TV PHILIPS 58PUS8505/12
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
−29,45%

TV PHILIPS 58PUS8505/12

599,00 €

490,98 € Brez DDV

849,00 € −29,45%

check NA ZALOGI
Opis
To je tisto, kar iščete. Vrhunska kakovost slike. Elegantna oblika. Odličen zvok. Glasovno upravljanje z umetno inteligenco. Tehnologija Ambilight za neponovljivo pristno izkušnjo. Vse, kar potrebujete za uživanje v filmskem večeru, športu ali ob igranju ob koncu tedna.

Ambilight. Doživite čustva tudi za zaslonom.
Z osvetlitvijo Philips Ambilight filmi in igrice postanejo pristnejši. Glasba dobi svetlobno predstavo. Vaš zaslon se vam bo poleg tega zdel večji kot v resnici. Inteligentne sijalke LED okrog robov televizorja projicirajo barve zaslona na stene in v prostor v realnem času. Ambientalna osvetlitev je vedno popolno prilagojena. Še en razlog, da vas vaš televizor navdušuje.

Procesor slike Philips P5. Vedno popolna slika, ne glede na vir.
Philipsova tehnologija P5 zagotavlja sliko, ki je tako briljantna kot vaša priljubljena vsebina. Podrobnosti so opazno poglobljene. Barve so živahne, kožni odtenki imajo naravni videz. Kontrast je tako oster, da boste čutili vsako podrobnost. Gibanje pa je tako popolnoma tekoče.

Dolby Vision in Dolby Atmos. Kinematografska slika in zvok.
Podpora za vrhunski zvok in video format Dolby pomeni, da vsebina HDR, ki jo gledate, videti in slišati veličastno resnično. Naj gre za pretakanje najnovejše serije ali komplet predvajalnika Blu-ray, deležni boste kontrasta, svetlobe in barve, ki odražajo režiserjeve originalne namene. Zvok pa je prostoren, jasen, natančen in globok.

LED-televizor 4K. Živahna slika HDR. Gladko gibanje.
UHD LED-televizor 4K. Živahna slika HDR. Gladko gibanje. Philipsov televizor 4K UHD TV oživi vsebino z bogatimi barvami in ostrim kontrastom. Slike imajo globino in gibanje je gladko. Filmi, oddaje in igre so videti čudovito, ne glede na vir.

Podprtost HDR10+. Oglejte si vse podrobnosti, ki si jih je zamislil režiser.
Televizor Philips je zasnovan tako, da kar najbolje izkoristi obliko videozapisa HDR10+. Ravni kontrasta, barve in svetlosti so prilagojeni od okvirja do okvirja. Naj gre za serije, ki jih ne smete zamuditi, ali najnovejšo filmsko uspešnico, sence so globlje. Svetle površine blestijo. Barve so resničnejše.

Glasovno upravljanje. Vgrajen Pomočnik Google. Deluje z Alexo.
Philips Android TV upravljajte glasovno. Želite igrati igre, gledati Netflix ali poiskati vsebino in aplikacije v Trgovini Google Play? Povejte to svojemu televizorju. Z ukazi lahko upravljate vse pametne domače naprave, ki so združljive s Pomočnikom Google, kot je zatemnitev luči ali nastavitev termostata za filmski večer. Ne da bi vstali s kavča. Nikoli več vam ne bo treba iskati daljinskega upravljalnika. Zdaj lahko svoj televizor Philips upravljate glasovno prek naprav s podporo za pomočnico Alexa, kot je Amazon Echo. Z Alexo lahko vklopite televizor, spreminjate programe, preklopite na igralno konzolo in še več.

DIRECT LED zaslon z diagonalo: 146 CM, 58" , Micro Dimming PRO
Android™ 9.0 Pie, 4-jedrni procesor
Pomnilnik za aplikacije: 16 GB, razširljiv z zunanjim HDD
Kakovost gibanja v sliki - Zaslon: 50 Hz; FR: 100 Hz
Ambilight: 3-stranski, Ambilight + Hue, Ambilight music
Obdelava slike: P5 procesor, Natural Motion
Ločljivost: 4K Ultra HD 3840 x 2160p
HDR10+, DolbyVision, Razsežnost barvnega spektra WCG: 90% DCI-P3 Svetilnost zaslona: 400Cd/m
DVB sprejem: MPEG-4 DVB-T/T2/T2-HD/C/S/S2, HEVC UHD 60Hz
USB multimedija: filmi, slike, glasba; HEVC UHD
USB: 2x (od tega 1x USB 3.0)
Snemanje: Pause TV/programirano snemanje
Smart TV: Google Play - Store, Cast, Search, Music, Movies, YouTube, Netflix, Rakuten, Amazon Prime Video, slovenske aplikacije VP-9 P2 4K HDR
DLNA: Simply Share
Povezava: vgrajen Wi-Fi 11ac DB, LAN, Bluetooth
Napredno upravljanje: Philips TV Remote App, podprte Bluetooth igralne konzole, Google Assistant, Alexa
Zvok: RMS 20 W, Smart Sound, DTS HD Premium Sound, Dolby Atmos, Bluetooth Audio
Vhodi: 4x HDMI Easylink, ARC/MHL
Izhodi: optični avdio, analogni za slušalke
Energijski razred "A", označena povpr. poraba na energ. etiketi 86 W, letna poraba
126 kWh
Daljinski upravljalnik: Google Assistant Built-in
Vrtljivo stojalo
Podatki
Philips
58PUS8505
Novo
8718863022979