Pečica AEG BPE556360M
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
Preveri rok dobave in ceno!

Pečica AEG BPE556360M

649,00 €

531,97 € Brez DDV

block Preveri rok dobave in ceno!
100% secure payments
Opis izdelka:
AEG Vgradna pečica BPE556360M

Ključne prednosti, s katerimi vas bo navdušila AEG Vgradna pečica BPE556360M:

Dodajte paro za bolj hrustljavo pečenje
Popolni rezultati s tipalom za jedi
Pečica s samodejni čiščenjem
Enakomerno pečenje kjerkoli

Dodajte paro za bolj hrustljavo pečenje

Poleg vseh standardnih funkcij pečice gumb PlusSteam pečice SteamBake doda paro na začetku postopka pečenja. Pečenje s paro ohranja testo vlažno na površini, da dobite zlato barvo in okusno skorjo, medtem ko sredica ostane mehka in nežna. Poleg pečenja hrustljavega in okusnega kruha, kolačkov in pit – bodo tudi pečen piščanec, rebrca, pečena na žaru, in lazanja enako slastni in enakomerno pečeni.
Popolni rezultati s tipalom za jedi

Zahvaljujoč tipalu za jedi te pečice lahko med pečenjem merite temperaturo v sredini jedi. Tako ste vsakokrat deležni popolnih rezultatov.
Pečica s samodejni čiščenjem

Z enim dotikom funkcije pirolitičnega čiščenja se umazanija, maščoba in ostanki hrane spremenijo v pepel, ki ga lahko preprosto obrišete z vlažno krpo.
Enakomerno pečenje kjerkoli

S to pečico učinkovita poraba energije pomeni tudi učinkovito pečenje. Ima nov konvekcijski sistem, imenovanim Hot Air (»vroč zrak«), ki zagotavlja enakomerno kroženje vročega zraka v notranjosti pečice. Rezultat tega je, da se pečica hitreje segreje, temperature pečenja pa lahko zmanjšate za do 20 %, kar vam prihrani čas in energijo.

Tehnične podrobnosti o AEG Vgradni pečici BPE556360M

Večfunkcijska pečica s krožnim grelcem: Pečica s številnimi funkcijami, kot so program za pizzo, odtaljevanje, infra pečenje, mali in veliki žar in seveda funkcija vročega zraka za pečenje na treh nivojih.
Vgrezni gumbi: Enostavni za uporabo, ko niso v uporabi pa zagotavljajo eleganten videz pečice.
Samodejni ventilator: Med uporabo pečice se ventilator ustavi, ko odprete vrata.
Samodejno vžiganje luči: Ko odprete vrata pečice, se luči prižgejo samodejno.
Funkcija hitrega segrevanja: Se vam kdaj mudi in želite, da se pečica hitro segreje? Uporabite to priročno funkcijo, ki skrajša čas segrevanja pečice. Ko pečica doseže določeno temperaturo, se oglasi zvočni signal.
Elektronski nadzor temperature: Elektronski termostat zagotavlja, da je temperatura enakomerna po vsej pečice. Lahko ste prepričani, da ste dobili najbolj poenoteno temperaturo po vsej notranjosti pečice.
Samodejno predlaganje temperature: Kontrolni sistem pečice vam bo predlagal najbolj optimalno temperaturo, glede na izbrani program.
Funkcija samodejnega izklopa pečice
Kazalnik preostale toplote: S kazalnikom preostale toplote enostavno vidite, kako vroča je pečica. S tem dobite možnost uporabe preostale toplote in s tem prihranek energije.
Vedno čista površina: Poslovite se od umazane površine, saj je pečica izdelana iz nerjavečega jekla, neobčutljivega na prstne odtise.
Ventilator za hlajenje: Ventilator se vklopi samodejno, ko vklopite pečico. Ventilator hladi elektronske dele in notranjost vaše pečice.
Čiščenje pečice: piroliza
Uporabna prostornina notranjosti (l): 71
Razpon temperature: 30°C - 300°C
Glasnost dB(A): 48
Zunanje mere (V x Š x G): 59,4 x 59,5 x 56,7 cm
Vgradne mere: 59 x 56 x 55 cm
Varovalka (A): 16
Barva: nerjaveče jeklo, neobčutljivo na prstne odtise
AEG
BPE556360M
Novo
7332543841301