Pečica GORENJE BSA6747A04BG
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
Preveri rok dobave in ceno!

Pečica GORENJE BSA6747A04BG

Samodejni programi pečenja, pizza funkcija

549,90 €

450,74 € Brez DDV

block Preveri rok dobave in ceno!
100% secure payments
Ključne prednosti, s katerimi vas bo navdušila GORENJE vgradna pečica BSA6747A04BG
Ko ne veste kako
77 L volumna
Površina brez maščob
Varno in energijsko učinkovito
Učinkovit nadzor toplote
Za ideje v zadnjem trenutku
Vsakokrat enakomerno pečeno
Pečenje na več nivojih
Teleskopska vodila

Ko ne veste kako
Gorenje OptiBake pečice nudijo samodejne programe pečenja z možnostjo izbiranja med 22 recepti, kar je popolno za začetnike. Ker so Gorenjevi strokovnjaki temeljito testirali AutoBake programe, vam pri pečenju ne bo več spodletelo, do odličnih rezultatov pa boste prišli tudi brez predhodnega segrevanja pečice. Vse kar mora uporabnik narediti je izbrati vrsto jedi, nastaviti težo in pritisniti start. Za vse ostalo bo poskrbela pečica.

77 L volumna
Ste pripravljeni na XXL recepte? Inovativna rešitev v oblikovanju omogoča večjo notranjost in v celoti je uporabljeno širino pečice. Na vsakem pladnju je več prostora, vrhunska tehnologija pa poskrbi, da je hrana enakomerno pečena na vseh nivojih.

Površina brez maščob
Katalitično čiščenje močno prispeva k vzdrževanju pečice. Ko se ta segreje na 85 °C ali več, katalitični ventilator samodejno začne absorbirati maščobo in nečistote.

Varno in energijsko učinkovito
Posebna inovativna izdelava in premaz na vratih izolirata pečico, da toplota ostane ujeta in tako ne uhaja iz pečice, kar optimizira enegijsko porabo. Pečica je tako tudi bolj varna za otroke in hišne ljubljenčke ter ne segreva prostora po nepotrebnem.

Učinkovit nadzor toplote
Sistem DynamiCooling učinkovito hladi zunanjost pečice in tako prepreči škodo, ki bi lahko nastala zaradi visoke temperature. V pečicah s sistemom DynamiCooling+, toplotni senzorji regulirajo hlajenje zunanjih sten, dokler temperatura ne pade na 60 °C. To je še posebej priročno pri pečicah s pirolitičnim čiščenjem, ki dosežejo izredno visoke temperature.

Za ideje v zadnjem trenutku
OptiBake pečica se segreje na 200 °C v samo 5 minutah kar pomeni, da porabi 30% manj časa kot standardne pečice in je tako ena izmed najhitrejših pečic na trgu. Ta funkcija je še posebej priročna za pripravo jedi, pri katerih mora biti pečica predhodno že dobro segreta. Ob doseženi temperaturi nas pečica opozori z zvočnim in svetlobnim signalom.

Vsakokrat enakomerno pečeno
Pečice Gorenje so znane po svoji inovativni zaobljeni odprtini, ki je že vrsto let njihova značilnost. Oblika HomeMade je bila navdihnjena s strani tradicionalnih peči na drva in zagotavlja boljše kroženje zraka v primerjavi s konkurenti. Zdaj je oblika HomeMade popolnoma prenovljena in pretok zraka izpopolnjen zaradi nove zasnove grelnika in izboljšane porazdelitve prezračevalnih odprtin. Zato je temperatura enakomerno porazdaljena po celotni pečici. Nikoli več na bodo vaše jedi prepečene na eni in premalo pečene na drugi strani.

Pečenje na več nivojih
Kombinacija pametnega gibanja zraka, enakomerno porazdeljenih prostorov med pladnji in posebne rahlo zaobljene votline zagotavljajo enakomerno pečenje hrane na vseh nivojih, ker je prostornina pečice večja, je tudi pregled nad pečenjem boljši.

Teleskopska vodila
Teleskopska vodila nudijo popoln pregled nad pečenjem, kot tudi varnejše in enostavnejše rokovanje s pekači. Odvisno od modela, imajo Gorenje OptiBake pečice funkcijo 3/4 podaljšanja teleskopskih vodil na enemu ali dveh nivojih. Dodatna funkcija so fleksibilna teleskopska vodila, ki jih namestimo po želji.

Tehnične podrobnosti o GORENJE vgradni pečici BSA6747A04BG
Vrsta: Vgradna pečica
Barva: Črna
Energijski razred: A+
Prostornina pečice: 77 L
Poraba energije za večsistemsko pečenje: 0,97 kWh
Poraba energije za konvencionalno pečenje: 0,71 kWh
Material notranjosti: Emajlirana pločevina
HomeMade Plus kaminska oblika pečice
Maksimalna temperatura pečice: 300 °C
Površina največjega pekača: 1360 cm²
Ergonomski gumbi
Programska ura: IconTouchPečenje na več nivojih hkrati
Trojna steklena pečniška vrata z enojno refleksijo
Dinamično ohlajevanje pečice plus - DC+
Mere (Š x V x G): 59,5 x 59,5 x 56,4 cm
Teža: 29 kg
Gorenje
BSA6747A04BG
Novo