vgradna pečica GORENJE BPS737E301X
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
−23,62%

vgradna pečica GORENJE BPS737E301X

419,99 € 549,90 € −23,62% 344,25 € (brez davka)
block Preveri rok dobave in ceno!
Opis
ExtraSteam - Enostaven način pečenja s paro
Program ExtraSteam ustvarja pravo količino pare, ki zagotavlja, da bo kruh lepo narastel in imel hrustljavo skorjico. Vse, kar morate storiti, je, da v plitvi pladenj nalijete nekaj vode, izberete program ExtraSteam in pustite pečici, da naredi vse ostalo.

SilverMatte
Kakovost in vrsta emajla sta izjemnega pomena za delovanje pečice. SilverMatte je visoko odporen in močan material, ki odlično prenaša tudi ekstremne vročine − tudi ob pirolitičnem čiščenju pri temperaturi 500 °C je pečica popolno zaščitena. Zahvaljujoč tej prevleki brez mikronskih por so površine pečice ter pekačev odporne na najvišje temperature, mikrovalove ter paro. Trojna prevleka v notranjosti odbija toploto in zagotavlja dodatno izolacijo. Aktivna površina omogoča sežig preostale umazanije pri višjih temperaturah, ki uničijo tudi mikroorganizme. Tako okolje v notranjosti pečice vedno ostaja sterilno in varno.

PyroClean - Samočistilna funkcija višjega razreda
Čiščenje s pirolizo je najučinkovitejši in najnaprednejši način čiščenja pečice. Temperatura do 500 °C poskrbi, da je pečica povsem čista in brez enega samega maščobnega madeža ali drugih ostankov. Nežno čiščenje traja 90 minut, srednje intenzivno 120 minut, zelo intenzivno pa le 150 minut; pri tem je učinek čiščenja sorazmeren s trajanjem. Po koncu čiščenja je potrebno le še obrisati morebitne ostanke.

BigSpace
Nova generacija pečic Gorenje ima posebej oblikovan zgornji del. Optimiziran zračni tok omogoča, da zrak kroži po še večjem prostoru in tako povsem zaobjame hrano. Zaradi večje prostornine je, ob nespremenjenih dimenzijah pečice, v večjih pekačih možno pripraviti večje količine hrane. Namesto prejšnjih treh pečica zdaj omogoča uporabo petih pekačev hkrati. Prostornina pri standardnih pečicah sega do 75 litrov in do 53 litrov pri mikrovalovnih pečicah. Pečice Gorenje so tako med najprostornejšimi na tržišču.

Sistem GentleClose
Nežno in neslišno zapiranje vrat pečice. Posebno udobje zapiranja vrat, saj se bodo le-ta zaprla neslišno in nežno, ne glede na to, s kakšno silo jih boste zaprli.

Sistem DC+
Učinkovito ravnanje s toploto. Sistem DynamiCooling+ učinkovito hladi ohišje pečice med samim pečenjem, hkrati pa ga tudi odlično ohladi po končanem pečenju in izklopu pečice ter tako prepreči, da bi visoke temperature poškodovale pohištvo.

SuperSize
Posebej veliki pekači se prilegajo kateri koli pečici. Prostornejše pečice omogočajo pripravo večje količine hrane – ne le zaradi enakomernega kroženja zraka na vseh nivojih, temveč tudi zaradi 46 centimetrov širokih pekačev, ki so na voljo tako v standardnih kot tudi v kompaktnih pečicah. Tako je povsem izkoriščena celotna širina pečice, zaradi naprednih tehnologij pečenja pa so jedi enakomerno pečene na vseh nivojih.

PerfectGrill - navzven hrustljave, navznoter mehke jedi
V vgradnih pečicah Gorenje za idealno pečenje skrbita 3D-infrardeči greli v stropu, kjer je manjši grelnik nameščen znotraj večjega. Razporeditev toplote zagotavlja vedno najboljše rezultate peke, saj so jedi z zunanje strani hrustljave, v notranjosti pa mehke. Zaradi možnosti enostavnega spuščanja zgornjega grela pri boljših modelih pečic je enostavnejše tudi čiščenje.

TouchFree prevleka
Sijajne površine brez prstnih odtisov. Vse površine iz nerjavnega jekla so prevlečene z posebno TouchFree prevleko, ki preprečuje vidnost prstnih odtisov, zaradi česar so površine vedno svetleče, čiščenje aparatov pa enostavnejše.

FastPreheat
Prihranek časa, prihranek energije. Hitro segrevanje pečico ogreje na 200 °C v zgolj 6 minutah in tako prihrani do 30 % časa. Ta funkcija je še posebej priročna za pripravo jedi, pri katerih mora biti pečica predhodno že dobro segreta. Ob doseženi temperaturi nas pečica opozori z zvočnim in svetlobnim signalom.

Lastnosti:
Razred energijske učinkovitosti: A+
Barva izdelka: Nerjavna
Pločevina odporna na prstne odtise: Material notranjosti
SilverMatte
Tečaj vrat: GentleClose
HomeMade Plus kaminska oblika pečice
Osvetlitev pečice
Ravna steklena površina vrat
PerfectGrill
ExtraSteam

​​Učinkovitost:
Koristni volumen pečice: 70 l
Vrsta pečice: Večsistemska pečica
Površina največjega pekača: 1316 cm²

Upravljanje:
Upravljanje temperature: Mehansko
Programska ura: IconLed
Oblika gumba: Neosvetljeni pogrezljivi gumbi

Načini ogrevanja:
FastPreheat
Spodnje in zgornje grelo z dodatkom pare
Malo infra grelo
Veliko infra grelo
Veliko infra grelo z ventilatorjem
Spodnje in okroglo grelo z dodatkom pare
Okroglo grelo z dodatkom pare
Spodnje grelo in ventilator
Eko funkcija
Odtaljevanje
Piroliza

Oprema:
Vodila pekača
Dvonivojska izvlečna vodila z delnim izvlekom
Pekači:
1 globok emajliran pekač
1 plitek emajliran pekač
Mrežna rešetka: 1 kos

Varnost:
Zasteklitev vrat: Štirikratna steklena pečniška vrata z dvojno refleksijo
Temperatura pečniških vrat: UltraCoolDoorQuadro
Termično varovalo za samodejni izklop

Čiščenje
Pirolitično čiščenje

Tehnični podatki:
Poraba energije ventilacijske pečice: 0.66 kWh
Priključna moč: 3.3 kW
Širina izdelka: 597 mm
Višina izdelka: 595 mm
Globina izdelka: 547 mm
Širina vgradne odprtine min: 564 mm
Višina vgradne odprtine max: 600 mm
Višina vgradne odprtine min: 583 mm
Globina vgradne odprtine min:: 550 mm
Širina embaliranega izdelka: 635 mm
Višina embaliranega izdelka: 660 mm
Globina embaliranega izdelka: 680 mm
Bruto teža: 37,9 kg
Neto teža: 335,6 kg
Napetost: 220-240 V
Garancija: 60 mesecev
Podatki
BPS737E301X
Nov izdelek