Vgradna pečica GORENJE  BOP799S51X-HomeChef 472942
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
−20%

Vgradna pečica GORENJE BOP799S51X-HomeChef 472942

999,90 € 1.249,90 € −20% 819,59 € (brez davka)
block Preveri rok dobave in ceno!
Opis
Gorenje vgradna pečica BOP799S51X energijskega razreda A se ponaša z izjemno prostornino 73 litrov. Ponuja funkcijo Dehydration za izvrstno pripravo posušenega sadja, zelenjave, zelišč ali mesa. Proces sušenja živil je možen kar na 5 nivojih hkrati. Opremljena je s sondo za meso, zato boste lahko vedno prepričani, da je meso dovolj toplotno obdelano.

Izjemna odlika pečice je še funkcija SlowBake, ki omogoča pripravo jedi pri nižjih temperaturah. Z omenjeno funkcijo se jedi pečejo do 6 ur, pri čemer se zmehčajo, obenem pa obdržijo sočnost, hranilne snovi ter arome.


Pečico zaznamuje HomeMade oblika notranjosti z obokanim stropom in zaobljenimi stranicami, kar omogoča presenetljive učinke krušne peči. Zaobljene linije robov na zadnji steni ter obokan strop omogočajo najučinkovitejše usmerjanje vročega zraka po celotni pečici in s tem poskrbijo za enakomerno zapečenost. Zato so jedi sočne in hrustljave hkrati, kruh mehak, a z ravno prav zapečeno skorjico, mnoge najljubše jedi takšne, kot ste doslej o njih le sanjali.
HomeMade oblika


Odlikuje jo MultiFlow 360° sistem ki skrbi za optimalno kroženje zraka ali pare po notranjosti pečice. Zahvaljujoč premišljeno nameščenim odprtinam v kombinaciji z izjemno obliko notranjosti je omogočena enakomerna porazdelitev zraka ter pare. Ker vroč zrak pride v vsak kotiček pečice, zaobjame hrano z vseh strani.
MultiFlow 360° sistem


Na voljo so AutoProgrammes samodejni programi peke, ki so idealni za začetnike. Vsi parametri peke se uravnavajo popolnoma samodejno, uporabnik le izbere vrsto hrane, vnese težo ter izbere start – vse ostalo pečica opravi sama. Gorenje pečice ponujajo samodejne programe peke s preko 80 recepti.

Edinstvena prednost pečice BOP799S51X je Step by Step funkcija koračnega pečenja. Način priprave hrane v korakih omogoča samodejno uravnavanje temperature med izbranim programom pečenja. Tako bodo jedi vedno sočne in popolno pečene. Izbrani program pečenja je idealen za jedi, pri katerih je treba med peko spreminjati temperaturo.
Gorenje in chef Bine Volčič - Kaj je koračno pečenje?


Pečica se ponaša s SilverMatte visoko odpornim in močnim materialom, ki izvrstno prenaša ekstremne temperature – tudi ob pirolitičnem čiščenju. Zahvaljujoč omenjeni prevleki brez mikronskih por so površine pečice in pekačev odporne tudi na najvišje temperature, mikrovalove ter paro.

Cenili boste PyroClean čiščenje s pomočjo pirolize, kjer temperatura do 500 °C poskrbi za pečico brez maščobnih madežev ali drugih ostankov. Po končanem procesu pirolize je notranjost treba le še obrisati ter tako odstraniti morebitne ostanke.
PyroClean čiščenje

Pečica se ponaša s priloženim globokim emajliranim XXL pekačem, plitkim pekačem, mrežno rešetko, sondo za meso ter tronivojskimi izvlečnimi vodili s popolnim izvlekom.

Tehnične podrobnosti:

energijski razred: A
prostornina: 73 l
čiščenje: piroliza
dimenzije: 59,5 × 59,5 × 54,6 cm
dimenzije vgradne odprtine: 56,4 × 59 × 55 cm
masa: 37,4 kg
priključna moč: 3400 W
Garancija: 5 let
Podatki
BOP799S51X
Nov izdelek
3838942012228