Vgradna pečica BEKO BIM25800XMS
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Vgradna pečica BEKO BIM25800XMS

799,99 € 655,73 € (brez davka)
block Preveri rok dobave in ceno!
Opis
Vgradna pečica Beko InnovaChef BIM25800XMS vas bo navdušila s prostornino 71 l, 13 programi pečenja, delovanjem v energijskem razredu A, oleofonsko nanotehnologijo in 82 prednaloženimi recepti, preko USB vhoda pa lahko dodajate svoje recepte in fotografije. Zaslon prikaže vse podatke, ki jih potrebujete: sestavine, navodila za pripravo, izbiro priporočenega postopka pečenja, temperaturo in čas priprave. Vi samo izberete jed, ki jo želite pripraviti, in na zaslonu se vam prikažejo navodila po posameznih korakih, kar vam ričara popolnoma enostavno in edinstveno kuharsko izkušnjo.

Velika prostornina - 71 litrov
Ne glede na standardne mere ima 71 l pečica Beko najbolj prostorno notranjost v svojem razredu. Tako boste lahko pripravili veliko pojedino za celotno družino in prijatelje. Pečica je primerna za velike družine in vse, ki želijo popolnoma izkoristiti 60 cm široko standardno vgradno pečico.

3D peka
3D peka je profesionalna tehnologija peke nove generacije, ki omogoča hkratno delovanje vseh grelcev pečice. 3D peka s hkratnim delovanjem spodnjega, zgornjega in visokozmogljivega grelca zagotavlja enakomerno porazdelitev toplote v pečici. Tako zagotavlja peko treh različnih jedi brez mešanja vonjev posameznih jedi.

Odmrzovanje
V načinu odmrzovanja ne deluje noben grelec. Deluje samo ventilator, ki poskrbi za kroženje zraka po pečici. Zamrznjeni izdelki se tako odmrznejo pri sobni temperaturi. Na ta način lahko prav tako ohladite kuhane jedi.

Oleofonska nanotehnologija
Znamka Beko vam ponuja nove pametne rešitve za vaša vsakdanja opravila. Nanotehnologija oleofobne zaščite na steklih vrat vgradnih pečic omogoča enostavno čiščenje. Zahvaljujoč oleofonski nanotehnologiji vam bodo vgradne pečice Beko prihranile čiščenje oljnih madežev. Ker ne boste več potrebovali dragih čistilnih sredstev, boste prihranili denar ter porabili manj časa in truda za čiščenje. Oleofobna zaščita. ki jo Beko uporablja za steklena vrata vgradnih pečic, zagotavlja odpornost proti umazaniji (maščobi) in odlično čiščenje. Za čiščenje tako ne boste potrebno vložiti dodatnega časa in truda. Zadostuje le, da vrata pečice po 20. peki preposto očistite z blagim čistilom in obrišete z mehko krpo. Tako boste vrata pečice ohranili čista več let, ob tem pa prihranili čas in denar.

Ohranjanje toplote
Funkcija za ohranjanje toplote ohranja toploto jedi in omogoča segrevanje krožnikov ali skodelic pred strežbo, prav tako pa tudi pripravo jogurta ter vzhajanje testa. Temperaturo lahko v intervalih po 50 °C nastavite med 40 °C in 100 °C. Peka pice V načinu za peko pic spodnji grelec, ventilator in visokozmogljivi grelec delujejo hkrati. S tem so zagotovljeni najprimernejši pogoji za peko pic.

Upravljanje: elektronsko, drsnik TFT zaslon
Prostornina: 71 L
Energijski razred: A
Število programov : 13
Vrsta pečenja: 3D sistem
Dodatno - vgradne pečice dvojna osvetlitev, elektronska programska ura, hladilni ventilator
Zasteklitev vrat: trojna
Način čiščenja: katalitično
Širina: 59,4 CM
Višina: 59,5 CM
Globina: 56,7 CM
BARVA: inox
GARANCIJA: 5 let
Podatki
BIM25800XMS
Nov izdelek
8690842021831