TV SONY KD65A8BAEP
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
−7%Preveri rok dobave in ceno!

TV SONY KD65A8BAEP

2.603,99 €

2.134,42 € Brez DDV

2.799,99 € −7%

block Preveri rok dobave in ceno!
Reproducira širši in natančnejši barvni razpon
Tehnologija TRILUMINOS z razširitvijo barvnega spektra in ob podpori naših procesorjev X1 reproducira več barv kot običajni televizorji. Analizira in obdela podatke na vsaki sliki, da so barve videti še naravnejše in natančnejše, zato so slike bliže resničnosti kot kadar koli doslej.

Vrhunska ločljivost, ne glede na to, kaj gledate
S Sonyjevimi edinstvenimi funkcijami lahko zvišate ločljivost vseh vrst vsebin do ločljivosti 4K, ki ponuja naraven videz. Naša tehnologija X1™ Ultimate, ki je dvakrat hitrejša od tehnologije X1™ Extreme, natančno analizira in obdela podatke, zato je na slikah 4K1
še več podrobnosti iz resničnega sveta in naravnih tekstur. Celo ločljivost slik, posnetih v 2K in Full HD, se s tehnologijo 4K X-Reality PRO in ob uporabi edinstvene zbirke podatkov 4K zviša, tako da se približa 4K. Tehnologija Object-based Super Resolution nato optimizira ločljivost posameznih subjektov in reproducira teksture, ki so videti kar se da pristne.

Izboljševanje barv in kontrasta za dodatno globino in pristnost
Glejte vsebino v naravnih barvah in ne spreglejte podrobnosti, ki se skrivajo v globokih sencah ter svetlih poudarkih. Pixel Contrast Booster izboljša barve in kontrast na svetlih delih, zato v prizorih ne manjka senc in barvnih odtenkov, ki so videti naravni, več je globine, finih tekstur ter čistih kontrastov črnih odtenkov, ki jih lahko ponudi le OLED.

Čudovite barve z vseh zornih kotov
Gledanje televizije s strani odslej ni nič slabše, kot če gledate naravnost vanj. Barve na naši samosvetleči plošči OLED so pristne in se ne spreminjajo glede na položaj gledanja.

Svetli in jasni prizori hitro premikajočih se motivov
Slike, ustvarjene iz več milijonov posamično nadzorovanih slikovnih pik, so popolnoma ostre in jasne na zaslonu OLED. Z našo tehnologijo X-Motion Clarity pa so celo prizori s hitrimi akcijami gladki in jasni. Ob natančnem nadzoru slike se kar najbolj zmanjša zamegljenost, zato so slike pristne, med hitrimi prizori pa je tudi manj izgube svetlosti.

Super Bit Mapping HDR
V sončnem zahodu se skriva na tisoče barvnih odtenkov, senc in prelivov. Tehnologija Super Bit Mapping HDR prikaže vse. Med predvajanjem vsebine ustvari enakomerno in naravno TV-sliko v ločljivosti 4K brez pojavljanja “trakov”, do česar lahko pride pri drugih televizorjih.

Object-based HDR remaster
Object-based HDR remaster analizira barvo posameznih predmetov na zaslonu in prilagodi kontrast, kar je v nasprotju z večino televizorjev, kjer se prilagodi kontrast le ob eni krivulji črno-belega kontrasta. Zaradi posamične obdelave predmetov zagotavlja ta televizor večjo globino, teksturo in pristnejše slike.

Dual database processing
Ena zbirka podatkov se uporablja za čiščenje slike, da se zmanjšajo zaslonski šumi. Druga zbirka se uporablja za višanje ločljivosti, s čimer se izboljša jasnost. Ti zmogljivi zbirki podatkov za izboljšanje slike delujeta skupaj in dinamično izboljšujeta ločljivost slikovnih pik v realnem času. V vsaki zbirki podatkov je več deset tisoč sklicev, ki smo jih z leti izkušenj zbrali pri ustvarjanju televizijskih in filmskih vsebin.

Neverjetno popoln zvok, ki prihaja z zaslona
Zvok, ki ga ponujajo običajni televizorji z zvočnikom pod zaslonom, pogosto ni sinhroniziran s sliko. Z našo tehnologijo Acoustic Surface Audio je zaslon postal zvočnik. Inovativni sprožilnik vibrira in ustvarja zvok, zato slišite zvok, ki prihaja z mesta dogajanja v prizoru – dialog likov, hrup motorja – in ne iz stranskih zvočnikov.
Less

Uživajte v večdimenzionalnemu zvoku z S-Force Front Surround
Poslušajte zvok, kot bi prihajal iz ločenega večkanalnega prostorskega zvočnika. S-Force Front Surround s pretvorbo vhodov dejansko reproducira sistem večkanalnega prostorskega zvočnika v televizorju, zato se lahko prepustite pristnejšemu zvoku.

Razločni glasovi
S funkcijo Voice Zoom jasno slišite človeški govor, ne da bi morali povišati glasnost, kar je idealno za poslušanje poročil in gledanje dokumentarcev.

Boljša glasba iz filma
Globokotonec je integriran v zadnji del televizorja, zato je zvok dinamičnejši, nizki toni so mogočnejši, to pa je idealno za akcijske filme in poslušanje glasbe.

Prvovrstna slika in zvok ne glede na okolje
Udobno se naslonite in se prepustite najboljšemu doživetju ob gledanju. Sonyjeva edinstvena tehnologija optimizacije okolja omogoča samodejno prilagajanje slike in zvoka okolju.

Koncept zasnove z eno ploščo
Naš koncept tanke in enostavne zasnove z eno ploščo se nevpadljivo zlije z opremo vsakega prostora in ne odvrača pogleda z zaslona.

Ozek kovinski okvir
Obdrži vašo pozornost na sliki, ne na televizorju.

Prilagodljivo kovinsko ploščato stojalo, podpira namestitev zvočniškega modula
Smer tega vsestranskega stojala lahko prilagodite, tako da televizijski zaslon ne bo motil vašega doživetja ob gledanju, tudi kadar ga uporabljate z zvočniškim modulom.

Manj zapletanja kablov
Kabli so lepo skriti na držalih, zato ni nobenega zapletanja, televizor pa je od spredaj, zadaj in od strani videti lep in urejen

Povejte, kaj želite gledati
Z močjo svojega glasu lahko priljubljeno vsebino najdete hitreje kot kadar koli doslej. S funkcijo glasovnega iskanja vam ni več treba zapleteno iskati ali utrudljivo tipkati – dovolj je, če vprašate.

Samo povejte – zabaven način za odkrivanje novih besed
Vse oblike razvedrila, ki si jih lahko zamislite, najdete tako hitro, kot jih izgovorite. Ta pametni televizor Android se ponaša z naprednim glasovnim upravljanjem, ki omogoča takojšen dostop do filmov in TV-oddaj v aplikacijah ali oddajah.

Več kot 5000 aplikacij, več kot v katerem koli drugem pametnem televizorju
Sonyjev pametni televizor Android ponuja neprekosljivo število aplikacij. Izberite tiste, s katerimi bo vaše življenje polnejše in zabavnejše

Nič več čakanja
Aplikacije se hitro zaženejo in med njimi preklapljate brez čakanja – Netflix se zažene 3-krat hitreje kot prej

Naše televizorje Android TV priporoča Netflix
Z Netflixom najdete televizorje z boljšo zmogljivostjo, dostopom do aplikacij in novih funkcij za pametnejši televizor. S televizorji Netflix Recommended TV uživate ob priljubljenih oddajah in filmih z namenskim gumbom in glasovnim upravljanjem.

Nadzirajte televizor in pametne naprave z glasom
Svoj televizor s funkcijo Google Assistant lahko prosite, da vzpostavi povezavo in komunicira z vašimi pametnimi napravami, med katerimi so tudi varnostne kamere ter gospodinjski aparati. To naredite brez velikega napora, izkušnja pa je odlična.

Povežite s storitvijo Alexa
Priključite naprave, ki podpirajo storitev Alexa, in izkoristite prednosti popolnega prostoročnega upravljanja Sonyjevega televizorja. S storitvijo Alexa lahko televizor vklopite, spreminjate kanale, nadzorujete glasnost in veliko drugega.

Deluje z aplikacijo Google Home
Povežite Google Home in izkoristite popolno prostoročno upravljanje Sonyjevega televizorja. Z napravo Google Home poiščete in predvajate priljubljene videoposnetke v Sonyjevem televizorju, ne da bi mignili s prstom.

Deluje z Apple AirPlay/Apple HomeKit 8
Z Apple AirPlay pretakate video in zvok v televizor neposredno iz naprave iPhone, iPad ali Mac. Glejte filme in oddaje iz aplikacije Apple TV, priljubljenih aplikacij ali celo brskalnika Safari. Delite svoje fotografije z vsemi v prostoru.

S storitvijo Chromecast lahko vsebine pošljete na večji in boljši zaslon
S storitvijo Chromecast lahko najljubše videoposnetke, igre in aplikacije iz mobilne naprave v polni kakovosti pošljete v televizor. Dotaknite se gumba za prenašanje na zaslonu naprave Android ali iOS in si vsebine oglejte na velikem zaslonu. Pošljite vsebine in nadaljujte z brskanjem v telefonu ali tabličnem računalniku.

Enostaven nadzor s pametnim daljinskim upravljalnikom
Na televizor prek vhoda HDMI priključite zunanje digitalne sprejemnike in druge naprave, ki jih upravljate z enim pametnim upravljalnikom. Zasnova je tanjša in bolj zaobljena, ima vgrajen mikrofon za glasovno upravljanje in boljšo postavitev gumbov

Google Play: svet vsebin in aplikacij
S storitvijo Google Play™ odkrivajte filme, TV-oddaje, igre in druge vsebine. V televizorju je na voljo vse več različnih aplikacij FN_14], v katerih lahko uživate na povsem nov način.

Clear Phase za tekoče in uravnotežene frekvence
BRAVIA uporablja zmogljiv računalniški model za analizo in odpravljanje nepravilnosti v odzivu zvočnika. To počne z »vzorčenjem« frekvence zvočnikov z večjo natančnostjo. Te informacije se nato dovajajo nazaj za izravnavo morebitnih najvišjih in najnižjih tonov v naravnem odzivu zvočnika ter zagotavljajo čist in naraven zvok z nemoteno, pravilno reprodukcijo vseh frekvenc.

Povezljivost Bluetooth
Povežite svoj televizor z napravami, združljivimi s tehnologijo BLUETOOTH, in uživajte v razvedrilnih vsebinah brez žične povezave. Seznanite svoje slušalke Bluetooth s televizorjem BRAVIA ter uživajte v TV-oddajah in glasbenih vsebinah s svojega najljubšega mesta – brez motenj ali prekinitev.

Studijska kakovost načina Netflix Calibrated Mode
Način je posebej razvit za Netflixove izvirne vsebine in reprodukcijo kakovosti slik na televizijskem zaslonu, enakovredni kakovosti studijskega izvirnika za oceno. Umerjeni način za Netflix zvesto sledi viziji in namenom ustvarjalca.

Uživajte kot v kinu
Uživajte v razburljivem kinematografskem doživetju kar doma. S tehnologijo Dolby Vision prizori oživijo pred vašimi očmi in so videti realistično, Dolby Atmos™ pa zapolni prostor s pristnim prostorskim zvokom.

Ohranja strast ustvarjalcev
Ta televizor za obvladovanje barvnih različic že v proizvodnem procesu podpira uporabo visoko zmogljive programske opreme Calman za samodejno umerjanje. To zagotavlja umerjanje brez primerjave in natančne nastavitve, kar z običajnimi nastavitvami slike enostavno ni mogoče. Ponaša se z vrhunsko reprodukcijo barv, zvesto izvirnemu TV-signalu, in se celo prilagodi finim spremembam barv, do katerih lahko sčasoma pride. Ta televizor podpira programsko opremo Calman, tako da lahko kupci izkoristijo vse njene prednosti, ki so jih vizualni ustvarjalci uporabili v postprodukciji in delovnih postopkih za nadzor kakovosti, kar še dokazuje našo predanost skrbi za profesionalno barvno natančnost z umerjanjem v domačem okolju.

Tip: OLED
Znamka: Sony
Barva : Črna
Diagonala zaslona : 164 cm (65'')
Ločljivost : 4K UHD (3840 x 2160)
Tip osvetlitve zaslona : OLED
Razmerje stranic : 16:9
Oblika zaslona : Raven
Osveževanje slike : 100 Hz
Pametna televizija: SMART Android TV
Spletni brskalnik : Da
Operacijski sistem : Android TV
Procesor : 4K HDR X1 Ultimate
TV tuner : 2x DVB-C/T2/S2
Funkcije : Snemanje na USB, Predvajanje iz USB, Zrcaljenje slike, Časovni izklop, Teletekst
Spletne povezave : Wi-Fi , Ethernet (LAN), DLNA
Vhodi & izhodi : Digitalni optični izhod, 3 x USB, 3,5mm izhod za slušalke, 4 x HDMI, CI PLUS reža, RJ45
Izhodna moč zvoka : (RMS) 30 W
Avdio lastnosti : Dolby Digital, Stereo, Surround
Širina : 1448 mm
Višina s stojalom : 857 mm
Globina s stojalom : 326 mm
Teža : 23,6 kg
Razmik : VESA 300 x 300 mm
Energijski razred : A
Povprečna letna poraba energije : 223 kWh
Garancija : 2 let
Sony
KD65A8BAEP
Novo