TV SONY KD49XH8596B
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
−7%Preveri rok dobave in ceno!

TV SONY KD49XH8596B

883,49 €

724,17 € Brez DDV

949,99 € −7%

block Preveri rok dobave in ceno!
Reproducira širši in natančnejši barvni razpon
Tehnologija TRILUMINOS z razširitvijo barvnega spektra in ob podpori naših procesorjev X1 reproducira več barv kot običajni televizorji. Analizira in obdela podatke na vsaki sliki, da so barve videti še naravnejše in natančnejše, zato so slike bliže resničnosti kot kadar koli doslej.

Super ločljivost, ne glede na to, kaj gledate
Slike 4K, ki jih ekskluzivno omogoča naš 4K HDR-procesor X1, so veličastne, polne podrobnosti in tekstur iz resničnega sveta. Ločljivost slik, posnetih v 2K in celo v Full HD, se s tehnologijo 4K X-Reality PRO1
in ob uporabi edinstvene zbirke podatkov 4K zviša, tako da se približa ločljivosti 4K.

Manj zamegljenosti, celo v hitrih prizorih
Na nekaterih zaslonih so športni prizori in hitre akcije zamegljeni. Z našo tehnologijo Motionflow, ki med slikami in črnino med prizori ustvari dodatne slike, je premikanje gladko ter razločno, zato je manj zamegljenosti in "zapoznele slike, gibanje pa je bolj tekoče.

Object-based HDR remaster
Object-based HDR remaster analizira barvo posameznih predmetov na zaslonu in prilagodi kontrast, kar je v nasprotju z večino televizorjev, kjer se prilagodi kontrast le ob eni krivulji črno-belega kontrasta. Zaradi posamične obdelave predmetov zagotavlja ta televizor večjo globino, teksturo in pristnejše slike.

Čudovita kovinska površina
Videz tega televizorja s privlačno kovinsko površino je razkošen in prefinjen ter je dragocen dodatek vsake dnevne sobe

Minimalistično stojalo, zasnovano za harmonijo
Minimalistično tanko kovinsko stojalo se lepo zlije s sodobno opremljenimi prostori.

Povejte, kaj želite gledati
Z močjo svojega glasu lahko priljubljeno vsebino najdete hitreje kot kadar koli doslej. S funkcijo glasovnega iskanja vam ni več treba zapleteno iskati ali utrudljivo tipkati – dovolj je, če vprašate

Samo povejte – zabaven način za odkrivanje novih besed
Vse oblike razvedrila, ki si jih lahko zamislite, najdete tako hitro, kot jih izgovorite. Ta pametni televizor Android se ponaša z naprednim glasovnim upravljanjem, ki omogoča takojšen dostop do filmov in TV-oddaj v aplikacijah ali oddajah.

Več kot 5000 aplikacij, več kot v katerem koli drugem pametnem televizorju
Sonyjev 4K Android TV ponuja neprekosljivo število aplikacij. Izberite tiste, s katerimi bo vaše življenje polnejše in zabavnejše.

Nič več čakanja
Aplikacije se hitro zaženejo in med njimi preklapljate brez čakanja – Netflix se zažene 3-krat hitreje kot prej.

Nadzirajte televizor in pametne naprave z glasom
Svoj televizor s funkcijo Google Assistant lahko prosite, da vzpostavi povezavo in komunicira z vašimi pametnimi napravami, med katerimi so tudi varnostne kamere ter gospodinjski aparati. To naredite brez velikega napora, izkušnja pa je odlična.

Povežite s storitvijo Alexa
Priključite naprave, ki podpirajo storitev Alexa, in izkoristite prednosti popolnega prostoročnega upravljanja Sonyjevega televizorja. S storitvijo Alexa lahko televizor vklopite, spreminjate kanale, nadzorujete glasnost in veliko drugega.

Deluje z apliakcijo Google Home
Povežite Google Home in izkoristite popolno prostoročno upravljanje Sonyjevega televizorja. Z napravo Google Home poiščete in predvajate priljubljene videoposnetke v Sonyjevem televizorju, ne da bi mignili s prstom.

Deluje z Apple AirPlay/Apple HomeKit11
Z Apple AirPlay pretakate video in zvok v televizor neposredno iz naprave iPhone, iPad ali Mac. Glejte filme in oddaje iz aplikacije Apple TV, priljubljenih aplikacij ali celo brskalnika Safari. Delite svoje fotografije z vsemi v prostoru

S storitvijo Chromecast lahko vsebine pošljete na večji in boljši zaslon
S storitvijo Chromecast built-in lahko najljubše videoposnetke, igre in aplikacije iz mobilne naprave v polni kakovosti prenašate na televizijski zaslon. Dotaknite se gumba za prenašanje na zaslonu naprave s sistemom Android ali iOS in si vsebine oglejte na velikem zaslonu. Prenesite vsebine in nadaljujte z brskanjem s telefonom ali tabličnim računalnikom.

Enostaven nadzor s pametnim daljinskim upravljalnikom
Na televizor prek HDMI priključite zunanje digitalne sprejemnike in druge naprave, ki jih upravljate z enim pametnim upravljalnikom. Zasnova je tanjša in bolj zaobljena, ima vgrajen mikrofon za glasovno upravljanje in boljšo postavitev gumbov.

Google Play: svet vsebin in aplikacij
Oglejte si filme, TV-oddaje in še veliko več, kar ponuja Google Play. V televizorju raziščite izjemno obsežno ponudbo aplikacij, ki se še veča, na povsem nov način.

Clear Phase za tekoče in uravnotežene frekvence
BRAVIA uporablja zmogljiv računalniški model za analizo in odpravljanje nepravilnosti v odzivu zvočnika. To počne z »vzorčenjem« frekvence zvočnikov z večjo natančnostjo. Te informacije se nato dovajajo nazaj za izravnavo morebitnih najvišjih in najnižjih tonov v naravnem odzivu zvočnika ter zagotavljajo čist in naraven zvok z nemoteno, pravilno reprodukcijo vseh frekvenc.

Povezljivost Bluetooth
Povežite svoj televizor z napravami, združljivimi s tehnologijo BLUETOOTH®, in uživajte v razvedrilnih vsebinah brez žične povezave. Seznanite svoje slušalke Bluetooth s televizorjem BRAVIA ter uživajte v TV-oddajah in glasbenih vsebinah s svojega najljubšega mesta – brez motenj ali prekinitev.

Uživajte kot v kinu
Uživajte v razburljivem kinematografskem doživetju kar doma. S tehnologijo Dolby Vision prizori oživijo pred vašimi očmi in so videti realistično, Dolby Atmos pa zapolni prostor s pristnim prostorskim zvokom.

Ohranja strast ustvarjalcev
Ta televizor za obvladovanje barvnih različic že v proizvodnem procesu podpira uporabo visoko zmogljive programske opreme Calman za samodejno umerjanje. To zagotavlja umerjanje brez primerjave in natančne nastavitve, kar z običajnimi nastavitvami slike enostavno ni mogoče. Ponaša se z vrhunsko reprodukcijo barv, zvesto izvirnemu TV-signalu, in se celo prilagodi finim spremembam barv, do katerih lahko sčasoma pride. Ta televizor podpira programsko opremo Calman, tako da lahko kupci izkoristijo vse njene prednosti, ki so jih vizualni ustvarjalci uporabili v postprodukciji in delovnih postopkih za nadzor kakovosti, kar še dokazuje našo predanost skrbi za profesionalno barvno natančnost z umerjanjem v domačem okolju.

Tip: 4K UHD
Znamka: Sony
Barva: Črna
Diagonala zaslona: 123 cm (49'')
Ločljivost: 4K UHD (3840 x 2160)
Tip osvetlitve zaslona: Edge LED
Razmerje stranic: 16:9
Oblika zaslona : Raven
Osveževanje slike : 1000 Hz
Pametna televizija SMART: Android TV
Operacijski sistem: Android TV
Proceso: r 4K X1
TV tuner: 2x DVB-C/T2/S2
Funkcije: Snemanje na USB, Predvajanje iz USB, Zrcaljenje slike, Časovni izklop, Teletekst
Spletne povezave : Wi-Fi , Ethernet (LAN), DLNA
Vhodi & izhodi : Digitalni optični izhod, 3 x USB, 3,5mm izhod za slušalke, 4 x HDMI, CI PLUS reža, RJ45
Izhodna moč zvoka : (RMS) 20 W
Avdio lastnosti : Dolby Digital, Stereo, Surround
Širina : 1098 mm
Višina s stojalom : 699 mm
Globina s stojalom : 279 mm
Teža : 13,7 kg
Razmik : VESA 200 x 200 mm
Energijski razred : B
Povprečna letna poraba energije : 146 kWh
Garancija: 2 leti
Sony
KD49XH8596BAEP
Novo