Vgradna pečica BOSCH HRG6769S6
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
Preveri rok dobave in ceno!

Vgradna pečica BOSCH HRG6769S6

PerfectBake, PerfectRoast, Dodajanje pare, 4D vroč zrak, zaslon na dotik TFT.

1.459,00 €

1.195,90 € Brez DDV

block Preveri rok dobave in ceno!
Ključne prednosti, s katerimi vas bo navdušila BOSCH Vgradna pečica HRG6769S6:
Funkcija PerfectBake
Funkcija PerfectRoast
4D vroč zrak
Zaslon na dotik TFT
Pomoč pri čiščenju
Nežno in mehko zapiranje
Funkcija dodajanja pare

Funkcija PerfectBake
Peka ni bila še nikoli tako preprosta: tipalo PerfectBake meri vlago v pečici in samodejno prilagaja način gretja, čas peke in temperaturo. Preprosto izberite jed (npr. mafini) in pritisnite Start. Od tu naprej vse opravi vaša pečica. Rezultat? Odlično pečene torte, pite, kruh in še marsikaj.

Funkcija PerfectRoast
Pečen puran, jagnječje stegno ali sočen krap – sonda za meso PerfectRoast zmore toliko, kot vrhunski kuharski mojster, vendar je veliko cenejša.
Tri zelo občutljive merilne konice omogočajo tipalu določanje popolne temperature sredice hrane na stopinjo in sekundo natančno. Največjo možno natančnost merjenja dosežete tako, da vse tri merilne konice vstavite na potrebna mesta in tako zagotovite odličen rezultat pečenja. Druga prednost tipala PerfectRoast je ta, da ga lahko uporabljate skupaj z mikrovalovi in dodajanjem pare.

4D vroč zrak
Peka je zdaj postala veliko bolj prilagodljiva: s 4D vročim zrakom se toplota enakomerno in hitro porazdeli po celotni notranjosti pečice.
Postavite pekač ali rešetko na katerega koli od štirih nivojev in vsakič uživajte v popolnih rezultatih. To pa še ni vse: piškote in drobno pecivo lahko hkrati pečete na do štirih nivojih, rezultat pa je od vrha do dna odličen.

Zaslon na dotik TFT
Veste, kaj je osnova za vse kuhinjske čarovnije? Z našim intuitivnim zaslonom na dotik in upravljalnim gumbom je upravljanje pečice preprosto.
Z rahlim zasukom upravljalnega gumba lahko prilagodite katerokoli nastavitev pečice. Zaslon na dotik TFT vas na vsakem koraku vodi z besedilom, podobami in gumbi za neposredno izbiro. Zato imate ves čas popoln pregled in nadzor nad funkcijami pečice.

Pomoč pri čiščenju
Je vaša pečica le rahlo umazana in jo želite na hitro očistiti? V posodo enostavno natočite 400 ml vode in dodajte kapljico pomivalnega sredstva ter izberite ustrezen način segrevanja, temperaturo in trajanje. Okolju prijazen sistem čiščenja omehča zažgane ostanke, tako da jih lahko enostavno obrišete ter si zagotovite hitro in enostavno čiščenje pečice.

Nežno in mehko zapiranje
Vrata pečic so zdaj bolj priročna kot kdaj koli prej: poseben blažilni mehanizem prepreči, da bi se vrata ob zapiranju zaloputnila.
Ko želite vrata zapreti in jih nežno potisnete, se tik pred koncem ustavijo ter zaprejo nežno in tiho, s čimer poskrbijo za dolgo življenjsko dobo pečice in samih vrat.

Funkcija dodajanja pare
Nova parna revolucija! Z dodajanjem ravno pravšnje količine pare natanko takrat, ko je potrebno, funkcija dodajanja pare poskrbi za božansko hrano od skorje do sredice.

Še posebej je primerna za peko kruha, zato bodo vaše štruce in hlebci dobili slastno hrustljavo skorjo, sredica pa bo ostala puhasta. Za sijajne rezultate lahko funkcijo uporabite tudi pri pečenju in pogrevanju. Preprosto napolnite posodo za vodo, vse drugo pa prepustite pečici.

Tehnične podrobnosti o BOSCH Vgradni pečici HRG6769S6
Osnovna barva: Nerjaveče jeklo
Tip pečice: Vgradna
Prostornina pečice: 71 l
Razred energijske učinkovitosti: A
Poraba energije za večsistemsko pečenje: 0,74 kWh
Poraba energije za konvencionalno pečenje: 0,9 kWh
Maksimalna temperature pečice: 300 °C
Notranja površina pečice: emajlirani antracit
LED osvetlitev
Upravljanje z zaslonom na dotikPirolitično čiščenje
Samodejno zaklepanje vrat med pirolizo
Rezervoar za vodo
WiFi povezljivost
Mehko odpiranje in zapiranje
Funkcija hitrega segrevanja
Funkcija dodajanja pare
Funkcija glasovnega upravljanja pečice
Tipalo PerfectBake
Otroška varnostna ključavnica
Varnostni izklop
Trinivojska teleskopska izvlečna vodila
Funkcije pečice: 4D vroči zrak, Vroči zrak Eco, Zgornje/spodnje gretje, Zgornje/spodnje gretje Eco, Ventilatorski infra žar, Velikopovršinski žar, Malopovršinski žar, Pizza stopnja, Spodnje gretje, Intenzivno gretje, Kuhanje pri nizki temperaturi, Odtaljevanje, Hitro segrevanje, Dehidriranje, Ohranjanje toplote
Vključena oprema: Pekač, emajliran, Rešetka, Univerzalna ponev
Dolžina električnega kabla: 120 cm
Napetost: 220-240 V
Priključna moč: 3,6 kW
Dimenzije izdelka (V x Š x G): 59,5 x 59,4 x 54,8 cm
Dimenzije embaliranega izdelka (V x Š x G): 67,5 x 66 x 69 cm
Teža neto: 45,5 kg
Teža bruto: 47,9 kg
Bosch
HRG6769S6
Novo
4242002936963