Pečica GORENJE BOP737E20XG
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
−18,95%

Pečica GORENJE BOP737E20XG

Peka na več nivojih.
469,99 € (z ddv) 579,90 € −18,95% 385,24 € (brez davka)
block Pokličite za rok dobave: 04/510-6090
Opis
BOP737E20XG vgradna pečica, Razred energijske učinkovitosti: A+, Vgradni, IconLed, Širina izdelka: 597 mm, Višina izdelka: 595 mm

HomeMade plus shape - Idealna pečica za profesionalne rezultate
Pečica, ki je zdaj še bolj prostorna, ima ovalno obliko, ki uspešno posnema tradicionalne peči na drva. To omogoča optimalno kroženje zraka, ki popolnoma zaobjame hrano, tako da je notranjost mehka in sočna, na zunanji strani pa je izjemno hrustljava. Zrak je še bolje razporejen po vsej 70-litrski votlini, kar zmanjšuje nastanek hladnih točk, ki preprečujejo celo porjavitev. Posebna dinamika kroženja zraka omogoča odlične pogoje za profesionalno kuhanje na enem pekaču ali na več hkrati.

Peka na več nivojih
Več jedi, naenkrat. Kombinacija oblike HomeMade in sistem učinkovitega kroženja zraka pomagata uresničiti najtežji izziv: naenkrat pripraviti tri pekače okusnih jedi. Dobra novica: okusi in vonjave se ne bodo pomešali med seboj. Premišljena porazdelitev zraka zagotavlja, da je na vsaki ravni hrana pečena enakomerno, zahvaljujoč večji prostornini pečice pa je tudi pregled odličen. Razporejanje pekačev na petih različnih nivojih omogočajo modeli Superior Line.

SilverMatte
Kakovost in vrsta emajla sta izjemnega pomena za delovanje pečice. SilverMatte je visoko odporen in močan material, ki odlično prenaša tudi ekstremne vročine − tudi ob pirolitičnem čiščenju pri temperaturi 500 °C je pečica popolno zaščitena. Zahvaljujoč tej prevleki brez mikronskih por so površine pečice ter pekačev odporne na najvišje temperature, mikrovalove ter paro. Trojna prevleka v notranjosti odbija toploto in zagotavlja dodatno izolacijo. Aktivna površina omogoča sežig preostale umazanije pri višjih temperaturah, ki uničijo tudi mikroorganizme. Tako okolje v notranjosti pečice vedno ostaja sterilno in varno.

BigSpace
Nova generacija pečic Gorenje ima posebej oblikovan zgornji del. Optimiziran zračni tok omogoča, da zrak kroži po še večjem prostoru in tako povsem zaobjame hrano. Zaradi večje prostornine je, ob nespremenjenih dimenzijah pečice, v večjih pekačih možno pripraviti večje količine hrane. Namesto prejšnjih treh pečica zdaj omogoča uporabo petih pekačev hkrati. Prostornina pri standardnih pečicah sega do 75 litrov in do 53 litrov pri mikrovalovnih pečicah. Pečice Gorenje so tako med najprostornejšimi na tržišču.

Sistem GentleClose
Nežno in neslišno zapiranje vrat pečice. Posebno udobje zapiranja vrat, saj se bodo le-ta zaprla neslišno in nežno, ne glede na to, s kakšno silo jih boste zaprli.

Sistem DC+
Učinkovito ravnanje s toploto. Sistem DynamiCooling+ učinkovito hladi ohišje pečice med samim pečenjem, hkrati pa ga tudi odlično ohladi po končanem pečenju in izklopu pečice ter tako prepreči, da bi visoke temperature poškodovale pohištvo.

SuperSize
Posebej veliki pekači se prilegajo kateri koli pečici. Prostornejše pečice omogočajo pripravo večje količine hrane – ne le zaradi enakomernega kroženja zraka na vseh nivojih, temveč tudi zaradi 46 centimetrov širokih pekačev, ki so na voljo tako v standardnih kot tudi v kompaktnih pečicah. Tako je povsem izkoriščena celotna širina pečice, zaradi naprednih tehnologij pečenja pa so jedi enakomerno pečene na vseh nivojih

PerfectGrill - navzven hrustljave, navznoter mehke jedi
V vgradnih pečicah Gorenje za idealno pečenje skrbita 3D-infrardeči greli v stropu, kjer je manjši grelnik nameščen znotraj večjega. Razporeditev toplote zagotavlja vedno najboljše rezultate peke, saj so jedi z zunanje strani hrustljave, v notranjosti pa mehke. Zaradi možnosti enostavnega spuščanja zgornjega grela pri boljših modelih pečic je enostavnejše tudi čiščenje.

TouchFree prevleka
Sijajne površine brez prstnih odtisov. Vse površine iz nerjavnega jekla so prevlečene z posebno TouchFree prevleko, ki preprečuje vidnost prstnih odtisov, zaradi česar so površine vedno svetleče, čiščenje aparatov pa enostavnejše.

FastPreheat
Prihranek časa, prihranek energije. Hitro segrevanje pečico ogreje na 200 °C v zgolj 6 minutah in tako prihrani do 30 % časa. Ta funkcija je še posebej priročna za pripravo jedi, pri katerih mora biti pečica predhodno že dobro segreta. Ob doseženi temperaturi nas pečica opozori z zvočnim in svetlobnim signalom.

PyroClean - Samočistilna funkcija višjega razreda
Čiščenje s pirolizo je najučinkovitejši in najnaprednejši način čiščenja pečice. Temperatura do 500 °C poskrbi, da je pečica povsem čista in brez enega samega maščobnega madeža ali drugih ostankov. Nežno čiščenje traja 90 minut, srednje intenzivno 120 minut, zelo intenzivno pa le 150 minut; pri tem je učinek čiščenja sorazmeren s trajanjem. Po koncu čiščenja je potrebno le še obrisati morebitne ostanke.

Lastnosti:

Razred energijske učinkovitosti: A+
Barva izdelka: Nerjavna
Barva ročaja: VZ065
Pločevina odporna na prstne odtise
Material notranjosti: SilverMatte
Oblika pečice: HomeMade oblika
Tečaj vrat: GentleClose
Osvetlitev pečice: Zadaj
Ravna steklena površina vrat: odstranljiva
Kompakten tečaj vrat
Pečenje na več nivojih hkrati
PerfectGrill

Učinkovitost:

Koristni volumen pečice: 70 l
Vrsta pečice: Večsistemska pečica
Površina največjega pekača: 1316 cm²

Upravljanje:

Upravljanje temperature: Mehansko
Programska ura: IconLed
Oblika gumba: Neosvetljeni pogrezljivi gumbi
Zakasnilno stikalo
Načini ogrevanja:
FastPreheat
Spodnje in zgornje grelo
Malo infra grelo
Veliko infra grelo
Veliko infra grelo z ventilatorjem
Spodnje grelo, okroglo grelo in ventilator
Okroglo grelo
Spodnje in okroglo grelo
Ekonomično pečenje
Odtaljevanje
Piroliza

Oprema:

Vodila pekača: Enonivojska izvlečna vodila z delnim izvlekom
Pekači
1 globok emajliran pekač
1 plitek emajliran pekač
Mrežna rešetka
1 kos

Varnost:

Zasteklitev vrat: Štirikratna steklena pečniška vrata z dvojno refleksijo
Temperatura pečniških vrat: UltraCoolDoorQuadro
Termično varovalo za samodejni izklop
Hladilni ventilator: Dinamično ohlajevanje pečice plus - DC+

Čiščenje:

Piroliza

Tehnični podatki:

Poraba energije ventilacijske pečice: 0.66 kWh
Priključna moč: 3.3 kW
Širina izdelka: 597 mm
Višina izdelka: 595 mm
Globina izdelka: 547 mm
Širina vgradne odprtine max.: 568 mm
Širina vgradne odprtine min.: 564 mm
Višina vgradne odprtine max.: 600 mm
Višina vgradne odprtine min.: 583 mm
Globina vgradne odprtine min.: 550 mm
Bruto teža: 39.2 kg
Neto teža: 34.9 kg
Napetost: 220-240 V
Podatki
BOP737E20XG
Nov izdelek