Pečica AEG BPE556320M
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
−23,41%

Pečica AEG BPE556320M

Pirolitično čiščenje, ventilatorsko pečenje in pečenje s paro.
589,00 € 769,00 € −23,41% 482,79 € (brez davka)
block Preveri rok dobave in ceno!
Opis
Vgradna pečica ima prostorno notranjost s prostornino 71 l. Za lažje upravljanje poskrbi elektronsko upravljanje, ki uporabniku omogoča enostavno določitev programov pečice. Pečica ima možnost peke tudi na grilu oziroma žaru.
Posebnosti

Prostorna notranjost
Prostornina pečice znaša 71 l. Notranjost je osvetljena, tako da ima uporabnik vedno pregled nad dogajanjem v pečici. Hladna vrata omogoča večkratna zasteklitev.

Enostavno upravljanje
Upravljanje pečice je elektronsko. Pečica ima tudi elektronsko uro, ki omogoča nastavitev zakasnelega vklopa oziroma prednastavljenega izkopa pečice, lahko pa prikazuje tudi dnevni čas. Osvetlitev notranjosti omogoča večjo preglednost nad dogajanjem v pečici.

Učinkovitost programov
Pečica se ponaša z vgrajenim ventilatorjem, ki omogoča ventilatorsko pečenje ter pečenje s paro. S to možnostjo lahko uporabnik peče v več pekačih na enkrat. Ima pa tudi možnost peke na grilu oziroma žaru. Poleg tega ima tudi dodano sondo za peko mesa, ki se vstavi v živilo in meri temperaturo v sredini živila. Iz tega lahko ugotovite ali je živilo že pripravljeno.

Hitro in enostavno čiščenje s pirolizo
Med procesom čiščenje s posebnim programom se notranjost pečice segreje na približno 500 °C, tako se odstrani nečistoča tudi v skritih kotičkih. Vrata so med procesom varno zaklenjena. Ostanke umazanije v obliki prahu se po koncu procesa obriše z vlažno krpo.

Garancija: 24 mesecev

Dodatne informacije
Barva nerjaveče jeklo
Energijski razred A+
Višina 59.4 cm
Širina 59.5 cm
Globina 56.7 cm
Elektronsko upravljanje da
Elektronska ura da
Hladna vrata da
Osvetlitev v pečici da
Pogrezni gumbi da
Izvlečna vodila za enostavno izvleko pekačev da
Neto prostornina pečice 71 l
Mehko zapiranje vrat pečice da
Pirolitično čiščenje da
Sonda za peko mesa da
Ventilatorsko pečenje + para da
Podatki
BPE556320M
Nov izdelek
7332543565412