Pečica BOSCH HBG675BW1
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
Preveri rok dobave in ceno!

Pečica BOSCH HBG675BW1

Pirolitično samočiščenje.

879,00 €

720,49 € Brez DDV

block Preveri rok dobave in ceno!
BOSCH vgradna pečica HBG675BW1 se ponaša s svojim modernim dizajnom primernim za vsako kuhinjo in vgrajenim čistilnim sistemom: samočistilna piroliza.
Ključne prednosti, s katerimi vas bo navdušila BOSCH vgradna pečica HBG675BW1
4D vroč zrak: enakomerna porazdelitev toplote za popolne rezultate – na kateri koli ravni.
AutoPilot 10: vsaka jed je popolna zahvaljujoč 10 prednastavljenim samodejnim programom.
Upravljanje s TFT zaslonom: enostavna uporaba po zaslugi upravljalnega gumba s polnim besedilom in simboli.
Samočiščenje s pirolizo: brez utrudljivega čiščenja po zaslugi avtomatske samočistilne funkcije.
Poklopna vrata s sistemom SoftOpen in SoftClose: vrata pečice se odpirajo in zapirajo posebej nežno in tiho.

Dizajn - enostaven TFT zaslon na dotik
Z našim intuitivnim upravljalnim gumbom je kuhanje lažje kot kdaj koli prej. Z rahlim zasukom osrednjega gumba lahko z enim samim prstom prilagodite katero koli nastavitev pečice. Pri tem vam je v podporo celopovršinski TFT zaslon z visoko resolucijo ter jasnim besedilnim prikazom in neposredno izbiro tipk. Jasni in nazorni simboli ter informativna sporočila vam pomagajo in vas med navigacijo po programskih možnostih vodijo skozi vsak korak posebej. Tako boste vedno imeli popoln pregled in nadzor nad funkcijami vaše pečice.

Izjemni rezultati - avtomatsko kuhanje na enostaven način
Funkcija AutoPilot 10 vam pomaga pripraviti popolne jedi. Ko jed postavite v pečico, na meniju med desetimi možnostmi izberite ustrezen avtomatski program. Vnesite le še težo jedi in pritisnite "Start". AutoPilot nato prevzame stvari v svoje roke ter določi način priprave, temperaturo in čas kuhanja. Proti koncu časa priprave tudi izklopi program. Ker je za pripravo nekaterih jedi s funkcijo AutoPilot potrebna uporaba pekača s pokrovom, pečica obenem ostane čista. Kuhanje ne bi moglo biti lažje.

Udobje - končno je v hiši nekdo, ki rad čisti
Ročno čiščenje pečice je lahko zelo naporno in zamudno. Naše nove pečice z vgrajeno samočistilno funkcijo piroliza, vas bodo za vedno razbremenile te naloge. Brez umazanih rok in uporabe kemičnih čistil. Preprosto vklopite funkcijo, pečica pa se bo glede na stopnjo umazanosti ogrela do največ 480 °C in odstranila ostanke maščobe in hrane. Ostane le nekaj pepela, ki ga brez težav odstranite. Na ta način pečica poskrbi tako za pripravo resnično okusne hrane kot tudi za čiščenje po pripravi.

Nežno in mehko
Vrata pečic so zdaj bolj priročna kot kdaj koli prej: poseben blažilni mehanizem prepreči, da bi se vrata ob zapiranju zaloputnila. Ko želite vrata zapreti in jih nežno potisnete, se tik pred koncem ustavijo ter zaprejo nežno in tiho, s čimer poskrbijo za dolgo življenjsko dobo pečice in samih vrat.

Tehnične podrobnosti o Bosch vgradni pečici HBG675BW1
Pečica s/z 13 načini gretja: 4D vroči zrak, Vroči zrak Eco, Zgornje/spodnje gretje, Zgornje/spodnje gretje Eco, Ventilatorski infra žar, Velikopovršinski žar, Malopovršinski žar, Pizza stopnja, Spodnje gretje, Kuhanje pri nizki temperaturi, Odtaljevanje, Hitro segrevanje, Ohranjanje toplote
Temperaturno območje: 30 °C - 300 °C
Piroliza - samočistilna avtomatika
2,5“-TFT zaslon s prikazom v barvah in besedilu s TouchControl senzorskim upravljanjem
Klasično odpiranje, SoftClose - nežno zapiranje, SoftOpen in SoftClose: nežno odpiranje in zapiranje vrat pečice
Samodejni programi AutoPilot
Elektronska programska ura
Hitro segrevanje
Halogenska osvetlitev, stikalo za osvetlitev pečice
Hladilni ventilator
Samodejno zaklepanje vrat med pirolizo Otroška varnostna ključavnica Varnostni izklop Prikaz preostale toplote Tipka za vklop Vratno stikalo
Dolžina električnega kabla: 120 cm
Skupna priključna moč: 3.6 kW
Dimenzije aparata (VxŠxG): 595 mm x 594 mm x 548 mm
Dimenzije niše (VxŠxG): 585 mm - 595 mm x 560 mm - 568 mm x 550 mm
Nominalna napetost: 220 - 240 V
Teleskopska vodila možno dokupiti
Napredni upravljalni gumb
Samodejno predlaganje temperature Prikaz dejanske trenutne temperature Prikaz trenutne temperature v pečici Nastavitev Sabbath
Priporočamo vam, da izberete primerni aparat znotraj naše produktne skupine SER8, da si zagotovite najboljši izgled in kombinacijo vaših vgradnih aparatov.
Bosch
HBG675BW1
Novo
4242002808635