Pečica BOSCH HRA5380S1
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
Preveri rok dobave in ceno!

Pečica BOSCH HRA5380S1

Dodajanje pare, pogrezljiva gumba.

805,00 €

659,84 € Brez DDV

block Preveri rok dobave in ceno!
Hrustljave jedi zunaj, sočne znotraj
Ko pripravljate jedi z enim od klasičnih načinov gretja, bodo jedi še boljše, če dodate nekoliko vlage. Ker para prepreči izsušitev, poskrbi, da bo imel kruh odlično hrustljavo skorjo in mehko sredico. Tudi ponovno pogrete jedi bodo tako boljšega okusa. In prav za to skrbi naša funkcija dodajanja pare pri pečicah Serije 6. Načinom segrevanja s 3D vročim zrakom, z zgornjim/spodnjim gretjem in s peko na žaru s toplim zrakom smo dodali funkcijo dodajanja pare. Rezervoar za vodo, vgrajen v sprednjo ploščo pečice, lahko preprosto odstranite in ga napolnite ali očistite. Upravljanje s paro je prav tako enostavno, saj lahko poteka ročno ali – še lažje – s funkcijo AutoPilot.

Pecite enakomerno z uporabo do treh nivojev
Ste tudi vi kdaj pomislili, da bi lahko pekli bolj ekonomično? Zdaj lahko na do treh nivojih hkrati pečete večjo količino dobrot, kot so na primer piškoti. Ventilator 3D vročega zraka hitro in enakomerno porazdeli toploto po vsej notranjosti. V pečici lahko pečete tudi dve jedi hkrati – na primer lazanjo za zvečer in mafine za naslednji dan, in to brez mešanja okusov.

Avtomatsko kuhanje na enostaven način
Funkcija AutoPilot 30 vam pomaga pripraviti popolne jedi. Ko jed postavite v pečico, na meniju med tridesetimi možnostmi izberite ustrezen avtomatski program. Vnesite le še težo jedi in pritisnite "Start". AutoPilot nato prevzame stvari v svoje roke ter določi način priprave, temperaturo in čas kuhanja. Proti koncu časa priprave tudi izklopi program. Ker je za pripravo nekaterih jedi s funkcijo AutoPilot potrebna uporaba pekača s pokrovom, pečica obenem ostane čista.

Spremenite pečico v pomočnika pri čiščenju
EcoClean Direct, energetsko varčna funkcija za pomoč pri čiščenju, poskrbi za enostavno čiščenje pečice. Poseben sloj iz mikroskopsko majhnih keramičnih kroglic na zadnji steni razprši kapljice maščobe, ki nastanejo med peko in pečenjem – tekom celotne življenjske dobe aparata. Tako vam prihrani čas in energijo.

Enostavno vmesno čiščenje
Je vaša pečica le rahlo umazana in jo želite na hitro očistiti? V posodo enostavno natočite 400 ml vode in dodajte kapljico pomivalnega sredstva ter izberite ustrezen način segrevanja, temperaturo in trajanje. Okolju prijazen sistem čiščenja omehča zažgane ostanke, tako da jih lahko enostavno obrišete ter si zagotovite hitro in enostavno čiščenje pečice.

Tehnični podatki:
Osnovna barva izdelka Nerjaveče jeklo
Metode kuhanja Vroč zrak, kuhanje na nizki temperaturi, odtajanje, Pica stopnja, Spodnje gretje, Velikopovršinski žar, Vroči zrak, Zgornje in spodnje gretje, Žar z ventilatorjem
Temperaturna lestvica (°C) 30-275 °C
Funkcija dodajanja pare
Dodajanje ravno pravšnje količine pare za slastno skorjo in sredico
Vgrajen čistilni sistem delno katalitična, Hidroliza
Izvlečni voziček
Od ravni neodvisna nastavljiva vodila – za varno vstavljanje in odstranjevanje dodatnega pribora na kateri koli ravni
Odpiranje vrat spodaj
Uporabna prostornina (prostora za peko) - NOVO (2010/30/ES) 71 l
Razred energijske učinkovitosti A
Prikaz preostale toplote, Varnostni izklop pečice, Zaščita za otroke
Vključena oprema 1 x Pekač, emajliran, 1 x Rešetka, 1 x Univerzalna ponev
Tip vtiča Schuko-/Gardy vtikač z ozemlji
Dolžina priključnega kabla 120 cm
Napetost 220-240 V
Moč 3.600 W
Tok 16 A
število avtomatskih programov 30

Dimenzije in teža:
Dimenzije aparata 595 x 594 x 548 mm
Minimalna višina vgradne niše 585 mm
Maksimalna višina vgradne niše 595 mm
Minimalna širina vgradne niše 560 mm
Maksimalna širina vgradne niše 568 mm
Globina vgradne niše 550 mm
Neto masa 35,572 kg
Bosch
HRA5380S1
Novo
4242005151356