Pečica GORENJE BPSA6747A08BG
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
Preveri rok dobave in ceno!

Pečica GORENJE BPSA6747A08BG

Piroliza, pizza funkcija

689,90 €

565,49 € Brez DDV

block Preveri rok dobave in ceno!
Ključne prednosti, s katerimi vas bo navdušila GORENJE vgradna pečica BPSA6747A08BG
Piroliza
Ko ne veste kako
77 L volumna
Učinkovit nadzor toplote
Za ideje v zadnjem trenutku
Vsakokrat enakomerno pečeno
Pečenje na več nivojih
Dvojni grelec za enakomerno hrustljave jedi
Za enostavno in varno rokovanje s pekači
Varno in energijsko učinkovito

Piroliza
Pirolitično čiščenje pri izredno visokih temperaturah najbolj učinkovito očisti vašo pečico, da bo le ta brezhibno čista. Za zagotavljanje varnosti se pečica med sami procesom zaklene. Po končanem čiščenju z vlažno krpo preostanke samo obrišete stran.

Ko ne veste kako
Gorenje OptiBake pečice nudijo samodejne programe pečenja z možnostjo izbiranja med 22 recepti, kar je popolno za začetnike. Ker so Gorenjevi strokovnjaki temeljito testirali AutoBake programe, vam pri pečenju ne bo več spodletelo, do odličnih rezultatov pa boste prišli tudi brez predhodnega segrevanja pečice. Vse kar mora uporabnik narediti je izbrati vrsto jedi, nastaviti težo in pritisniti start. Za vse ostalo bo poskrbela pečica.

77 L volumna
Ste pripravljeni na XXL recepte? Inovativna rešitev v oblikovanju omogoča večjo notranjost in v celoti je uporabljeno širino pečice. Na vsakem pladnju je več prostora, vrhunska tehnologija pa poskrbi, da je hrana enakomerno pečena na vseh nivojih.

Učinkovit nadzor toplote
Sistem DynamiCooling učinkovito hladi zunanjost pečice in tako prepreči škodo, ki bi lahko nastala zaradi visoke temperature. V pečicah s sistemom DynamiCooling+, toplotni senzorji regulirajo hlajenje zunanjih sten, dokler temperatura ne pade na 60 °C. To je še posebej priročno pri pečicah s pirolitičnim čiščenjem, ki dosežejo izredno visoke temperature.

Za ideje v zadnjem trenutku
OptiBake pečica se segreje na 200 °C v samo 5 minutah kar pomeni, da porabi 30% manj časa kot standardne pečice in je tako ena izmed najhitrejših pečic na trgu. Ta funkcija je še posebej priročna za pripravo jedi, pri katerih mora biti pečica predhodno že dobro segreta. Ob doseženi temperaturi nas pečica opozori z zvočnim in svetlobnim signalom.

Vsakokrat enakomerno pečeno
Pečice Gorenje so znane po svoji inovativni zaobljeni odprtini, ki je že vrsto let njihova značilnost. Oblika HomeMade je bila navdihnjena s strani tradicionalnih peči na drva in zagotavlja boljše kroženje zraka v primerjavi s konkurenti. Zdaj je oblika HomeMade popolnoma prenovljena in pretok zraka izpopolnjen zaradi nove zasnove grelnika in izboljšane porazdelitve prezračevalnih odprtin. Zato je temperatura enakomerno porazdaljena po celotni pečici. Nikoli več na bodo vaše jedi prepečene na eni in premalo pečene na drugi strani.

Pečenje na več nivojih
Kombinacija pametnega gibanja zraka, enakomerno porazdeljenih prostorov med pladnji in posebne rahlo zaobljene votline zagotavljajo enakomerno pečenje hrane na vseh nivojih, ker je prostornina pečice večja, je tudi pregled nad pečenjem boljši.

Dvojni grelec za enakomerno hrustljave jedi
Najboljše rezultate pečenja dosežemo s kombinacijo večjega in manjšega grelca, kjer je slednji znotraj večjega. Premišljena namestitev grelcev omogoča optimalno porazdelitev toplote, kar vodi v najboljše rezultate pečenja, tako da je hrana vedno hrustljava od zunaj in mehka od znotraj.

Za enostavno in varno rokovanje s pekači
Teleskopska vodila nudijo popoln pregled nad pečenjem, kot tudi varnejše in enostavnejše rokovanje s pekači. Odvisno od modela, imajo Gorenje OptiBake pečice funkcijo 3/4 podaljšanja teleskopskih vodil na enemu ali dveh nivojih. Dodatna funkcija so fleksibilna teleskopska vodila, ki jih namestimo po želji.

Varno in energijsko učinkovito
Posebna štirikratna zasteklitev vrat popolnoma izolira pirolitične pečice, zaradi česar so uporabnikom še bolj varne, zlasti če imajo otroke ali hišne ljubljenčke. Ker se toplota zadržuje v notranjosti, je poraba energije optimizirana, zaradi česar je pečica bolj prijazna do denarnice in okolja.

Tehnične podrobnosti o GORENJE vgradni pečici BPSA6747A08BG
Vrsta: Vgradna pečica
Barva: Črna
Energijski razred: A+
Prostornina pečice: 77 L
Poraba energije za večsistemsko pečenje: 0,97 kWh
Poraba energije za konvencionalno pečenje: 0,71 kWh
HomeMade Plus kaminska oblika pečice
Maksimalna temperatura pečice: 300 °C
Površina največjega pekača: 1360 cm²
Ergonomski gumbi
Osvetlitev pečice: Dvojna osvetlitev
Pečenje na več nivojih hkrati
SteamAssist pomoč pri pari
Dvonivojska izvlečna vodila z delnim izvlekom
Štirikratna steklena pečniška vrata z dvojno refleksijo
Dinamično ohlajevanje pečice plus - DC+
Pirolitično čiščenje
Sonda za meso MeatProbe
Mere (Š x V x G): 59,5 x 59,5 x 56,4 cm
Teža: 29 kg
Gorenje
BPSA6747A08BG
Novo