Pečica GORENJE BCS747S34X
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
Preveri rok dobave in ceno!

Pečica GORENJE BCS747S34X

Kombinieana parna pečica, AquaClean

879,09 €

720,57 € Brez DDV

block Preveri rok dobave in ceno!
GORENJE Parna vgradna pečica BCS747S34X je ovalne oblike, kar zagotavlja optimalno kroženje zraka.

Ključne prednosti, ki vas bodo navdušile pri GORENJE Parni vgradni pečici BCS747S34X
Način peke SousVide
Sistem MultiFlow 360˚
Več jedi, naenkrat
Izjemno odporna, izjemno gladka prevleka
Preprosto vsakdanje čiščenje
Več prostora pomeni več svobode pri kuhanju
Celostni pristop h kuhanju na pari
Vodni kamen ni težava
Enakomerno pogreto ali odmrznjeno
kovito ravnanje s toploto
Prihranek časa, prihranek energije

Način peke SousVide
SousVide je preprost, a čaroben trik: kuhanje poteka v vakuumsko zaprtih vrečkah. Temperatura se lahko nastavlja do 1°C natančno. Tako pripravljene jedi ohranijo vitamine, minerale in druge hranilne snovi. Ker so bile pripravljene v vakuumu ter pri nižji temperaturi, je notranjost kosa mesa vedno sočna in mehka, zelenjava pa ostane gladka in čvrsta. Ta metoda kuhanja je mogoča v kombiniranih parnih pečicah Gorenje.

Sistem MultiFlow 360˚
Sistem MultiFlow 360˚ skrbi za optimalno kroženje zraka ali pare v pečici. Zaradi premišljeno nameščenih odprtin na hrbtni stranici pečice ter edinstvene oblike HomeMade se zrak in para enakomerno porazdelita. Ventilator pošlje vroč zrak v prav vsak kotiček v notranjosti pečice, zaradi česar vroč zrak enakomerno zaobjame hrano. Hrana je zato z vseh strani pečena do popolnosti.

Več jedi, naenkrat
Kombinacija oblike HomeMade in sistem učinkovitega kroženja zraka pomagata uresničiti najtežji izziv: naenkrat pripraviti tri pekače okusnih jedi. Dobra novica: okusi in vonjave se ne bodo pomešali med seboj. Premišljena porazdelitev zraka zagotavlja, da je na vsaki ravni hrana pečena enakomerno, zahvaljujoč večji prostornini pečice pa je tudi pregled odličen. Razporejanje pekačev na petih različnih nivojih omogočajo modeli Superior Line.
Izjemno odporna, izjemno gladka prevleka
Kakovost in vrsta emajla sta izjemnega pomena za delovanje pečice. SilverMatte je visoko odporen in močan material, ki odlično prenaša tudi ekstremne vročine − tudi ob pirolitičnem čiščenju pri temperaturi 500 °C je pečica popolnoma zaščitena. Zahvaljujoč tej prevleki brez mikronskih por so površine pečice ter pekačev odporne na najvišje temperature, mikrovalove ter paro. Trojna prevleka v notranjosti odbija toploto in zagotavlja dodatno izolacijo.

Preprosto vsakdanje čiščenje
Funkcijo AquaClean je v veliko pomoč pri čiščenju notranjosti pečice. Vse, kar je potrebno storiti, je vliti pol litra vode v pekač ter vklopiti funkcijo AquaClean. V le 30 minutah so rezultati jasno vidni na celotni površini pečice in pekačev. Madeži in ostanki maščobe so zmehčani, zato se zelo enostavno obrišejo.

Več prostora pomeni več svobode pri kuhanju
Optimiziran zračni tok omogoča, da zrak kroži po še večjem prostoru in tako povsem zaobjame hrano. Zaradi večje prostornine je, ob nespremenjenih dimenzijah pečice, v večjih pekačih možno pripraviti večje količine hrane. Namesto prejšnjih treh pečica zdaj omogoča uporabo petih pekačev hkrati.

Celostni pristop h kuhanju na pari
Parne pečice uporabljajo napreden sistem kroženja zraka, podobno kot je sistem MultiFlow 360°. Ko para skozi mnoge odprtinice vstopi v prostor pečenja, jo poseben ventilator enakomerno razporedi, zaradi česar so jedi še posebej okusne in mehke. Ena posoda vode zadošča za celoten proces kuhanja brez prekinitve − to pomeni prihranek časa in energije, pa tudi rezultati kuhanja so boljši.

Vodni kamen ni težava
Ko je potrebno čiščenje posode za vodo, pečica sama opozori uporabnika na vklop te funkcije. Odstranjevanje vodnega kamna poteka samodejno, potem ko dodamo posebno raztopino za odstranjevanje kamna, se postopek zaključi v 1 uri.

Enakomerno pogreto ali odmrznjeno
V kombinirani parni pečici je mogoče hrano tudi pogreti ali odmrzniti. Pri pogrevanju ne prihaja do dodatnega kuhanja hrane, prav tako pa se hrana ne izsušuje. Odmrzovanje je enakomerno in dovolj nežno, da ne spremeni strukture hrane. Odmrzovanje in pogrevanje različnih jedi je v kombinirani parni pečici zato bolj zdravo.

Učinkovito ravnanje s toploto
Sistem DynamiCooling+ učinkovito hladi ohišje pečice med samim pečenjem, hkrati pa ga tudi odlično ohladi po končanem pečenju in izklopu pečice ter tako prepreči, da bi visoke temperature poškodovale pohištvo.

Prihranek časa, prihranek energije
Hitro segrevanje pečico ogreje na 200 °C v zgolj 6 minutah in tako prihrani do 30 % časa. Ta funkcija je še posebej priročna za pripravo jedi, pri katerih mora biti pečica predhodno že dobro segreta. Ob doseženi temperaturi nas pečica opozori z zvočnim in svetlobnim signalom.

Tehnične podrobnosti o GORENJE Parni vgradni pečici BCS747S34X
Družina izdelka: Električna pečica
Vrsta pečice: Kombinirana parna pečica
Razred energijske učinkovitosti: A+
Koristni volumen pečice: 73 l
Upravljanje temperature: Elektronsko
Oblika gumba: Ergonomski gumbi
Pečenje na več nivojih hkrati: Da
MultiFlow 360°: Da
PureSteam: Da
MultiSteam 360°: Da
Descaling: Da
SousVide: Da
Vodila pekača: Enonivojska izvlečna vodila s popolnim izvlekom
Prostornina posode za vodo: 1.3 l
Zasteklitev vrat: Štirikratna
Termično varovalo za samodejni izklop: Da
Hladilni ventilator
Poraba energije ventilacijske pečice: 0.701 kWh
Priključna moč: 3.4 kW
Širina izdelka: 595 mm
Višina izdelka: 595 mm
Globina izdelka: 546 mm
Neto teža: 42.3 kg
Napetost: 220-240 V
Gorenje
BCS747S34X
Novo
3838782021954