Pečica AEG BPE842320M
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Pečica AEG BPE842320M

Čiščenje z pirolizo, mehko zapiranje vrat.
1.049,00 € 859,84 € (brez davka)
block Preveri rok dobave in ceno!
Opis
Enostavna in učinkovita
Električna vgradna pečica BPE842320M blagovne znamke AEG je priročen kuhinjski aparat za vsak dom. Pečico se upravlja z elegantnim zaslonom na dotik, ki ima možnost različnih programov (prikaz trajanja programa, časovno opozorilo, odštevalna ura, spomin, indikator zaklepanja idr.) in je večjezični. Znotraj je osvetljena s halogensko lučjo in ima priloženo toplotno sondo, kar vam omogoča, da brez težav spremljate, kako vaša peka napreduje.

Naprava ima prostornino 71 l spada v energijski razred A+ in je varčna. Izdelana je iz nerjavečega jekla, neobčutljivega na prstne odtise. Vrata so iz kakovostnega stekla, tako da se med peko ne spečete, če se je dotaknete. Elektronski termostat zagotavlja, da je temperatura enakomerna po vsej pečice. Kontrolni sistem pečice vam bo predlagal najbolj optimalno temperaturo, glede na izbrani program. Pyroluxe čistilni sistem poskrbi za samodejno čiščenje z zvočnim opozorilom.

Veliko število funkcij
Pečica ima krožni grelec in se ponaša s funkcijo vročega zraka za pečenje na treh nivojih. Sistem enakomerne porazdelitve toplote omogoča peko na vseh nivojih hkrati in poskrbi da je hrana zlato zapečena okrog in okrog – brez delov, ki ostanejo nespečeni ali neenakomerno segreti. Ventilator za hlajenje se vklopi samodejno, ko pečico vklopite in skrbi za hlajenje elektronskih delov in notranjosti pečice. Vključuje tudi druge priročne funkcije, kot so funkcija samodejnega zaklepanja, funkcija hitrega segrevanja, kazalnik preostale toplote, samodejni vžig luči in ventilator ter funkcijo samodejnega izklopa idr..

Navodila na notranji strani vrat in samodejni program glede na težo jedi vam dajejo nasvete za najbolj optimalno pečenje. Priložena sta dva pekača iz sivega emajla, kromirana rešetka in teleskopska vodila TR1LV.

Tehnične podrobnosti:
Vgradne dimenzije (V x Š x G): 590×560×550 mm
Zunanje dimenzije (V x Š x G): 594×595×567 mm
Razred energijske učinkovitosti: A+
Prostornina pečice: 71 l
Barva: srebrno-sivo nerjaveče jeklo, neobčutljivo na prstne odtise
Prikazovanje: zaslon na dotik
Programi: izbira hitrega segrevanja, priljubljeni programi, ohranjanje toplote, izbire jezikov/tekstovni prikazovalnik, odštevalna ura, možnost vklopa/izklopa luči v notranjosti, segrevanje krožnikov, sterilizacija, predlagana temperatura, prikaz točnega časa, opozorilo za čiščenje, časovno opozorilo, trajanje, elektronsko zaklepanje vrat
Funkcije: gretje spodaj, ventilator + acc, žar (40) + gretje spodaj, žar + gretje spodaj, žar + ventilator (izmenično), krožno (40) + ventilator (30° fix), krožno (50) + ventilator + acc, vroči zrak, krožno (70) + gretje spodaj + ventilator
Nivoji pečenja: 3
Nastavitev temperature od 30 do 300°C
Število rešetk: 1 x kromirana rešetka
Priloženi pekači: 1 x pekač za sladice iz sivega emajla, 1 x globoki pekač iz sivega emajla
Vodila: teleskopska TR1LV
Notranje osvetlitev: da, halogenska luč
Vrsta vtikača: Schuko
Dolžina priključnega kabla: 1,5 m
Skupna priključna moč: 3500 W
Moč: 230 V
Varovalka: 16 A
Garancija: 2 leti
Podatki
BPE842320M
Nov izdelek
7332543502899