TV HISENSE H55B7500
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

TV HISENSE H55B7500

Zagotavlja veliko veselja s HDR igrami in videi.
469,99 € (z ddv) 385,24 € (brez davka)
block Preveri rok dobave in ceno!
Opis
Hisense televizor H55B7500 z UHD kakovost slike v 4k ločljivosti. S tehnologijama širokega barvnega obsega (WCG) in Dolby Vision HDR ti UHD televizorji nudijo bolj žive barve in bogastvo podrobnosti. Z algoritmi UHD Upscaler televizor nadgradi 2k signal, da doseže kakovost 4k.

Ponese vas v integriran 4k svet
4K UPSCALER:2K signal doseže skoraj 4K kakovost. 4K DEKODIRANJE: Hisense UHD televizor je zmožen dekodiranja in predvajanja video vsebin, ki so stisnjene s kodekom H.265. 4K ODDAJANJE: Prej naložene aplikacije, kot sta Netflix ali YouTube, nudijo najnovejšo vsebino v 4K.
Zagotavlja veliko veselja s HDR igrami in videi

S tehnologijama Dolby Vision/HDR 10+ lahko Hisense televizorji UHD dekodirajo in igrajo HDR igre in videe, kar pomeni več iger in boljšo izkušnjo igranja.

Simulirana slika. Specifična tehnologija HDR je odvisna od modela.

Omogoči barvam, da se vrnejo v njihovo naravno stanje
Z natančno tehnologijo mapiranja barv Hisense televizor UHD analizira barve signala v 36 nivojih nians, 10 nivojih svetilnosti, 5 nivojih zasičenosti in predstavi barve tako realistično, kot je le mogoče.

Poveča ostrino in naredi gibanje bolj gladko
Tehnologija MEMC (Motion Estimate and Motion Compensation) je uporabljena, da analizira krivuljo gibanja in naredi gibanje bolj tekoče. Uporabljen je tudi algoritem, ki izboljša jasnost gibljivih slik, tako da vedno zagotavlja ostrino gibajočega se objekta.

Ustvarja stereo zvok
Funkcija dbx-tv na vašem televizorju nudi globok, bogat in kristalno jasen zvok, ki ustreza video kakovosti televizorjevega visoko ločljivega ploskega displeja. In vse to brez potrebe po zunanjih zvočnikih ali soundbarih.

DTS studijski zvok
DTS Studio Sound je premijski skupek tehnologij za izboljšanje zvoka, ki ustvari najbolj impresivno in realistično avdio izkušnjo s pomočjo dveh predvajalnih sistemov, ki razširi stereo zvočno polje in nudi večji občutek prostora in okolja.

Pretvorite vaš pametni telefon v daljinec
Naložite si aplikacijo RemoteNOW v Android ali iOS trgovini in potem ne iščite več vašega daljinca. Prilagodite si svojo zabavo na televizorju.

Oživite vaše zabavne vsebine na briljantnem 4K HDR televizorju s tehnologijo, ki je zmožna prikazati štirikrat več točk kot tehnologija Full HD in lahko s pomočjo UHD Upscaler algoritmov nadgradi 2K signal na kakovosnejšo 4K ločljivost.

Z Dolby Vision HDR tehnologijo vam zaslon prikaže bolj osvetljene detajle in 10x temnejše črnine, Wide Color Gamut pa poskrbi za širši spekter barv in bolj realistično podobo vsebine.

DTS Studio Sound je skupek tehnologij za izboljšanje zvoka, ki ustvari najbolj impresivno in realsitično zvočno izkušnjo za večji občutek prostora in okolja. Tanek okvir ekrana omogoča boljšo umestitev v prostor in večji užitek pri gledanju.

Operacijski sistem VIDAA 3.0 omogoča enostavno uporabo pametnega televizorja in dostop do različnih portalov z vsebinami (Netflix, Youtube, Prime Video,…) in ostalih najbolj priljubljenih aplikacij in vsebin.
Barva: Srebrna
Diagonala zaslona: 138 cm (55'')
Ločljivost: 4K UHD (3840 x 2160)
Tip osvetlitve zaslona: Direct LED
Razmerje stranic: 16:9
Oblika zaslona: Raven
Osveževanje slike: 60 Hz
Indeks kakovosti slike: 2000
Pametna televizija: SMART Smart TV
Spletni brskalnik: Da
Operacijski sistem: VIDAA U 3.0
Procesor: Quad Core
TV tuner: 1 x DVB-T2/C/S2
Funkcije Predvajanje: iz USB, Zrcaljenje slike, Časovni izklop, Teletekst
Spletne povezave: Wi-Fi , Ethernet (LAN)
Vhodi & izhodi: 1 x video CINCH, 1 x avdio CINCH, Digitalni optični izhod, 2 x USB, Izhod za slušalke:, 3 x HDMI, CI PLUS reža, RJ45
Izhodna moč zvoka: (RMS) 2x 10W
Avdio lastnosti: Dolby Digital, Stereo, Surround
Širina: 1230 mm
Višina s stojalom: 762 mm
Globina s stojalom: 253 mm
Teža: 13,7 kg
Razmik VESA: 200 x 300 mm
Energijski razred: A
Povprečna letna poraba energije: 163 kWh
Garancija: 2 leti
Podatki
H55B7500
Nov izdelek