TV SONY KD85ZG9B
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
−7%Preveri rok dobave in ceno!

TV SONY KD85ZG9B

14.954,39 €

12.257,70 € Brez DDV

16.079,99 € −7%

block Preveri rok dobave in ceno!
Opis
MASTER Series ZG9
S televizorjem MASTER Series 8K HDR, ki vključuje tehnologiji Picture Processor X1, Ultimate in Acoustic Multi-Audio, se vaše razvedrilo približa realnosti.

Poglobite se v vizijo ustvarjalca v 8K
Poglejte, kako smo oživili ustvarjalčeve ideje s kombinacijo briljantne 8K HDR in naše edinstvene filozofije MASTER Series.

VEČ LUČI LED, VEČ SVETLOSTI, VEČJI KONTRAST
Televizorji Full Array LED so v primerjavi z običajnimi televizorji Edge LED bolj osvetljeni, saj vključujejo večje število luči LED, ki so nameščene neposredno za zaslonom. V kombinaciji s Sonyjevo tehnologijo lokalne zatemnitve to pomeni, da lahko televizor neodvisno zamegli ali osvetli posamezna območja LED, zato je kontrast natančnejši, kinematografsko doživetje pa boljše.

To je Sony 8K, resnična in pristna izkušnja
Vstopite v svet televizorja Sony 8K, ki ekskluzivno uporablja naš priznani procesor X1 Ultimate. Uživajte v tridimenzionalnem razvedrilu velikega zaslona s štirikrat večjo ločljivostjo od 4K in visoko svetlostjo, ki je posebej razvita za 8K. Slike so imajo izrazito globino, teksturo in podrobnosti ter vaše vidno polje zapolnijo z neprimerljivo realistično podobo.

V ločljivosti 8K se prikažejo skrite podrobnosti
S tehnologijo 8K X-Reality PRO je ločljivost slik blizu resnični kakovosti 8K, saj uporablja našo posebno zbirko podatkov 8K. Ostrina slik je v realnem času izboljšana in izpopolnjena, zato postanejo jasne tudi podrobnosti v arhitekturi stavbe, ki so bile prej slabo vidne.

Prizor je vizualno bogatejši z izrazitim kontrastom

Razkrijte podrobnosti, ki se skrivajo v sencah in svetlih delih. Ta televizor 8K HDR s tehnologijo 8K X-tended Dynamic Range PRO ponuja do dvajsetkrat več kontrasta od običajnih LED-televizorjev, zato so temni prizori temnejši in svetli svetlejši.

Slika in zvok v popolni harmoniji
Z realističnimi slikami in ustrezno akustiko boste uživali ob gledanju. Slike s čudovitimi podrobnostmi skupaj z zvočno tehnologijo Sound-from-Picture Reality™ zagotavljajo izjemno zvočno-vizualno izkušnjo.

Sound-from-Picture Reality
Naš sistem Acoustic Multi-Audio zagotavlja pristen zvok, saj vključuje kar štiri naprej usmerjene zvočnike. Dogajanje in zvok sta tako natančno usklajena, da ob gledanju lahko še bolj uživate.

Ključni dejavnik osupljivega zvoka
Uporabite zvočnik BRAVIA kot osrednji zvočnik in uživajte v izredno jasnem zvoku govora, vokalov in instrumentov. Preprosto povežite svoj sistem za domači kino in uživajte v osupljivem kinematografskem doživetju.

Velik zaslon, dinamična izkušnja
Ta televizor Sony 8K HDR TV je namenjen spektakularnemu ogledu na velikem zaslonu. Z izjemnimi slikami stopite v središče dogajanja.

Živahni barvni odtenki z vseh zornih kotov gledanja
Na zaslonu tega televizorja 8K so barve živahne, kot iz resničnega sveta, celo s strani. Naša tehnologija X-Wide Angle zvesto reproducira sence in odtenke na zaslonu TRILUMINOS, ki jih ne spregledate z nobenega kota gledanja.

Vsak trenutek je lepo čist
Naša tehnologija X-Motion Clarity skrbi za nemoten in jasen prikaz hitrih prizorov. Premikajoče se slike so natančno nadzorovane, kar zmanjšuje zamegljenost. Tudi med prizori s hitro premikajočimi se motivi ostane slika jasna in enako svetla.

Studijska kakovost umerjenega načina za Netflix
Način je bil posebej razvit za Netflixove izvirne vsebine in reprodukcijo kakovosti slik na televizijskem zaslonu, ki je enakovredna kakovosti studijskega izvirnika za oceno. Umerjeni način za Netflix zvesto sledi viziji in namenom ustvarjalca.

Naše televizorje Android TV priporoča Netflix
Z Netflixom najdete televizorje z boljšo zmogljivostjo, dostopom do aplikacij in novih funkcij za pametnejši televizor. S televizorji Netflix Recommended TV uživate ob priljubljenih oddajah in filmih z namenskim gumbom in glasovnim upravljanjem.

Začnite z enim samim gumbom
Sonyjevi televizorji so opremljeni z Netflixovim gumbom, tako da lahko začnete pretakati vsebine že z enim klikom.

Uživajte kot v kinu
Uživajte v razburljivem kinematografskem doživetju kar doma. S tehnologijo Dolby Vision prizori oživijo pred vašimi očmi in so videti realistično, Dolby Atmos pa zapolni prostor s pristnim prostorskim zvokom.

Skriti in pospravljeni kabli
Z namenskim priloženim držalom lahko kable lepo skrijete v stojalo.

Samo povejte – zabaven način za odkrivanje novih besed
Oblike razvedrila, o katerih sanjate, najdete tako hitro, kot govorite. Sonyjev pametni televizor Android TV™ se ponaša z naprednim glasovnim upravljanjem za takojšen dostop do filmov in TV-oddaj v aplikacijah ali oddajah.

Enostaven nadzor s pametnim daljinskim upravljalnikom
Na televizor prek HDMI priključite zunanje digitalne sprejemnike in druge naprave, kijih upravljate z enim pametnim upravljalnikom. Zasnova je tanjša in bolj zaobljena, ima vgrajen mikrofon za glasovno upravljanje in boljšo postavitev gumbov.

Diagonala zaslona: 215 cm (85'')
Ločljivost: 8K UHD (7680 x 4320)
Tip osvetlitve zaslona: FALD - Full Array Local Dimming
Razmerje stranic: 16:9
Oblika zaslona: Raven
Pametna televizija SMART: Da
Spletni brskalnik: Da
Operacijski sistem: Android 9.0 Pie
Procesor: 8K HDR X1 Ultimate
TV tuner: 2x DVB-C/T2/S2
Funkcije : Snemanje na USB, Predvajanje iz USB, Zrcaljenje slike, Časovni izklop, Teletekst
Spletne povezave : Wi-Fi , Ethernet (LAN), DLNA
Vhodi & izhodi: Digitalni optični izhod, 3 x USB, 3,5mm izhod za slušalke, 4 x HDMI, CI PLUS reža, RJ45
Izhodna moč zvoka: (RMS) 80 W
Avdio lastnosti : Dolby Digital, Stereo, Surround
Širina : 1913 mm
Višina s stojalom : 1226 mm
Globina s stojalom : 432 mm
Teža : 74,5 kg
Razmik : VESA 400 x 400 mm
Garancija: 2 leti
Podatki
Sony
KD85ZG9BAEP
Novo