Vgradna pečica GORENJE BOS737E30XG
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
−22,92%Preveri rok dobave in ceno!

Vgradna pečica GORENJE BOS737E30XG

AquaClean, velika prostornina

369,90 €

303,20 € Brez DDV

479,90 € −22,92%

block Preveri rok dobave in ceno!
Opis
Upravljanje: IconLed
Energijski razred: A
Mere (Š×V×G): 59,7 × 59,5 × 54,7 cm

Linija: Essential Line
Energijski razred: A
Barva izdelka: Barva česanega nerjavnega jekla
Barva ročaja: Barva česanega nerjavnega jekla
Material čelne plošče: Steklo in nerjavno jeklo
Material notranjosti vrat: SilverMatte

Učinkovitost
Vrsta pečice: Večsistemska pečica BigSpace - 71 l SuperSize, največja uporabna površina pečenja
Uporabni volumen pečice: 71 l
Površina največjega pekača: 1.316 kvadratnih centimetrov
Ravna steklena površina vrat: Odstranljiva ravna steklena površina vrat
HomeMade Plus kaminska oblika pečice: HomeMade Plus kaminska oblika pečice
PerfectGrill: PerfectGrill

Upravljanje
Upravljanje temperature: mehansko upravljanje
Oblika gumba: pogrezljivi gumbi
Upravljanje: IconLed

Načini ogrevanja
Načini ogrevanja: Veliko infra grelo, Infra grelo in ventilator, Spodnje grelo in ventilator, malo infra grelo, odtaljevanje, FastPreheat, Čiščenje z AquaClean funkcijo, WarmPlate, spodnje in zgornje grelo z dodatkom pare, spodnje in okroglo grelo z dodatkom pare, okroglo grelo z dodatkom pare

Značilnosti
Tečaj vrat: GentleClose tečaj vrat
Osvetlitev pečice: Osvetlitev

Oprema
Globok emajliran pekač: 1 globok emajliran pekač
Plitek emajliran pekač: 1 plitek emajliran pekač
Mrežna rešetka: Mrežna rešetka
Dvonivojska izvlečna vodila z delnim izvlekom: dvonivojska izvlečna vodila z delnim izvlekom

Varnost
Termično varovalo za samodejni izklop: termično varovalo za samodejni izklop
Hladilni ventilator: dinamično ohlajevanje pečice plus - DC+
Temperatura pečniških vrat: dvojna steklena pečniška vrata z enojno refleksijo (CompactDoor)
Zapora vrat: mehanska zapora vrat

Enostavno čiščenje
Čiščenje z AquaClean funkcijo: Čiščenje z AquaClean funkcijo
Katalitična zadnja stena: katalitična zadnja stena
Pločevina odporna na prstne odtise: Pločevina odporna na prstne odtise

Tehnični podatki
Poraba energije večsistemska/konvencionalna: 0,81 kWh (večsistemska), 0,94 kWh (konvencionalna)
Moč grila: 2.700 W
Priključna moč: 3,3 kW
Mere (Š×V×G): 59,7 × 59,5 × 54,7 cm
Mere embaliranega izdelka (Š×V×G): 63,5 × 66 × 68 cm
Mere vgradne odprtine (ŠxVxG) (min-max): 56-56,8 × 58,3-60 × 55 cm
Neto teža: 31,8 kg
Bruto teža: 33,8 kg
Poraba v stanju mirovanja: 1 W
Priključna moč: 3.300 W
Šifra: 737600

Oblika HomeMade Plus: Pečica, zdaj še prostornejša, uspešno posnema tradicionalne obokane peči na drva. Ovalna oblika notranjosti omogoča optimalno kroženje zraka, ki živila zaobjame v celoti, jedi so zato znotraj nežne in sočne in na zunaj neverjetno hrustljave. Prednost je še boljše kroženje zraka, razporejenega po 70-litrski notranjosti z vdolbinicami, kar zmanjšuje pojav hladnih predelov in zagotavlja enakomerno zapečenost. Posebna dinamika kroženja zraka omogoča odlične pogoje za profesionalno pečenje na enem ali na več pekačih hkrati.

ExtraSteam: Program ExtraSteam ustvarja pravo količino pare, ki zagotavlja, da bo kruh lepo narastel in imel hrustljavo skorjico. Vse, kar morate storiti, je, da v plitvi pladenj nalijete nekaj vode, izberete program ExtraSteam in pustite pečici, da naredi vse ostalo.

SilverMatte: Kakovost in vrsta emajla sta izjemnega pomena za delovanje pečice. SilverMatte je visoko odporen in močan material, ki odlično prenaša tudi ekstremne vročine − tudi ob pirolitičnem čiščenju pri temperaturi 500 stopinj C je pečica popolno zaščitena. Zahvaljujoč tej prevleki brez mikronskih por so površine pečice ter pekačev odporne na najvišje temperature, mikrovalove ter paro. Trojna prevleka v notranjosti odbija toploto in zagotavlja dodatno izolacijo.

AquaClean: Povsem nov emajl v vseh linijah novih pečic Gorenje je opazno izboljšal funkcijo AquaClean, ki je v veliko pomoč pri čiščenju notranjosti pečice. Vse, kar je potrebno storiti, je vliti pol litra vode v pekač ter vklopiti funkcijo AquaClean. V le 30 minutah so rezultati jasno vidni na celotni površini pečice in pekačev. Madeži in ostanki maščobe so zmehčani, zato se zelo enostavno obrišejo.

BigSpace: Nova generacija pečic Gorenje ima posebej oblikovan zgornji del. Optimiziran zračni tok omogoča, da zrak kroži po še večjem prostoru in tako povsem zaobjame hrano. Zaradi večje prostornine je, ob nespremenjenih dimenzijah pečice, v večjih pekačih možno pripraviti večje količine hrane. Namesto prejšnjih treh pečica zdaj omogoča uporabo petih pekačev hkrati. Prostornina pri standardnih pečicah sega do 75 litrov in do 53 litrov pri mikrovalovnih pečicah. Pečice Gorenje so tako med najprostornejšimi na tržišču.

GentleClose: Vrata pečice se zapirajo gladko, brez hrupa − potreben je le nežen dotik.

Sistem DC+: Sistem DynamiCooling+ učinkovito hladi ohišje pečice med samim pečenjem, hkrati pa ga tudi odlično ohladi po končanem pečenju in izklopu pečice ter tako prepreči, da bi visoke temperature poškodovale pohištvo.

SuperSize: Prostornejše pečice omogočajo pripravo večje količine hrane – ne le zaradi enakomernega kroženja zraka na vseh nivojih, temveč tudi zaradi 46 centimetrov širokih pekačev, ki so na voljo tako v standardnih kot tudi v kompaktnih pečicah. Tako je povsem izkoriščena celotna širina pečice, zaradi naprednih tehnologij pečenja pa so jedi enakomerno pečene na vseh nivojih.

PerfectGrill: V vgradnih pečicah Gorenje za idealno pečenje skrbita 3D-infrardeči greli v stropu, kjer je manjši grelnik nameščen znotraj večjega. Razporeditev toplote zagotavlja vedno najboljše rezultate peke, saj so jedi z zunanje strani hrustljave, v notranjosti pa mehke. Zaradi možnosti enostavnega spuščanja zgornjega grela pri boljših modelih pečic je enostavnejše tudi čiščenje.

TouchFree prevleka: Vse površine iz nerjavnega jekla so prevlečene z posebno TouchFree prevleko, ki preprečuje vidnost prstnih odtisov, zaradi česar so površine vedno svetleče, čiščenje aparatov pa enostavnejše.

FastPreheat: Hitro segrevanje pečico ogreje na 200 °C v zgolj 6 minutah in tako prihrani do 30 % časa. Ta funkcija je še posebej priročna za pripravo jedi, pri katerih mora biti pečica predhodno že dobro segreta. Ob doseženi temperaturi nas pečica opozori z zvočnim in svetlobnim signalom.
Podatki
Gorenje
BOS737E30XG
Novo
3838782464409