TV PHILIPS 55OLED805/12
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
−25,02%

TV PHILIPS 55OLED805/12

1.199,00 €

982,79 € Brez DDV

1.599,00 € −25,02%

check NA ZALOGI
Opis
Potopite se v ostro, čisto sliko z naravnimi barvami in bogatim kontrastom. Ta tanek, eleganten Philipsov OLED-televizor 4K ustvari pristen občutek globine in tekoče gibanje pri vaših najljubših vsebinah. Ambilight pa poskrbi za piko na i.

Čarobnost Ambilighta. Samo pri Philipsu.
S tehnologijo Philips Ambilight boste v vsakem trenutku v središču dogajanja. Pametne svetleče diode ob robu televizorja se odzivajo na dogajanje na zaslonu in prijeto svetlobo, ki vas preprosto posrka vase. Preizkusite in se čudite, kako ste do zdaj živeli s televizorjem brez te funkcije.

Philipsov OLED-televizor. Občutek pristnosti.
S Philipsovim OLED-televizorjem z širšim vidnim kotom in edinstveno kakovostjo slike HDR vsak prizor občutite kot osupljivo resničen. Črni odtenki globlji, barve bolj živahne in podrobnosti v sencah in poudarkih so natančno reproducirane.
Procesor P5 z AI. Kar koli gledate, slike so videti povsem resnične.

Philipsov procesor P5 z AI skrbi za prikaz slike, ki vam pričara občutek, kot da ste tam. Algoritem globokega učenja z AI obdeluje slike podobno kot človeški možgani. Ne glede na to, kaj gledate, so podrobnosti in kontrast na slikah videti resnični, barve so bogate in gibanje gladko.

Pomembnejši HDR-formati. Oglejte si vse podrobnosti, ki si jih je zamislil režiser.
Philipsov 4K UHD OLED-televizor je združljiv z vsemi pomembnejšimi HDR- formati, kot sta npr. HDR10+ in Dolby Vision. Bodisi da gre za serijo, ki je ne smete zamuditi, ali najnovejšo videoigro, vse podrobnosti v temnih odtenkih slike so jasno vidne. Obsijane površine zableščijo. Barve so pristnejše. Gibanje je neverjetno gladko.
Dolby Vision in Dolby Atmos.

Kinematografska slika in zvok.
Podpora za vrhunski zvok in video format Dolby pomeni, da vsebina HDR, ki jo gledate, videti in slišati veličastno resnično. Naj gre za pretakanje najnovejše serije ali komplet predvajalnika Blu-ray, deležni boste kontrasta, svetlobe in barve, ki odražajo režiserjeve originalne namene. Zvok pa je prostoren, jasen, natančen in globok.
Trgovina Google Play, Netflix, Amazon Prime in še več

Naj bo televizor Philips Android po vaši meri. Če ta teden gledate samo Amazon in YouTube, naslednji teden pa Rakuten TV in Netflix, ni problema. Jasen, intuitiven vmesnik vam omogoča, da priljubljeno vsebino postavite v ospredje in središče. Preprosto nadaljujte s predvajanjem najnovejše serije, kjer se ostali, ali pobrskajte po novih filmskih izdajah.
Glasovno upravljanje.

Vgrajen Pomočnik Google. Deluje z Alexo.
Philips Android TV upravljajte glasovno. Želite igrati igre, gledati Netflix ali poiskati vsebino in aplikacije v Trgovini Google Play? Povejte to svojemu televizorju. Z ukazi lahko upravljate vse pametne domače naprave, ki so združljive s Pomočnikom Google, kot je zatemnitev luči ali nastavitev termostata za filmski večer. Ne da bi vstali s kavča. Nikoli več vam ne bo treba iskati daljinskega upravljalnika. Zdaj lahko svoj televizor Philips upravljate glasovno prek naprav s podporo za pomočnico Alexa, kot je Amazon Echo. Z Alexo lahko vklopite televizor, spreminjate programe, preklopite na igralno konzolo in še več.

Tehnične podrobnosti OLED TV sprejemnika PHILIPS 55OLED805/12:
OLED zaslon z diagonalo 139 cm/55", WCG 99%, Micro Dimming Perfect, Android 9.0, 4-jedrni procesor
Pomnilnik za aplikacije: 16 GB, razširljiv z zunanjim HDD
Kakovost gibanja v sliki: PPI 5700
Ambilight: 3-stranski, Ambilight + Hue, Ambilight music
Obdelava slike: vrhunski P5 procesor z umetno inteligenco (AI), Perfect Natural Motion,
Ločljivost: 4K Ultra HD 3840 x 2160p; Izvorni zaslon 100Hz
HDR Perfect, HDR 10+, HLG, Ultra HD Premium
DVB sprejem: MPEG-4 DVB-T/T2/T2-HD/C/S/S2, HEVC UHD 60Hz
USB multimedija: filmi, slike, glasba; HEVC UHD
USB: 2x (od tega 1x USB 3.0)
Snemanje: Pause TV/programirano snemanje
Smart TV: Google Play - Store, Cast, Search, Music, Movies, YouTube, Netflix, Amazon Prime Video, slovenske aplikacije; VP-9 P2 4K HDR
DLNA: Simply Share
Povezava: vgrajen Wi-Fi 11ac 2x2, LAN, Bluetooth
Napredno upravljanje: Philips TV Remote App, podprte Bluetooth igralne konzole, Google Assistant
Zvok: RMS 50 W, 5-pasovni izenačevalnik, Zvok AI, Jasen dialog, Dolby Atmos, Okrepitev Dolby Bass, Izravnava glasnosti Dolby, Nočni način, Samodejna izravnava glasnosti
Ojačitev nizkih tonov
Vhodi: 4x HDMI Easylink, ARC/MHL, komponentni YPbPr
Izhodi: optični avdio, analogni za slušalke
Energijski razred "B", označena povpr. poraba na energ. etiketi 146 W, letna poraba 214 kWh.
Daljinski upravljalnik (Google Assistant Built-in), Easy Remote.
Podatki
Philips
55OLED805
Novo
8718863022795