Pečica BOSCH HBG633NB1
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
Preveri rok dobave in ceno!

Pečica BOSCH HBG633NB1

EcoClean Direct.

740,00 €

606,56 € Brez DDV

block Preveri rok dobave in ceno!
100% secure payments
4D vroč zrak: enakomerna porazdelitev toplote za popolne rezultate – na kateri koli ravni.
Upravljanje s TFT zaslonom: enostavna uporaba po zaslugi upravljalnega gumba s polnim besedilom in simboli.
EcoClean Direct: skoraj brez potrebnega čiščenja zahvaljujoč posebnemu premazu na zadnji steni, ki samodejno absorbira umazanijo.
Poklopna vrata s sistemom SoftOpen in SoftClose: vrata pečice se odpirajo in zapirajo posebej nežno in tiho.
Enonivojska teleskopska vodila, povsem izvlečna: naj bo rokovanje z vašimi jedmi bolj varno in enostavno.

Enakomerno pečene jedi – na do štirih ravneh
S funkcijo 4D vroč zrak se toplota enakomerno razporeja po vseh ravneh. To pomeni, da lahko hrano položite na katero koli raven, od prve do četrte, in rezultat bo vsakokrat popoln. In to še ni vse: lahko tudi pečete na do štirih ravneh hkrati, rezultat pa je od vrha do dna odličen.

Spremenite pečico v pomočnika pri čiščenju
EcoClean Direct, energetsko varčna funkcija za pomoč pri čiščenju, poskrbi za enostavno čiščenje pečice. Poseben sloj iz mikroskopsko majhnih keramičnih kroglic na zadnji steni razprši kapljice maščobe, ki nastanejo med peko in pečenjem – tekom celotne življenjske dobe aparata. Tako vam prihrani čas in energijo.

Enostaven TFT zaslon na dotik
Z našim intuitivnim upravljalnim gumbom je kuhanje lažje kot kdaj koli prej. Z rahlim zasukom osrednjega gumba lahko z enim samim prstom prilagodite katero koli nastavitev pečice. Pri tem vam je v podporo celopovršinski TFT zaslon z visoko resolucijo ter jasnim besedilnim prikazom in neposredno izbiro tipk. Jasni in nazorni simboli ter informativna sporočila vam pomagajo in vas med navigacijo po programskih možnostih vodijo skozi vsak korak posebej. Tako boste vedno imeli popoln pregled in nadzor nad funkcijami vaše pečice.

Vrata pečic so zdaj bolj priročna kot kdaj koli prej: poseben blažilni mehanizem prepreči, da bi se vrata ob zapiranju zaloputnila. Ko želite vrata zapreti in jih nežno potisnete, se tik pred koncem ustavijo ter zaprejo nežno in tiho, s čimer poskrbijo za dolgo življenjsko dobo pečice in samih vrat.

Naj bo rokovanje z vašimi jedmi bolj varno in enostavno
Naš sistem polic je varen in enostaven za uporabo. Ko so teleskopska vodila povsem izvlečena, se s pomočjo posebnega mehanizma na obeh straneh zaskočijo, tako da ostane rešetka ravna in povsem stabilna. To zagotovi še lažjo peko in pečenje.


Tehnične podrobnosti o Bosch vgradni pečici HBG633NB1
Dolžina električnega kabla: 120 cm
Skupna priključna moč: 3.6 kW
Dimenzije aparata (VxŠxG): 595 mm x 594 mm x 548 mm
Dimenzije niše (VxŠxG): 585 mm - 595 mm x 560 mm - 568 mm x 550 mm
Enonivojska teleskopska izvlečna vodila, popolni izvlek, s Stop funkcijo
Napredni upravljalni gumb
Nominalna napetost: 220 - 240 V
Energijski razred (v skladu z EU št. 65/2014): A+ (na lestvici energijskih razredov od A+++ do D) Poraba energije v ciklu - konvencionalno ogrevanje: 0.87 kWh Poraba energije v ciklu - ogrevanje s prisilnim kroženjem zraka: 0.69 kWh Število prostorov za peko: 1 Toplotni vir: električna pečica Prostornina pečice: 71 l
Samodejno predlaganje temperature Prikaz dejanske trenutne temperature Prikaz trenutne temperature v pečici Nastavitev Sabbath
Bosch
HBG633NB1
Novo
4242002807614