TV HISENSE 70A6BG
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
Preveri rok dobave in ceno!

TV HISENSE 70A6BG

649,00 €

531,97 € Brez DDV

block Preveri rok dobave in ceno!
100% secure payments
Ključne prednosti, s katerimi vas bo navdušil HISENSE LED TV 70A6BG

Ločljivost 4K
Oglejte si, česar doslej niste mogli videti: kristalno jasno sliko s štirikrat večjo ločljivostjo od Full HD.

Dolby Vision HDR
Ohranijo se podrobnosti, ki se drugače izgubijo v najtemnejših in najsvetlejših območjih slike, zato je prikaz bolj dinamičen.

DTS Virtual:X
Ta televizor je opremljen z nadgradljivim in večstranskim naprednim paketom za naknadno obdelavo, ki zagotavlja izjemno izkušnjo zvoka z dodajanjem virtualne višine stereo zvoku in s 5.1-kanalnim sistemom zvočnikov.

Poganja ga operacijski sistem VIDAA U5.0
VIDAA je hiter in preprost pametni sistem, s katerim lahko prihranite čas ob zagonu in hitro dostopate do bogatih vsebin v aplikacijah, da bo vaša izkušnja gledanja še zanimivejša. Poleg globalnih aplikacij Netflix, YouTube, PrimeVideo, NBA League Pass, Facebook Watch, UEFA.tv, Deezer, Redbull TV, UFC Fight Pass, NHL Game Pass, YouTube Kids, LiveNow, Kidoodle TV, Plex in druge, vas čakajo tudi domače aplikacije RTV SLO, EON, T2 ter Voyo.

Glasovno upravljanje VIDAA
VIDAA je pripravljena na vaš ukaz, brez zunanjih naprav in drugih pomočnikov. Ali si želite ogledati film, poslušati glasbo ali preveriti vreme? Tvoja želja, moj ukaz!

Način za igre in ALLM
Način za igre vam bo še olajšal legendarne zmage, saj občutno zmanjša vhodni zamik. Vhodni zamik za televizor Hisense je lahko zmanjšan na vsega 16 ms. Podatki temeljijo na notranjih standardih testiranja in so lahko različni glede na okolje testiranja ali specifične razmere."

Ultra širok vidni kot
Ultra širok vidni kot ohrani kakovost slike tudi, kadar zaslon gledate pod različnimi koti. Televizor Hisense zagotovi, da bodo vaša družina in prijatelji uživali v isti sliki in izkušnji, ne glede na to, na katerem delu kavča sedijo.

Optimizacija slik z umetno inteligenco
Tehnologija optimizacije slik z umetno inteligenco lahko prepozna 11 scenarijev v realnem času, nato samodejno prepozna in optimizira nastavitve kakovosti slike, da je izkušnja gledanja čim bolj realistična in privlačna.

Certifikat TÜV za filtriranje modre svetlobe
Certifikat podjetja TÜV Rheinland dokazuje, da televizorji Hisense A7 učinkovito zmanjšujejo škodljive vplive in ščitijo vaše oči pred modro svetlobo, zato je tudi daljše uživanje pred televizorjem očem prijazno.

Natančne barve
UHD-televizor Hisense lahko ustvari raznoliko kromatičnost z 10-bitno barvno globino, zato boste na zaslonu lahko videli čisto pravo rdečo barvo.

Aplikacija RemoteNOW
VIDAA vključuje trenutno priljubljene aplikacije z ogromno vsebinami. Zasnovana je na zaprtem sistemu, da zaščiti vašo zasebnost in hitrost televizorja, in vedno bo delovala hitro.

Povezovanje z več napravami
Razširite svoje izbor možnosti S priključki HDMI, vhodi USB, povezavama Wi-Fi in Bluetooth lahko s svojim televizorjem povežete več naprav in zunanjih virov.

Tehnične podrobnosti o HISENSE LED TV 70A6BG
Vrsta: LED TV
Barva: Črna
Energijski razred: G
Poraba energije: 125 kWh
Ločljivost zaslona: 3840 x 2160 px
Diagonala zaslona: 177 cm (70")
Razmerje stranic: 16:9
Vidni kot (H): 178 °
Kontrastno razmerje: 3000:1
HDR tehnologija: HDR10, HDR 10+
Sistem Dolby Vision
Izhodna zvočna moč: 2x15 W
Uporabniški vmesnik: VIDAA U5.0
Digitalni in analogni sprejemnik: DVB-T2/T/C/S2/S
Starševski nadzor
HDMI priključki: 3x
USB priključki: 2x
Wi-Fi tehnologija: IEEE 802.11 a/b/g/n/ac-2.4G,5G
Bluetooth
Možnost stenske montaže VESA: 400x300
Neto masa televizije s stojalom: 22,2 kg
Mere embaliranega izdelka (Š×V×G): 172 × 106,8 × 17,5 cm
Dimenzije produkta s stojalom: 156 × 37,5 × 97,3 cm
Mere (Š×V×G): 156 × 8,4 × 90,4 cm
Hisense
70A6BG
Novo
694247476871