami omogoča učinkovit piling za gladko in nežno kožo. Z redno uporabo te ščetke preprečite vraščene dlake, zato priporočamo, da jo uporabite pred epilacijo dlak.

Lučka LED
Lučka LED osvetli slabo vidna območja, kot so pazduhe in podplati. Tako lahko najdete in odstranite vse dlake. Pritisnite gumb, da izberete mehek, običajen ali močen način, odvisno od dela telesa, ki ga negujete, ali debeline dlak.

Brezžično delovanje
Popolno 1-urno polnjenje omogoča 30 minut brezžičnega delovanja. Naprava je vodoodporna, zato lahko celotno napravo očistite pod tekočo vodo, da odplaknete dlake in zagotovite, da je vedno čista. Zasnova, ki se osredotoča na uporabnika, omogoča enostaven oprijem ročaja in enostavno nego težko dosegljivih območij telesa.

Tehnične podrobnosti
Vrsta: epilator
Vir napajanja: akumulator
Št. pincet: 60
Nastavki: strižni nastavek, pokrovček, krtača za čiščenje obraza, brivna glava, nastavek za začetnice, depilator za občutljive dele , epilacijska glava za noge/roke, nastavek za britje, nastavek z manj pincetami, nastavek za bikini predele, ščetka za čiščenje
Čas polnjenja: 60
Čas delovanja: do 30
Garancija: 2
Panasonic
ESEL9AS503
Novo
5025232889518