Cvrtnik TEFAL FR314030 Super Uno Standard
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Cvrtnik TEFAL FR314030 Super Uno Standard

Do 6 obrokov z enim ciklom cvrtja, enostaven za čiščenje.
99,90 € 81,89 € (brez davka)
check NA ZALOGI
Opis
Cvrtnik Tefal FR314030 »Super Uno Standard« boste lažje kot kdaj koli prej uživali hrustljavo, okusno ocvrto hrano iz udobja lastnega doma. Ta električni cvrtnik z veliko zmogljivostjo za do šest oseb, ki do popolnosti pripravi do 1,5 kg vseh vaših najljubših prigrizkov. Odstranljivimi deli varni za čiščenje v pomivalnem stroju.

Odstranljivi deli varni za čiščenje v pomivalnem stroju
Odkrijte bolj priročno izkušnjo cvrtja iz udobja lastnega doma s snemljivimi deli, varnimi za čiščenje v pomivalnem stroju in pametnimi funkcijami, za okusne rezultate brez težav.

Enostavno čiščenje
Odstranljiva posoda in pokrov omogočata čiščenje brez napora, z materiali, ki so varni v pomivalnem stroju, in enostavno neoprijemljivo oblogo.
Zmogljivost za vso družino
Uživajte v velikih porcijah za do 6 ljudi, ki so dovolj tudi za večje družine. Cvrtnik s prostornino 2,2 l olja in do 1,5 kg sestavin.
Filter proti vonjavam
Dolgotrajni zamenljivi ogljikov filter zmanjša vonjave med kuhanjem, za okusne obroke z minimalnimi vonjavami, ki napolnijo vaše domače okolje.
Pametna oblika
Vsi užitki cvrtja brez nereda: sistem ročaja gor/dol košarice vam omogoča, da dvignete košaro iz olja, ne da bi pri tem dvignili pokrov, za kuhinjo brez umazanije in brizganja.

Pametne karakteristike
Vrhunski enostaven pripomoček za globoko cvrtje, z vgrajenim digitalnim časovnikom, oknom za enostavno spremljanje in spremenljivo kontrolo temperature do 190°C za popolne rezultate.

Moč: 1600 W
Funkcije: Vgrajen digitalni časovnik, ohranjanje toplote, on/off stikalo, indikatorska lučka
Kapaciteta hrane: 1,5 kg
Kapaciteta olja: 2,2 l

Dodatno

Odstranljiva posoda in pokrov omogočata čiščenje v pomivalnem stroju, filter proti vonjavam, plastični pokrov
Dimenzije 37,5 x 27,5 x 28,5 cm
Teža: 3,31 kg
Barva: Bela
Garancija: 2 leti
Podatki
FR314030
Nov izdelek
3045387242244