Vgradna pečica BOSCH HRG5785S6
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
−7,77%Preveri rok dobave in ceno!

Vgradna pečica BOSCH HRG5785S6

Vgrajena pečica z mesno sondo, AutoPilot in dodano paro.

949,00 €

777,87 € Brez DDV

1.029,00 € −7,77%

block Preveri rok dobave in ceno!
Sonda za pečenje: meri optimalno temperaturo v jedru hrane.
Peka s paro: z dodajanjem pare postanejo jedi zunaj hrustljave, notri pa sočne.
3D vroči zrak: odlični rezultati zahvaljujoč optimalni porazdelitvi toplote na do treh ravneh hkrati.
AutoPilot 30: vsaka jed je popolna zahvaljujoč 30 prednastavljenim samodejnim programom.
Upravljanje z LCD zaslonom: enostavna uporaba zahvaljujoč neposrednemu dostopu do dodatnih funkcij, predlagane temperature in trenutne temperature v pečici

Avtomatsko kuhanje na enostaven način
Funkcija AutoPilot 30 vam pomaga pripraviti popolne jedi. Ko jed postavite v pečico, na meniju med tridesetimi možnostmi izberite ustrezen avtomatski program. Vnesite le še težo jedi in pritisnite "Start". AutoPilot nato prevzame stvari v svoje roke ter določi način priprave, temperaturo in čas kuhanja. Proti koncu časa priprave tudi izklopi program. Ker je za pripravo nekaterih jedi s funkcijo AutoPilot potrebna uporaba pekača s pokrovom, pečica obenem ostane čista. Kuhanje ne bi moglo biti lažje.

Po zaslugi sonde za meso je ugibanja pri kuhanju konec.
Vgrajen termometer za pečenke je idealen za ohranjanje ustrezne temperature jedi – enostavno ga vstavite v hrano, priključite na pečico in izberite želeno temperaturo za jedro živila. Tako bodo vaše pečenke oziroma fileti s pomočjo metode mehkega kuhanja vedno popolnoma mehki.

Nasveti za kuhanje
Ostati v koraku s časom z najnovejšimi trendi v kuhanju je lahko zamudno. Home Connect poskrbi, da se boste kar najbolje izkazali, saj vam ponuja dostop do široke izbire inovativnih tehnik kuhanja in priprave obrokov – vse to s priročno uporabo vaše mobilne naprave. Piljenje kuharskih veščin še nikoli ni bilo bolj priročno.

Pametna pečica, ki namesto vas upošteva recept.
Pri preizkušanju novih receptov iz kuharske knjige ste lahko razočarani, zlasti če v njih niso navedene natančne temperature in časi priprave. S funkcijo Home Connect to ugibanje odpade. Funkcija Home Connect ima dostop do množice zanimivih receptov, zato idealne nastavitve za izbrani recept prenese neposredno v vašo pečico. V ogromni zbirki receptov v aplikaciji Home Connect z mobilno napravo izberite želeno jed in vaša pečica bo samodejno nastavila idealno vrsto gretja, temperaturo in čas priprave. Svoje najljubše recepte pa lahko za lažji dostop tudi shranite v aplikacijo Home Connect. Zdaj lahko brez težav pripravite tudi najbolj zahtevne recepte.

Preverite svojo pečico – tudi ko niste doma.
»Je pečica doma ostala vklopljena?« je vprašanje, ki stalno muči vsakega amaterskega kuharja. Pečice s funkcijo daljinskega upravljanja Home Connect zdaj odstranijo vse dvome in lahko ste povsem mirni. Z mobilno napravo preprosto preverite stanje pečice in udobno upravljajte ter nadzorujte svojo pečico na daljavo z aplikacijo Home Connect. Ker imate stalen dostop do svoje pečice, lahko zdaj svoj dom zapustite popolnoma mirni, saj veste, da je vse v najlepšem redu.

Končno je v hiši nekdo, ki rad čisti.
Ročno čiščenje pečice je lahko zelo naporno in zamudno. Naše nove pečice z vgrajeno samočistilno funkcijo piroliza, vas bodo za vedno razbremenile te naloge. Brez umazanih rok in uporabe kemičnih čistil. Preprosto vklopite funkcijo, pečica pa se bo glede na stopnjo umazanosti ogrela do največ 480 °C in odstranila ostanke maščobe in hrane. Ostane le nekaj pepela, ki ga brez težav odstranite. Na ta način pečica poskrbi tako za pripravo resnično okusne hrane kot tudi za čiščenje po pripravi.

Enostavnejše rokovanje s pekači.
Klasični sistemi polic ponujajo za teleskopska vodila le do tri položaje. Bosch ponuja tudi od ravni neodvisna teleskopska vodila. Vodila lahko namestite na katero koli raven, vključno z ravnjo za peko na žaru, kar poskrbi za bolj priročno pečenje. Vodila se enostavno pripne in odstrani.

Enakomerno pečene jedi – na do treh ravneh.
S to funkcijo se toplota hitro in enakomerno razporeja po pečici, zato lahko pripravljate hrano na do treh ravneh hkrati. Sladke in slane jedi lahko pripravljate istočasno, ne da bi prišlo do mešanja arom.

Dodajanje pare
Ko pripravljate jedi z enim od klasičnih načinov gretja, bodo jedi še boljše, če dodate nekoliko vlage. Ker para prepreči izsušitev, poskrbi, da bo imel kruh odlično hrustljavo skorjo in mehko sredico. Tudi ponovno pogrete jedi bodo tako boljšega okusa. In prav za to skrbi naša funkcija dodajanja pare pri pečicah Serije 6. Načinom segrevanja s 3D vročim zrakom, z zgornjim/spodnjim gretjem in s peko na žaru s toplim zrakom smo dodali funkcijo dodajanja pare. Rezervoar za vodo, vgrajen v sprednjo ploščo pečice, lahko preprosto odstranite in ga napolnite ali očistite. Upravljanje s paro je prav tako enostavno, saj lahko poteka ročno ali – še lažje – s funkcijo AutoPilot.

Lastnosti:
Pečica z 9 načini gretja: 3D vroči zrak, Zgornje/spodnje gretje, Ventilatorski infra žar, Velikopovršinski žar, Pizza stopnja, Kuhanje pri nizki temperaturi, Odtaljevanje, Nežen vroči zrak, Regeneriranje
Načini segrevanja, ki jih je mogoče kombinirati s funkcijo pare
Temperaturno območje: 30 °C - 275 °C
Prostornina: 71 l

Design:
XXL pečica z GranitEmail notranjimi stenami

Ciščenje:
Piroliza - samočistilna avtomatika
Popolnoma stekl enanotranja stran vrat

Udobje:
Upravljanje z LCD zaslonom
Elektronska programska ura
Samodejno predlaganje temperature Prikaz trenutne temperature v pečici Nastavitev Sabbath
Samodejni programi AutoPilot 30
Dodatne funkcije: Program za odstranjevanje vodnega kamna
Enotočkovna sonda za pečenje
Hitro segrevanje
Halogenska osvetlitev
Rezervoar za vodo s prostornino 220ml
Generator pare se nahaja izven pečice
Hladilni ventilator
Home Connect funkcija (WLAN)

Rešetke / vodila
Enonivojska teleskopska izvlečna vodila, možnost namestitve na vseh ravneh, s Stop funkcijo

Pripadajoči pribor:
Pekač, emajliran, Rešetka, Univerzalna ponev

Varnost:
Zelo nizka temperatura vrat
Samodejno zaklepanje vrat med pirolizo
Otroška varnostna ključavnica
Varnostni izklop
Prikaz preostale toplote
Vratno stikalo

Tehnične informacije:
Nominalna napetost: 220 - 240 V
Energijski razred (v skladu z EU št. 65/2014): A
Poraba energije v ciklu - konvencionalno ogrevanje: 0.99 kWh
Poraba energije v ciklu - ogrevanje s prisilnim kroženjem zraka: 0.81 kWh
število prostorov za peko: 1
Toplotni vir: električna pečica
Prostornina pečice: 71 l
Dolžina električnega kabla: 120 cm
Skupna priključna moč: 3.6 kW

Dimenzije:
Dimenzije aparata (VxšxG): 595 mm x 594 mm x 548 mm
Dimenzije niše (VxšxG): 585 mm - 595 mm x 560 mm - 568 mm x 550 mm
Bosch
HRG5785S6
Novo
4242005165926