Pečica BOSCH HRG5785S6
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
Preveri rok dobave in ceno!

Pečica BOSCH HRG5785S6

Dodajanje pare, pogrezljiva gumba, sonda za meso.

919,00 €

753,28 € Brez DDV

block Preveri rok dobave in ceno!
100% secure payments
Popolnoma pečeno meso.
Ne glede na to, ali obožujete srednje, rahlo ali dobro pečeno govedino: z vgrajeno sondo za meso bodo mesne jedi vedno pripavljene do točno želene stopnje pečenosti, saj senzorji v sondi za meso nenehno merijo temperaturo v jedru mesa. Ker je sonda za meso povezana s pečico, ročno upravljanje pečice ni potrebno. Pečica sproži akustični signal in se avtomatsko izklopi, takoj ko je želena temperatura jedra dosežena. Rezultat je popolnoma pečena mesna jed – povsem brez napora.

Nasveti za kuhanje
Ostati v koraku s časom z najnovejšimi trendi v kuhanju je lahko zamudno. Home Connect poskrbi, da se boste kar najbolje izkazali, saj vam ponuja dostop do široke izbire inovativnih tehnik kuhanja in priprave obrokov – vse to s priročno uporabo vaše mobilne naprave. Piljenje kuharskih veščin še nikoli ni bilo bolj priročno.

Pametna pečica, ki namesto vas upošteva recept.
Pri preizkušanju novih receptov iz kuharske knjige ste lahko razočarani, zlasti če v njih niso navedene natančne temperature in časi priprave. S funkcijo Home Connect to ugibanje odpade. Funkcija Home Connect ima dostop do množice zanimivih receptov, zato idealne nastavitve za izbrani recept prenese neposredno v vašo pečico. V ogromni zbirki receptov v aplikaciji Home Connect z mobilno napravo izberite želeno jed in vaša pečica bo samodejno nastavila idealno vrsto gretja, temperaturo in čas priprave. Svoje najljubše recepte pa lahko za lažji dostop tudi shranite v aplikacijo Home Connect. Zdaj lahko brez težav pripravite tudi najbolj zahtevne recepte.

Preverite svojo pečico – tudi ko niste doma.
»Je pečica doma ostala vklopljena?« je vprašanje, ki stalno muči vsakega amaterskega kuharja. Pečice s funkcijo daljinskega upravljanja Home Connect zdaj odstranijo vse dvome in lahko ste povsem mirni. Z mobilno napravo preprosto preverite stanje pečice in udobno upravljajte ter nadzorujte svojo pečico na daljavo z aplikacijo Home Connect. Ker imate stalen dostop do svoje pečice, lahko zdaj svoj dom zapustite popolnoma mirni, saj veste, da je vse v najlepšem redu.

Nasveti za kuhanje
Ostati v koraku s časom z najnovejšimi trendi v kuhanju je lahko zamudno. Home Connect poskrbi, da se boste kar najbolje izkazali, saj vam ponuja dostop do široke izbire inovativnih tehnik kuhanja in priprave obrokov – vse to s priročno uporabo vaše mobilne naprave. Piljenje kuharskih veščin še nikoli ni bilo bolj priročno.

Enostavnejše rokovanje s pekači.
Klasični sistemi polic ponujajo za teleskopska vodila le do tri položaje. Bosch ponuja tudi od ravni neodvisna teleskopska vodila. Vodila lahko namestite na katero koli raven, vključno z ravnjo za peko na žaru, kar poskrbi za bolj priročno pečenje. Vodila se enostavno pripne in odstrani.

Končno je v hiši nekdo, ki rad čisti.
Ročno čiščenje pečice je lahko zelo naporno in zamudno. Naše nove pečice z vgrajeno samočistilno funkcijo piroliza, vas bodo za vedno razbremenile te naloge. Brez umazanih rok in uporabe kemičnih čistil. Preprosto vklopite funkcijo, pečica pa se bo glede na stopnjo umazanosti ogrela do največ 480 °C in odstranila ostanke maščobe in hrane. Ostane le nekaj pepela, ki ga brez težav odstranite. Na ta način pečica poskrbi tako za pripravo resnično okusne hrane kot tudi za čiščenje po pripravi.

Hrustljave jedi zunaj, sočne znotraj.
Ko pripravljate jedi z enim od klasičnih načinov gretja, bodo jedi še boljše, če dodate nekoliko vlage. Ker para prepreči izsušitev, poskrbi, da bo imel kruh odlično hrustljavo skorjo in mehko sredico. Tudi ponovno pogrete jedi bodo tako boljšega okusa. In prav za to skrbi naša funkcija dodajanja pare pri pečicah Serije 6. Načinom segrevanja s 3D vročim zrakom, z zgornjim/spodnjim gretjem in s peko na žaru s toplim zrakom smo dodali funkcijo dodajanja pare. Rezervoar za vodo, vgrajen v sprednjo ploščo pečice, lahko preprosto odstranite in ga napolnite ali očistite. Upravljanje s paro je prav tako enostavno, saj lahko poteka ročno ali – še lažje – s funkcijo AutoPilot.

Enakomerno pečene jedi – na do treh ravneh.
S to funkcijo se toplota hitro in enakomerno razporeja po pečici, zato lahko pripravljate hrano na do treh ravneh hkrati. Sladke in slane jedi lahko pripravljate istočasno, ne da bi prišlo do mešanja arom.

Tehnične podrobnosti Bosch vgradne pečice HRG5785S6
Pečica z 9 načini gretja: 3D vroči zrak, Zgornje/spodnje gretje, Ventilatorski infra žar, Velikopovršinski žar, Pizza stopnja, Kuhanje pri nizki temperaturi, Odtaljevanje, Nežen vroči zrak, Regeneriranje
Načini segrevanja, ki jih je mogoče kombinirati s funkcijo pare
Temperaturno območje: 30 °C - 275 °C
Prostornina: 71 l
Število nivojev za peko: 5 KOS
Enonivojska teleskopska izvlečna vodila, možnost namestitve na vseh ravneh, s Stop funkcijo
Pogrezljiva gumba za upravljanje
XXL pečica z GranitEmail not
Upravljanje z LCD zaslonom
Elektronska programska ura
Samodejno predlaganje temperature Prikaz trenutne temperature v pečici Nastavitev Sabbath
Samodejni programi AutoPilot 30
Dodatne funkcije: Program za odstranjevanje vodnega kamna
Klasično odpiranje, SoftClose - nežno zapiranje, SoftOpen in SoftClose: nežno odpiranje in zapiranje vrat pečice
Podolgovat ročaj
Samodejni programi AutoPilot
Enotočkovna sonda za pečenje
Hitro segrevanje
Halogenska osvetlitev
Rezervoar za vodo s prostornino 220ml
Generator pare se nahaja izven pečice
Hladilni ventilator
Home Connect funkcija (WLAN)
Bosch
HRG5785S6
Nov izdelek
4242005165926