TV HISENSE 65U8HQ
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
Preveri rok dobave in ceno!

TV HISENSE 65U8HQ

1.099,00 €

900,82 € Brez DDV

block Preveri rok dobave in ceno!
100% secure payments
Ključne prednosti, s katerimi Vas bo navdušil HISENSE ULED TV 65U8HQ:
Žive barve in ostra slika
Quantum Dot Colour
Način za šport
Način za igre
HI-View Procesor
Dolby Vision

Žive barve in ostra slika
Konvencionalna svetleča dioda je velika kot gumb na srajci. Mini svetleče diode pa so velike kot riževo zrno. Ker so manjše, jih je na zaslonu iste velikosti veliko več, hkrati pa je televizor veliko tanjši kot konvencionalni DLED televizor. Mini-LED zagotavlja globlje črne in svetle poudarke s še večjo natančnostjo

Quantum Dot Colour
Tehnologija barv s kvantnimi pikami lahko prikaže širši nabor barv z več odtenki in niansami. Stori vse potrebno, da si lahko življenje ogledate v novih, živih barvah.

Način za šport
Izjemno svetel, čist in gladek prikaz premikajočih se delov na izjemnem zaslonu z vgrajeno frekvenco osveževanja 120 Hz. S tehnologijo ocenjevanja in kompenzacije gibanja (MEMC) in načinom za šport lahko uživate v slikah z ultra gladkim gibanjem. Televizor opazi tudi najmanjše podrobnosti in odstrani šum z dinamičnim algoritmom, ki je prilagojen za gibanje.

Način za igre
Game Mode Pro s samodejnim načinom preprečevanja zakasnitev (ALLM) in izjemno hitrostjo osveževanja 120 Hz zmanjša vhodni zamik, tresljaje na zaslonu in tresenje, da boste vedno korak pred drugimi in osvojili še več zmag.

HI-View procesor
Zahvaljujoč zelo zmogljivemu procesorju Hi-View Engine, televizor optimizira vsako sceno na zaslonu z nenehnim analiziranjem in prilagajanjem kakovosti slike, za neverjetno izkušnjo gledanja.

Dolby Vision
Nikoli več ne boste spregledali ali preslišali podrobnosti. Z Dolby Vision so podrobnosti, ki so se sicer izgubile na najtemnejših in najsvetlejših delih slike, so zdaj ohranjene za bolj dinamičen videz. Doživite boljšo kakovost in živahnejše barve, ki razkrivajo podrobnosti za vsakim vogalom. Dolby Atmos pošilja zvok v vsak kotiček prostora, da ustvari prostorsko zvočno izkušnjo, ki je značilna za dvorane. Zaradi večje jasnosti boste lahko slišali celo sapo igralcev ali plapolanje dlake živali.

Tehnične podronosti o HISENSE ULED TV 65U8HQ
Barva: Črna
Diagonala zaslona: 164 cm (65'')
Ločljivost zaslona: 3840 x 2160 4K UHD
Energetski razred: G
Tip zaslona: ULED
SMART TV VIDAA
Osveževanje zaslona: 120Hz
HDR Quantum HDR, HDR10+
Sistem zvočnikov: 2x10W
Zvok: Dolby Plus
Procesor: Hi-View Engine
Priključki: 4x HDMI, 2x USB, Ethernet (LAN)
Sprejemnik: DVB-T2/T/C/S2/S
VESA: 300 x 200 mm
Dimenzije izdelka (V x Š x G): 85,8 x 145,2 x 7,8 cm
Dimenzije izdelka s stojalom (V x Š x G): 30 x 145,2 x 91,4 cm
Dimenzije embaliranega izdelka (V x Š x G): 108,2 x 162,9 x 20,3 cm
Teža neto: 26,5 kg
Teža bruto: 41,5 kg
Hisense
65U8HQ
Novo
6942147476932